Köszi!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
PrinceHerceg
(fanatikus tag)
xD na ennek a jószágnak se semmi a hangszigetelése, amúgy EMI az az e.m.u sry, most nézem hogy elírtam xD
[ Szerkesztve ]
♫ X-Fi ♫ ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\o=d[(^ ˛ *)]b=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿¯ ♫ Xtreme Fidelity ♫

Bélaaaa
(fanatikus tag)
Hogyan lehet a Titanium-nak megmondani, hogy 2.1-ben nyomja a zenét/játékot?
Van az automata érzékelése, hogy mennyi kábel van bedugva, s nem engedi visszavenni 2.1-re. Nem szeretném folyamatosan a kábeleket húzogatni belőle ki-be.

PrinceHerceg
(fanatikus tag)

Bélaaaa
(fanatikus tag)

zsizsef
(kvázi-tag)
Másnak is volt hasonló problémája, de ez ITT segített. 

Bélaaaa
(fanatikus tag)

Köszi!

PrinceHerceg
(fanatikus tag)
Csak kibújt a szög abból a bizonyos zsákból 
♫ X-Fi ♫ ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\o=d[(^ ˛ *)]b=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿¯ ♫ Xtreme Fidelity ♫

Thusor
(senior tag)
Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek az USB-s CREATIVE Sound Blaster X-Fi Go! Pro hangkártya mennyire jóbb, mint egy integrált laptop hangkártya? Érdemes ilyenre beruházni, ha minőségibb zenehallgatásra vágyom fejhallgatón keresztül?
HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

XtremLor
(senior tag)
Jövök egy sörrel neked, nálam is ugyan ez volt a helyzet
THx
"Legen...Wait for it...Dary"
Hali!
Úgy néz ki, hogy az audigy 4-em kezdi a végét járni. 
És az x-fi titaniumot néztem ki magamnak. És ahhoz ezt a drivert -> [link]. Jó lesz hozzá, vagy a creative honlapon nézzek hozzá egy gyári drivert?
(Másik ha már itt vagyok:
Ha megy valami film/zene és egyszer elkezd torzítani az egész hangkép, akkor milyen része mehet tönkre a hangkarin? Persze egy idő után vissza áll, de elég sűrűn kezdi el csinálni. Driver a ludas? Persze az audigy 4-ről van szó. Valakinek volt ilyen tapasztalata?)
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

PrinceHerceg
(fanatikus tag)
Szia !
Az Audigy 4 hibájára vonatkozóan lövésem sincs, de az X-Fi-re nézve igen
Először is amit már most biztosra vehetsz, hogy a Creative gyári szoftver c. dolog felejtős, csakmert kb 1000 emberből 1-nek ha rendesen funkcionál, szóval ide más kell, de a kérdés az hogy Te milyen Op. rendszerrel hajtanád azt aTitaniumot, mert eltérő drivercsomag működik jól úgy igazán mint XP-n mintWin 7-en is ! ? 
[ Szerkesztve ]
Win7 64 bit. Meg az a pax driver lenne fent amit linkeltem nem rég.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

PrinceHerceg
(fanatikus tag)
Szia !
Nekem is Win 7-em van bár csak 32-bit, de Én a 2011 v1.05-ös PAX-ot használom, mert amit Te linkeltél, azzal Nekem anno nem ment a hangkari, de talán Neked igen, ha nem megy a 2010, akkor ezt szedd le 
http://www.hardwareheaven.com/pax-drivers/195874-pax-creative-download-section-mods-3.html#post1413359
Üdv ! 
[ Szerkesztve ]
Köszi. Hát jövőhónap elején lesz megrendelve, de előre felakarok készülni driverileg a fogadására.

PrinceHerceg
(fanatikus tag)
Érthető a dolog, ha meglessz a kari és vmi nem klappol, itt vagyunk 
Szép estét ! 
Köszi, ha megjön és nem lesz jó és még a gépet nem gyújtom majd fel hozzá, akkor majd jelentkezek. 

