Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  SoundBlaster X-Fi (kiemelt téma)

(#951) BaLee

BaLee
(őstag)
LOGOUT blog

Nemrég lecseréltem a hangfalaimat logitech z4-re de pár nap alatt rájöttem hogy nem ártana hozzá hangkártya sem. Beújítottam egy x-fi gamer kártyát és jól döntöttem. :DDD

Első ami szembetűnő volt bármilyen zene előtt az az, hogy az alaplapi ac97en már félállásban jött a zaj ha nem volt jel a hangkártyán, ezzel pedig még maximum állásban sem hallani semmit! Aztán jöttek a zenék meg a játékok, nekem a driverrel sem volt semmi bajom sőt az autoupdater megoldása tetszett igaz elég lassan töltötte le a drivert.

Megérte beruházni végre egy hangkártyára. :)

(#952) EmThor válasza BaLee (#951) üzenetére

EmThor
(őstag)

gratula, nálam is megszűnt a zaj, ac97 után. a drivert nekem a cd-ről qrva sokáig telepítette...

Ja: demo dvd-n val valami érdkes? kösziz

(#953) fokukac válasza Ba cy lus (#943) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

én is pont múlt héten üzemeltem be a régi lemezjátszót, és hát még meglepően jól szólt a dark side, pedig jugó kiadás, és már vagy minimum 30 éves... ;)

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#954) regent válasza fokukac (#953) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Nekem anno egy Enya magnókazettám volt szintén jugó, ami egyszerüüen nem akart tönkremenni. Talán akkoriban arrafelé adtak az ilyesmire.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#955) Tibi KNIGHT

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek. Hááát, még mindig nincs Xtreme Music-om :O Behalok komolyan mondom, ma felhívtak a boltból, hogy sajnos nincs ilyen nekik, de tudnák ajánlani az Xtreme Audiot, megkérdeztem lesz-e, mondták NEM, megköszöntem, nem kértem, rendelést visszamondtam. :( :((

Szóval hogy lényegre térjek, hol tudnék rendelni Xtreme Music-ot hogy:
1. még a héten itt legyen nálam
2. két (2) év garanciával adják
3. dobozos legyen
4. lehetőleg(maximum) 35.000.- alatt legyen (szállítással együtt)
5. vmi megbízható bolt kéne :U
6. Icsmedia, ChipLand kilőve...

Help please !!! :Y

(#956) nRu3 válasza Tibi KNIGHT (#955) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

pl aliens? vagy [link] vagy [link]

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#957) Tibi KNIGHT válasza nRu3 (#956) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

ezeket nézegettem, nekem olyan kéne amit írtam, meg ezekkel az a baj hogy általában csak rendelhető a kártya,

(#958) Tibi KNIGHT

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

megrendeltem a hangkártyát, 3x-ra... :B
Remélem van raktáron, remélem itt lesz a héten, és remélem dobozos. Itt rendeltem:
[link]
!körömrágószmájli :D

(#959) Loha válasza Tibi KNIGHT (#955) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Sztem nem fogsz XtremeMusic-ot kapni, mert már nem gyártják, a nagykerek ahogy halottam kifogytak. XtremeGamer viszont ugyan olyan jó(van pár előnye is), van mindenhol...
Asszem 2 év garival adják, és van raktáron: [link]

[Szerkesztve]

(#960) EmThor válasza Tibi KNIGHT (#958) üzenetére

EmThor
(őstag)

3t.hu, 3 testőr, nekem aqua-ból nem hozták 2 hétig, innen másnapra megvolt, igaz drágábban, de 2 év garival - ez egy Fatal1ty volt

(#961) Tibi KNIGHT válasza Loha (#959) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

igen hallottam hogy kifogyóban van, de azért reménykedem, hogy van még valahol 1 nekem :)
Nem akarok sokat költeni hangkártyára, de 1 Z5500 illik, XtremeGamer-t nem akarok, ha más nem lessz, akkor veszek egy Fatal1ty bár nekem nem kéne ilyen csicsás, extrás hangkártya :U

(#962) Loha válasza Tibi KNIGHT (#961) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Nem kifogyóban hanem kifogyott. Egyetlen egy esélyed, van, hogy vmelyik kiskerben prorosodik egy raktáron. De az meg nem lesz olcsó, és nehéz lesz megtalálni ;]
Mi bajod az XtremeGamer-er? Teljesen ugyan az mint a Music, csak kisebb nyákon.

