Vkit nem érdekel most vaio gépemben lévő 2x2gb ddr3 1333MHz-es memória?
Csere is érdekelne 4GB-osra, illetve 2db kellene abból is, sajnos csak 2 slot van benne, így ezeket muszáj kiszednem belőle 

Vkit nem érdekel most vaio gépemben lévő 2x2gb ddr3 1333MHz-es memória?
Csere is érdekelne 4GB-osra, illetve 2db kellene abból is, sajnos csak 2 slot van benne, így ezeket muszáj kiszednem belőle 

én már egy hónapja próbálok túladni az enyémen...
beadtam bizományiba PC boltba
Defy+ HUN Root 720p | 2x2GB Kingston 1333MHz DDR3 RAM eladó http://goo.gl/ypHE4

és semmi siker?
hova adtad be?

gyöngyösön egy pc boltba (volt iskolatársamé)
most kedden adtam be, azóta semmi

Itt a hardveraprón előbb elmegy szerintem. Hacsak nem valami hatalmas notebook forgalma van az osztálytársadéknál.
Én mindig itt adtam el..
Timeline:Toshiba,Albacomp,Asus,Albacomp/Clevo,Fujitsu,Asus,Toshiba-A200,Sony-Vaio,Qosmio..

Add már el nekem is, méghozzá Bp-i vagyok. 
Tied a 15%-a az árnak ha eladod. Na, mit szólsz hozzá? 

nem elég 4gb? 
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D

Sosem elég
Hát 8 GB-ban gondolkodtam 

Itt megteheted te is
Ha jó árba adod, akkor elmegy, de a fő probléma, hogy garanciát nem tud érvényesíteni aki megveszi. 
Te vállalnád,hogy ha beájul a memóriád amit eladsz valakinek, akkor visszaküldöd a laptopot a szervizbe?
Ugye nem szívesen, így hát ennyit ér a memóriád. 
[ Szerkesztve ]
Timeline:Toshiba,Albacomp,Asus,Albacomp/Clevo,Fujitsu,Asus,Toshiba-A200,Sony-Vaio,Qosmio..

jah értem
nekem nagyon roszz tapasztaltom van különben a vaiorol!volt régebben vaiom!már 3 éve p8600,gt 230m,4gb,500gb...már nem tudom miylen szériás!14,1 eszméletlen minöség imádtam!!!!de utána tavaly vettem egyet i5 el 5650 és olyan szinten hangos volt a ventije h nem lehtett megmaradni vele egy szobában!
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D

Most nincs ilyen probléma sztem, i5-ös pedig. 

Ezek a ramok azért nem olyanok, hogy elromolnak jobbra-ballra de azért lehetséges persze, kockázat...
Mennyiért megy el szted? 

hát igen gyorsnak kifejezetten gyors volt
most acert tesztelek!hátha...

Itt is hirdetem, de nem jelentkezett még senki rá... :-(

Kedves bartimre88! Köszönöm a választ! Teljesen újra akartam telepíteni, mert még a Sony szoftverek hűlt helye is zavar, de most döccenőmentesen megy, így nem bolygatom.
Az aksi időt egyszer azért lemérem. Sejtettem, hogy nem lesz 6,5 óra, de hogy a fele (se), az durva. A gombokat megnéztem, a Stamina/Speed és a Wifi is (amihez most nyúltam először) lötyögnek, ilyen konstrukció, úgy látszik. Eddig nem zavart! Most már kicsit! 
m

Sziasztok,
Ma reggel történt meg harmadjára-negyedjére, hogy beinditom a vaiom és windows betöltése után, egyszerűen lefagy. Tehát az asztal is betöltődik és esetleg még az ikonok is és ezt követően semmi. Nem reagál semmire, csak a kikapcsológomb hosszas nyomásával tudom leállítani. Másnál is előfordult már ez a jelenség? Először nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, mert gondoltam valamiféle programhiba, de aztán mikor többször is előfordul már kicsit bosszantó, mitöbb, tönkre teszem a vinyómat az újraindításokkal.
Üdv., Imre

hát az tuti nem tesz neki jot!sztem vidd el szervizbe hátha csak kontaktos vmi!és pár ezerért megcsinálják!inkább mint h ujj vinyot kelljen venned...
(#6518) h1ght3chzor válasza bartimre88 (#6516) üzenetére

