Üdvözlet mindenkinek!
Segítség kellene, hátha valaki találkozott már hasonló problémával.
Vettem egy pár napja egy X-Fi Titanium kártyát ami PCI-e-s.
Első problémám az volt, hogy nem adtak hozzá megfelelő driver lemezt a boltban, másnap visszamentem mondtam nekik, de mondták, hogy ők se értik, hogy miért az Xtreme Audio driverét kapták hozzá. (a kártya OEM)
Én próbáltam felrakni azt ami a lemezen volt, de rögtön azzal a hibaüzenettel fogad, hogy nem rendelkezem a megfelelő hardverrel.
Ez a driver probléma még nem lenne gond, mert leszedtem a Creative oldaláról a megfelelőt hozzá, fel is települ és még használható is, mert van hang meg minden.
Ami a fő problémám, hogy ha bármilyen videót indítok el akkor a kép időközönként ugrik, ezt főleg DVD lejátszásánál csinálja Power DVD proginál.
Próbáltam kiszűrni a hibalehetőségeket, de bármit csinálok, a hiba megmarad.
Mielőtt valaki gondolná, hogy a Power DVD a rossz, az se lehet, mert ha csak egy DivX-es filmet indítok el BSPlayerrel az is időközönként akad.
Előtte egy Audigy2 ZS kártyám volt és nem volt semmi problémám vele.
Ha valakinek hasonló problémája volt kérem írjon, meg ha netán valakinek van X-Fi Titanium kártyája és van hozzá driver lemeze, kérném hogy valamilyen módon jutassa el hozzám. Legegyszerűbben úgy ha iso-ban elküldené nekem óriás mailben.
Előre is köszönöm: Krisztián