(#963) vedini válasza Loha (#962) üzenetére

vedini
(őstag)

pedig a gamer olyan kis bénának néz ki music mellett, music minőségibbnek tűnik, tudásban biztos totál ugyan azt tudja a ket kari?
kari vásárlást tervezek, de félek gamer lesz belőle

workworkwork...

(#964) Ba cy lus válasza vedini (#963) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Hát nekem a Music sem nyerte el nagyon a tetszésemet, mint mondottam, alap beállításokkal, EQ-t kikapcsolva piszok szarul szól.
Nem nagy cucc.
Ennek az X-Fi felhajtásnak nagyobb volt a füstje mint a lángja. Az XtremeMusic külseje tökéletesen illik ebbe a képbe. A Gamer ugyanazt nyújtja, csak ő egy kis ''nyomi'', aki így nem is okoz akkora csalódást. Lehet ezzel kellett volna kezdeni... :U

(#965) gofry válasza Tibi KNIGHT (#961) üzenetére

gofry
(senior tag)

Tibi: [link] készleten most nincs, de hozni tudunk és kapni is fogsz:) ez tuti ha van a nagykerben

http://www.digitalfm.hu Digitalfm Budapest legjobb house,trance és dance rádiója

(#966) Loha válasza vedini (#963) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Mindenben ugyan az, csak egy kisebb nyákra pakolták rá az egészet.

gofry: De nincs a nagykerben, és nem is lesz. :U

(#967) Loha válasza Ba cy lus (#964) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Hát nekem a Music sem nyerte el nagyon a tetszésemet, mint mondottam, alap beállításokkal, EQ-t kikapcsolva piszok szarul szól.

Ezt kifejthetnéd kicsit könkrétabban is. Emel bizonyos frekvenciájú hangokat, zajos, vagy tozít, vagy mit értesz a ''piszok szarul szól'' alatt? Ja és milyen cuccal hallgatva jutottál erre a következtetésre?

(#968) Calibos válasza Ba cy lus (#964) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Egy deep purple-t nem PC-n kell halgatni :DDD ha az Onkyo erősitőmet vissza hozza a kedves rokon egyből teszem rá a 2x200 wattos hangfalakat

[Szerkesztve]

(#969) Raymond válasza Loha (#967) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valasz a #848-ban. Azt hiszem nem kell hozzafuznom semmi mast... ;)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#970) Ba cy lus válasza Raymond (#969) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Az már nem az. Azóta találtam jobbat. :) Végülis az ''EQ Jazz'' beállításból indultam ki, mert az kellően vastagon szólt végre (''megirigyeltem'' :D ), csak éppen tompán. Így módosítottam rajta. Előszöris a 8k, 16k-t levettem mindkettőt 0-ra, míg 4k-t felvittem 6,1 dB-re, és így már tényleg jobban szól, ennél jobb beállítást pillanatnyilag nem is tudnék. :)

mod: Ja és a bass/treble állításnál bass alapértelmezett 50%, míg treble lement 45%-ra.

[Szerkesztve]

(#971) mcmike válasza Ba cy lus (#970) üzenetére

mcmike
(senior tag)