PrinceHerceg
(fanatikus tag)
Van rá esély, talán Te leszel a szerencsés második a világon Akinek megy xD

ddk26
(újonc)
Sziasztok!Olyan gondom lenne,hogy van egy x-fi titanium HD hangkarim érkezőben egy logitech z-906 na,de most úgy néz ki,hogy nem igazán jártam utánna a dolgoknak mert ez a kártya nem igazán jó 5.1-re,ha meg digitálisan kötném össze akkor ugye a DTS-t nem a kártya fogja csinálni ,hanem a Logi ami azért nem az igazi a kártyához képest.Cseréltessem be egy Fatality Championra vagy egyébb ötlet!?

zsombor22
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám hátha tud vki segíteni?
Van nekem egy X-Fi Platinum kártyám már közel 4 éve használom és tökéletes a win7 drivert leszámítva.
Az lenne a problémám alaplapot cseréltem,és most csak közvetlen közel a Vga mellé tudom rakni a hangkártyát,(a másik pci portot teljesen betakarja a Vga,ha lejjebb rakom a vga-t akkor meg az melegszik)
Igy eléggé melegítik egymást.
Nagy visszalépés lenne ha kivenném az x-fi-t és az integrált hangkártyát használnám?
Az alaplap egy Asus P6T Deluxe v2
Ilyen integralt hangkártya van az alaplapon ADI® AD2000B 8csatornás, High Definition Audio CODEC (SoundMax)
Előre is köszönöm a segítségeteket. 
![]()
Asus P8z68-VPro,2600K+Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4GB,Corsair CMPSU-850TX,Cooler Master Haf-X 942,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,X-fi platinum,logitech z5300,logitech G15,logitech Mx1000

Bélaaaa
(fanatikus tag)
Tedd mellé nyugodtan. Csak arra figyelj, hogy valami légáramlatot kapjon az X-Fi, nehogy megsüljön.
Szerintem tudja a kártya a dts-t, mert nekem az audigy 4 is tudja, de a program fizetős hozzá. Kicsit nézz szét a honlapon hátha írnak róla valamit.

moonguru
(senior tag)
Mivel csak sztereó kimenete van, mindegy hogy tudná e! 
Ja jogos, most nézem. 

zitromz
(kvázi-tag)
Üdv,
Pax drivert használok nagyon szépen szól,de játékok alatt nincs 5.1 6ch direct modeban
valami tipp h ez mégis mitől van?
köszi előre is 

ddk26
(újonc)
Nem kell külön megvenni a szoftvert ehhez már jár,de az érdekelne engem ,hogy optikán a kártya csinálja a DTS-t vagy az erősítő?Állítólag optikán megy az 5.1,de kipróbálni még nem tudom majd csak egy hét múlva még ki sincs csomagolva a kártya ezért vagyok tanácstalan,hogy becseréltessem másikra vagy műkődni fog ezzel is.
A DTS egy kódolás. Analógnál nincs értelme, digitálisan az erősítőnek kell ismernie.
Ha optikain összekötöd akkor a hangkártya mindent ki fog küldeni 5.1-ben ami 5.1-es beleértve a játékokat is. A filmek hangja kódolva van, ehhez nem nyúl hozzá a kártya, a játékok hangját viszont kódolni kell, ezt csinálja a kártya és ide kell a DTSi vagy DDL támogatás.
Azon kívül, hogy vettél egy feleslegesen drága kártyát nem hibáztál nagyot.
Egy Asus Xonar DS negyed annyi pénzért optikán keresztül ugyan azt tudja.
[ Szerkesztve ]
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
Azért, mert úgy tűnik, hogy nincs olyan csatlakozó attól még ott van az csak eldugva.
Ahogy a Xonarokon is itt is világít az egyik jack csatlakozó ahova jack-toslink átalakító kell.
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
Srácok a bulk jelzés mi a kari mellett? Az a doboz verzió? Vagy a sima zacsis megoldás?[link]

AtHoS
(PH! addikt)
Ha digitálison megy ki a hang, akkor a céleszköz, esetedben a logi hangfal fogja dekódolni a jelet.
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
zacsi

ddk26
(újonc)
Köszi majd kiderül,hogy mit csinál.Mindig creative kártyám volt,soha nem volt gondom se driver-el ,se mással.A könyve modjuk azt írja,hogy home theater-nél be kell kötni a kettő rca csatlakozót és az optikát,hát kiváncsi leszek mi lessz ebböl.
Köszi, akkor a másik verzió lesz véve. 

