Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95602688

    törölt tag

    Sziasztok!

    Néhány hónapja nyertem egy VPCSB1V9E/B típusú laptopot. Feltelepült minden pöpecül működött egészen egy hónappal ezelőttig mikor is valamitől teljesen belassult.. a lassulást úgy értem hogy pl sajjátgép megnyitása 1 perc.. start menü megnyitása szintén egy perc.. kikapcsoláskor azt írja ki hogy: "windows konfigurálásának előkészítése ne kapcsolja ki a számítógépet" és ez megy másfél órán keresztül majd kikapcsol.. átnéztem vírusírtóval midnennel amivel csak lehetett de mindent rendben talált minden vizsgáló program ami csak létezik.. Gondoltam újrarakom az assist gombbal de kiderült hogy a helyreállítási partícióm üres.. amit nem igazán értek mivel megcsináltam elméletileg.. recovery dvd-t sajna nem csináltam.. tehát most úgy döntöttem hogy újrarakom a C-t és meglátom mi lesz..
    Elolvastam nagyjából a fórumot és találtam két hozzászólást is ami hasznos nekem.. de kissé küldönböznek:
    http://prohardver.hu/tema/sony_vaio/hsz_6751-6751.html
    illetve:
    http://prohardver.hu/tema/sony_vaio/hsz_7046-7046.html

    Szereném megtartani a vaios programokat legalábbis amit lehet.. letöltögettem az összes drivert meg a programokat ami fent van a honlapon..
    tehát a kérdésem az az hogy hogyan csináljam pontosan a telepítést? A fenti két link közül melyikkel hogy legyenek vaios programok is rajta és működjön persze.
    Előre is köszönöm az épító jellegű válaszokat :) :R

Új hozzászólás Aktív témák