A hangfalszettre gondolt...gondolom...hát jah, megmagyarázni való nincs... :D

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#972) Ba cy lus válasza mcmike (#971) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Abban a bizonyos ''hirhedt'' #848-as hsz-ban ott van, meg a konfigomnál is. :)
Az említett hangfalrendszerrel mindenesetre szarul szól alapból. Míg egy Lenco lemezjátszón (természetesen erre a hangfalrendszerre rákötve) ugyanazon zenéket hallgatva (még mostani, 2005-ös digitális felvételt hallgatva is) a hangok sokkal kivehetőbbek, tisztábbak, arányosabbak voltak, és persze jóval nagyobb dinamikával is szólt. Azóta sokat ''ledolgoztam a hátrányból'' az EQ-val. :)
Könnyen meglehet, hogy egy hozzáajánlott Creative cuccal jól szól (relatíve legalábbis ;) ) EQ-t kikapcsolva is az XtremeMusic, de a Genius HT-vel nem. Aki olvasott már hangfalteszteket itt a PH-n is akár (pláne ha még hallgatta is :DDD ), az láthatta/hallhatta, hogy elég nagy hangzáskép-beli különbségek vannak hangfalok között, tehát nyílván egyik másik jobban passzol egy-egy ''előerősítőhöz''. :) Bár a lemezjátszó rákötéséből (amiben csak az RIAA korrekció van benne az előerősítőben) nekem az következik, hogy az X-Fi és Genius HT 5.1 közül utóbbi cucc a ''hifibb'', amelyik közelebb áll a természetes hangképhez.

[Szerkesztve]

(#973) regent válasza Tibi KNIGHT (#958) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Amazonon van 90$-ért új, normális helyekre ingyen szállítják, magyarországra sem lehet 20$-nál több, ez kb 110$, ami 210Ft-os árfolyamal számítva 23.000 Ft-ra jön ki.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#974) Tibi KNIGHT

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Ma felhívtak a boltból, sajnos igazatok volt, kifogyott a készlet, így nem rendelhető. Ajánlottak Xtreme Gamer Fatal1ty-t kb 44 ezerért, nos Ti mit mondtok, olyan kéne amin van digitális kimenet (már vettem optikai kábelt, használni szeretném) nos megéri-e a Fatal1ty 55100 Ft ért?

Vagy a sima Xtreme Gamer ? De ezen nincs optikai kimenet ugytudom.

Kösz előre is. :U

(#975) Tibi KNIGHT válasza regent (#973) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

Hello! Mindenképpen Mo.-ról akarok rendelni a garancia miatt :B

(#976) Loha válasza Ba cy lus (#970) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Csináltam egy RMAA55 tesztet.
Frekvencia válasz:
[link]
Ha jól nézem a képet, akkor nekem ebből az jön le, hogy szép lapos hangképe van az X-Fi-nek. A fülesemmel remekül szól, de ha a 2.1-es cuccomra dugom, akkor természetesen meg kell EQ-zni kicsit(inkább nagyon) az X-Fi-t mert, mert ezeket a 2.1-es cumókat nagy divat manapság gyárilag mélykiemelésesre csinálni, de ez a 2.1-es cumóm sara nem az X-Fi-é. A Genius SW-5.1 meg olyan távol áll a szép kiemelések nélküli hangképtől, mint az én Altec Lansing VS4121-em. Ha az eredetihez közel álló szép hangzást szeretnél, akkor az ilyen erősítővel egybeépített cuccokat el lehet felejteni. Szóval lehet lehet EQ-zni bőszen, de nem tudom, ennek most mi köze az X-Fi hangzásához?

(#977) EmThor válasza Tibi KNIGHT (#974) üzenetére

EmThor
(őstag)

fatal1ty-hez van előlap is, és a gép elejére tudod kötni a fejhallgatót, hátra meg a hangfalrendszert, ennyi előnye van + előlapon mindenféle ki és bemenet + 64mb ram :)

múlt héten vettem és nem bántam meg, előlapot beépíted egy 5 1/4'' helyre, rákötöd a floppy-adatkábel szerű cucc egyik felét, másikat a hangkártyára és az előlapra még kötsz tápot azt hajrá :)

hangkártyával vigyázz mert van a proci mellett rajta egy kondenzátor, ami elég hajlékony, szal óvatosan :)

szal kényelmi szempontból és a jövőt tekintve megéri viszont ha nincs szükséged ezekre vagy úgysem fogod kihasználni mehet a sima fatal1ty, előlap nélkül, de gondolkozz el rajta szerintem. ja és távirányító is jár hozzá, tiszta házimozi :D

[link] - fatal1ty @ creative.com

[kép] - balra ami pirosan világít: hangkártyán a fatal1ty logo :DD

(#978) Loha válasza Tibi KNIGHT (#974) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

XtremeGameren ilyen van:
Line In / Microphone In / Optical Out* (shared 3.5mm FlexiJack)
* Optical Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound
De ugye ez jackdugós optikai kimenet, szóval nem shizem, hogy passzolni fog hozzá a kábeled.