ddk26
(újonc)
Na ez az ami nem tetszik mert a kártya mérföldekkel jobban tenné a dolgát mint a logi.
Ha így szeretnéd használni akkor rossz kártyát választottál.

ddk26
(újonc)
Máshogy nem tudom,ha akarok 5.1-t csak optikán keresztül.Na ja ezt lehet,hogy egy kicsit benéztem ugyhogy ,ha nem tetszik akkor csere lesz egy fatality proff.-ra.
[ Szerkesztve ]
4 lehetőséged is van.
Analóg összekötés: itt a hangkártya végzi az átalakítást, ehhez kell 6 analóg csatorna kimenet a kártyán.
Koax vagy optikai: lényegében ugyan az, most tekintsünk el a különbségektől mert ezen a szinten nem lényeg. Csatlakozó és kábel kérdése az egész.
HDMI: szintén digitális.
Az utóbbi 3 esetében a hangkártya csak kódol ha kell, az erősítő mellé épített DAC végzi a konvertálást, a hangkártyának nem sok köze van a végeredményhez.

ddk26
(újonc)
Ezen csak sztereó kimenet van analógban,ugyhogy ezért cumi a dolog mert használom digitális kimenettel és igazából akkor a kártya képességei nem jönnek elő,benéztem!

ddk26
(újonc)
Na srácok akkor mondjatok nekem egy véleményt,hogy érdemes megtartanom a titanium hd-t a logi z-906-hoz vagy cseréltessem ki olyanra amin van 6ch analóg kimenet.köszi
Szerintem egy sima titanium simán jó lesz. Azon van 6ch analóg, meg digitális ki- bemenet.
De azért a többieket is várd meg, hátha mást mondanak.

PrinceHerceg
(fanatikus tag)
Szia !
Eszedbe ne jusson lecserélni az az X-Fi Titanium HD-t, sokkal jobb a sima T-nál, és a digitális koax kimenetet össze birod kötni a Logitech rendszered Koax bementetével,csak egy digi kábel kell, és kész az 5.1-es csoda 
Neked van fogalmad a problémáról egyáltalán?
Digitálisan tök mindegy, hogy a z5500-hoz Titanium HD-t használ vagy a negyed annyiba kerülő Asus Xonar DS-t, innentől felesleges kiadás volt a Titanium HD. 

Satyricon
(senior tag)
Hali srácok
Taliztam egyik külföldi oldalon egy leírást, hogy hogy lehet tuningolni az X-Fi hangkarikat. itt az eredeti angol szövegű és itt a lefordított szövegű leírás.
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSÉGÉRE HASZNÁLJA!
ui.: Esetleg van olyan, aki ismeri ezt a modot? Érdemes megcsinálni? 
"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/
Aki meg moddolja az x-fi-jét meg is érdemli ha elsz@ródik neki.

PrinceHerceg
(fanatikus tag)

Sziasztok van valakinek tapasztalata Auzentech Bravura hangkártyával? Most elég jó áron (25k) hozzá tudnék jutni egyhez.
Ugyanazt a drivert használja, mint a Creative féle X-fi-k?
Ja, nézzd meg a képeket, x-fi vezérlős, nem beszélve arról, hogy creative chippes a cucc.

ddk26
(újonc)
Úgy néz ki Titanium Hd marad.A creativnál azt ajánlották,hogy úgy kell bekötni,hogy 2rca a stereonak és be kell kötni az optikát is.Játéknál ami 5.1-es akkor a kártya dolgozik,ha zene megy akkor csak a mélynyomó meg a jobb-bal fog szólni mindenféle állítgatás nélkül.A film-nél dolgozik a kártya meg az erősítő is-állítólag.Mindenkinek köszi a hozzászólást

PrinceHerceg
(fanatikus tag)
Nem azért, de csak volt vmi alapja annak amit mondtam 
De mostmár éljen a zene 
[ Szerkesztve ]