XtremeGamer 22k-ért ez sztem megéri.

XtremeGamer Fatal1ty Pro meg több helyen is van 40k alatt: [link] de ugye ezen sincs ''rendes'' csatis optikai kimenet.

X-Fi Fatal1ty-t sztem biztosan találsz bőven 50k alatt, mondjuk ennyiért már találsz E-MU 1212m-et is ha nem játékra kell... :U

(#979) Gabás válasza EmThor (#977) üzenetére

Gabás
(őstag)

ha van a házon kivezetés, a gamert is előre lehet kötni - a Fatalityt inkább a digitális kimenetért kell venni, ha erre szükség van

[ Szerkesztve ]

(#980) Ba cy lus válasza Loha (#976) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Nekem minden mérésnél többet ér a fülem. Na meg ez tudtommal nem a kimeneti analóg jelet méri, tehát ebből a szempontból nem ér sokat. És bizony a Genius cuccom alapból mind lemezjátszóval hallgatva (de főleg lemezjátszóval!), mind kis discmannel jóval természetesebb hangképpel szólal meg. Az X-Fi-nél viszont kb. tény a sokszor túlzott magaskiemelés, nemcsak én vettem már észre. Jah egyébként felharmonikusokban elég jól ellátott metál zenénél (Nile: Annihilation Of The Wicked) is megnéztem, és bizony megfelelően szól a Genius cucc mindenféle EQ nélkül. Ellenben X-Fi-ről hallgatva EQ kilövéssel egy szar. Na most akkor melyik ''csal'' nagyobb valószínűséggel? Egy egyszerű kis lemezjátszó, amiben van egy RIAA korrekciót végrehajtó előerősítő, vagy pedig egy hangkártya?

(#981) szjoci válasza EmThor (#977) üzenetére

szjoci
(senior tag)

basszus, ilyen házam van nekem is :DDD
nem tudod a pontos tipusát véletlenül? :B

szerk.: ejj, privben válaszolj légyszi ha tudsz infót, ezt a kérdést is ott kellett volna feltennem

[Szerkesztve]

(#982) Tibi KNIGHT

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

Megint én :B , sajnálom hogy teleoffolom a topikot de ez még nem világos, ha megveszem a Fatal1ty-t akkor abba hátul, betudom kötni az optikai kábelem (Toslink csatlakozású :U :D )

Ahogy néztem a Creative.com-on se az Xtreme Gameren, se ennek a Fatal1ty Pro verziójában sincs, hogy írtátok. Sajnos akkor muszály lesz ilyet vegyek(sima Fatal1ty), bár se a távirányitót, se az előlapi panelt nem használnám ki belőle :(

(#983) EmThor válasza Tibi KNIGHT (#982) üzenetére

EmThor
(őstag)

viszont olcsóbban kijössz!

(#984) EmThor válasza szjoci (#981) üzenetére

EmThor
(őstag)

morex, ennyire emlékszem + 4 számjegy, neten keress rá gugliba képek között

(#985) szjoci válasza Tibi KNIGHT (#982) üzenetére

szjoci
(senior tag)

hátul jack csatlakozó van csak, de szvsz lehet kapni toslink->jack átalakítót

(#986) Loha válasza Ba cy lus (#980) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Úgy mér ez a progi, hogy a kimeneti analóg csatit össze kell kötni egy kábellel a bemeneti analóg csatival, és a kiküldöt jelet összehasonlítja a bejövővel. Tehát pontosan azt méri amit kell. A füle mindenkinek más az nem precíz mérés, ez viszont az.

Haveromnak pont ilyen hangcucca van, a Videoton Kleopátra cuccát cserélte le miután az kifingott, egy profi Terratec hangkarira kötve.

És mondanom sem kell elég nagy különbség volt hangzásban a Videoton javára, amit csak ő is EQ-zással tudott csökkenteni. És mondanom sem kell, hogy sok ember ennek ellenére a Geniust halotta volna szebbnek, mert jobban brummogott a mélye.

Amikor megvettem az Altec 2.1-es hangcuccot akkor a boltban elötte kipróbálták, és el voltak ájulva tőle, hogy milyen királyul szól. A királyság meg kb. abból ált hogy irreálisan kiemelte a mélyeket már alapállásban is.

Akármit mondasz a Geniusnak közel sem lapos a hangképe, de ettől szólhat szépen(többségnek ez tetszik).
Ha meg egy olyan cuccal kötöd össze ami estleg ott vágja a hangokat ahol a Genius emeli, akkor a végeredmény közelebb lehet a lapos hangképhez mint egy jobb cuccal.

(#987) Tibi KNIGHT válasza EmThor (#983) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

való igaz, akkor szerinted sem éri meg az a 64Mb Xram a Xtreme Music Fatal1ty-be nem? Mert tök ugyan az mint a sima

(#988) szjoci válasza szjoci (#985) üzenetére

szjoci
(senior tag)

...amit a gamer-rel tudsz csak használni mert azon van optikai kimenet

[Szerkesztve]

(#989) Tibi KNIGHT válasza szjoci (#985) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

igen van ilyen, de ez nem ront a hangminőségen, szvsz. még se olyan mintha ''rendes'' optikain jönne a hang nem?

Most akkor ha megveszem a Fatal1ty-t akkor abba hátul betudom dugni a Tosling :D csatlakozómat, vagy csak előlre a panelba, mert akkor nem kell :F

[Szerkesztve]

(#990) Loha válasza szjoci (#985) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Igen vmi ilyesmi: [link]
[kép]

(#991) Loha válasza Tibi KNIGHT (#989) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Hátul egyik kártyán sincs Toslink kimenet, csak az előlapi panelba tudod bedugni a Toslink csatit, máramelyikhez van előlapi panel.

igen van ilyen, de ez nem ront a hangminőségen Az a lényege az optikai meg digitális jelátvitelnek, az analóggal szemben, hogy nem romlik a hangminőség.

Ha nem játékra veszed a kártyát, akkor sztem az a legegyszerübb, ha nem csak Creative-ban gondolkodsz.

[Szerkesztve]

(#992) Tibi KNIGHT válasza Tibi KNIGHT (#989) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

néztem a Creative SB X-FI Fatal1ty FPS képen, azon is ''csak'' 4 3,5mm jack csatlakozó van, vagy rosszul látom :F

(#993) Tibi KNIGHT válasza Loha (#991) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

akkor jól láttam, szóval nem kell nekem a Creative SB X-FI Fatal1ty FPS kösz ennyit akartam. Szerinted megért Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-t venni a +64Mb Ram-ért? Bár megkell hagyni pofásabban néz ki ez a tunningolt verzió :U

(#994) Loha válasza Tibi KNIGHT (#993) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Pofásabban néz ki az tény, de sztem jelneleg semmi értelme nincs az X-RAM-nak. Mire lesz értelme (ha lesz egyáltalán) addigra jóval olcsóbb lesz a kártya, ráérsz sztem akkor megvenni, vagy az is lehet, hogy kijön addigra az X-Fi 2 :)

Még nem válaszoltál, hogy elsősorban játékra kell-e a kártya, mert ha nem, vannak jobb alternatívák is :)

X-Fi Fatal1ty FPS előlapi paneljén van Toslink csatlakozó ha jól látom, de hatul mindegyik kártya kb. ugyan az.

[Szerkesztve]

(#995) Tibi KNIGHT válasza Loha (#994) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

nem játékra kell, évente ha 10 órát játszom szóval nem az a leglényegesebb, hanem hogy egy Z5500 -ot szépen, (nagyon) megszólaltasson :B

Találtam Xtreme Gamer Fatal1ty [link] ennyiért, szvsz. megéri

[Szerkesztve]

(#996) Balika911 válasza Tibi KNIGHT (#995) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A Z-5500-hoz miért kell Neked az optikai kimenet a hangkártyára? (Ami amúgy az XtremeMusic-on sincs.)
Vegyél egy coax kábelt, mellé egy 3.5 mono jack -> RCA átalakítót és kész.

Írtad, hogy 35K a maximum ár, amit kiadnál a kártyáért...namost ezután végképp nem értem, miért ''görcsölsz'' a Music-al, mikor 30K-ért kapható a Fatal1ty Professional...
Igaz, hogy csak egy év gari jár mellé, de egy hangkártya úgysem romlik el. :) Kopp... :B

A Z-5500 mellé már illik egy XtremeMusic gondolathoz: igen...én is azt hittem. Valójában egy Audigy 2 is képes bőven kielégítően szólni (konkrétan semmi különbséget nem hallok), csak - az én tapsztalatom szerint - nincs szívás a driverekkel. Az X-Fi egyetlen használható újításaként a Crystallizer-t értékelem, de az igazság az, hogy bőven nélkülözhető még ez is. A FexiJack egy baromi rossz ötlet, nálam nem is működött normálisan...megaztán most veszek egy mikrofont...X-Fi esetén nem igazán tudtam volna már hová kötni. A módok közti kapcsolgatást is inkább idegesítőnek találtam, mint hasznosnak.
A múlt hét végén 28K-ért el is adtam az enyémet, mert meguntam vele a szívást...

A fentiekből lehet látszik, hogy negatív irányban elfogult vagyok az X-Fi-vel szemben, mindazonáltal véletlenül sem fikázó, hanem segítő szándékkal írtam le a dolgokat! :R

EmThor: Morex rúlz, nekem is ugyanilyen volt! :D :R

(#997) Tibi KNIGHT válasza Balika911 (#996) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

azért akartam optikaival mert állítólag jobb
30K-ért kapható a Fatal1ty Professional HOL, és ez ugye dobozos :F

[Szerkesztve]

(#998) Balika911 válasza Tibi KNIGHT (#997) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Áhh, hidd el, ugyanolyan...audiofil berkekeben dívik az ilyen vita, de én ettől a rétegtől alapjában véve elszigeteltem magam, mikor megvettem a Z-5500-at! :DDD

Dobozos, igen...csak tudnám minek, mikor egy CD-n (vagy DVD-n, nem tudom), egy összehajtott ''szerelési útmutatón'' és egy matricán kívül semmi mást nem adnak a kártya mellé. BandiT bazárjában ([link]) 30.3K volt a múlt héten (ma lesz új lista), z0ty-nál ([link]) a héten 23K :Y, de ezt az árat valószínűsítem eltévesztették...

Nézz körül a Ph! kiemelt bazárjaiban, számlát és korrekt garanciát is kapsz a kártya mellé jó áron - ezek mindegyike a kiskerekről a legritkább esetben mondható el.

[Szerkesztve]

(#999) Loha válasza Tibi KNIGHT (#997) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Nincs a dobozba semmi értékelhető.

Ha nem játszol 20k- körül már lehet szerezni ilyet: [link] Terratec DMX 6FIRE 24/96 Ezen van mindeféle csati az előlapon, vagy egy E-MU 0404 sem lehet rossz választás.

(#1000) Tibi KNIGHT válasza Balika911 (#998) üzenetére

Tibi KNIGHT
(lelkes újonc)

Mi volt konkrétan a problémád a kártyával? A kártyából a flexi :F kimeneten használtad, és minden rendszer újrainditáskor elfelejtette hogy oda/arra kéne küldjön jelet? Na ezt jól megfogalmaztam, de remélem érthető valamennyire :B

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  SoundBlaster X-Fi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.