Nem lehet, hogy vírust kaptál 
(#6519) bartimre88 válasza h1ght3chzor (#6518) üzenetére

tuti nem kaptam virust, eredeti mcafee van rajta, amit a notihoz kaptam. igaz ma lejárt, de nem ma jelentkezett ez a dolog.
Üdv., Imre
(#6520) h1ght3chzor válasza bartimre88 (#6519) üzenetére

Hmm.... esetleg állítsd vissza a rendszert, ha tudod... csökkentett módban elindul?
(#6521) bartimre88 válasza h1ght3chzor (#6520) üzenetére

persze elindul. sőt semmilyen más problémát nem fedeztem fel rajta. és ez is csak időszakos, tehát hogy megértsd, ez kb 15 inditásonként fordul elő, persze nem szabály szerint. én mégiscsak vindóz hibára tippelek, vagy esetleg valami vaio soft lehet a ludas. tudni kell, hogy rendszerinditás után, kb 13ö processt futtat egyszerre. Erősen gondolkodok egy új vindózon, tiszta telepítéssel, gyári kulcssal.
Üdv., Imre
(#6522) h1ght3chzor válasza bartimre88 (#6521) üzenetére

Vagy állítsd vissza az alapokra, assist gombbal indítod vaio-d és úgy asszem. 
(#6523) bartimre88 válasza h1ght3chzor (#6522) üzenetére

igen tudom, hogy honnan kell, már egyszer éltem vele, de azért köszönöm. Most futtattam egy tesztet a hdd sentinellel, viszont nem talált semmit. úgyhogy mlginkább win hibára gyanakszom!
Üdv., Imre
(#6524) h1ght3chzor válasza bartimre88 (#6523) üzenetére

CCleaner hátha megtisztítaná a gépet... lehet csak vmi régi registry bejegyzés vagy akármi.
De vszínű, hogy ebből win újrarakás lesz, sztem vegyél ssd-t bele, és dobd ki a hdd-t. 
(#6525) bartimre88 válasza h1ght3chzor (#6524) üzenetére

No a tegnap este folyamán sikerült visszaállítanom mindent gyárira, illetőleg csak a C: meghajtómat. Eddig, legalább 15 indítás után, úgy tűnik, hogy stabil a rendszer, és valóban vindóz miatt fagyott. A rendszervisszaállítás előtt, megpróbálkoztam egy általam letöltött MSDN-es vindóz fölrakásával, meglepő módon, nem fogadta el a kulcsomat, viszont a kulcs nélküli település után, a notim, mitha csak szárnyra kapott volna és hasított mint kés a vajban. Igaz, még driverek sem voltak feltelepítve, viszont jó volt látni, hogy mire is képes a masina, a sok töltelék nélkül. Persze azonnal fölraktam a notihoz kapott vindózt, és szemmellátható a különbség. 2x annyi idő alatt indul el, vagy áll le. A process-ek terén, tiszta vindózzal 28 futott alapjáraton, Sony-vindózzal 128, úgyhogy itt van a kutya elásva.
Üdv., Imre
(#6526) h1ght3chzor válasza bartimre88 (#6525) üzenetére

Ja, biztos vmi winfos volt a rossz.

kovezzetek meg, de nekem egy vgn-fw21e-m van, most toltotte be nemreg a 3. evet, es linuxszal probalkozom, gyorsabb lenyegesen, bar az akksim ugy is csak 10 percet bir..... driver tekinteteben mindent felismert, pedig a memoriakartya olvasot meg win7 alatt sem sikerult beloni.

28 vs. 128 folyamat?

Hát azt hiszem nem sokáig lesz fenn a sonys elcseszett cucc, ha végre meglesz 

Abszolut nem éri meg megtartania sonys cuccokat, legalábbis felhasználótól függ. Ha tudod, hogy melyik mire való, a nem használtakat simán el kell távaolítani, mert így nagyon brutálisan működik a rendszer. Előző tapasztalatokból (ez a második vaiom, azelőtt pedig egy acerem volt) a gyári windowsok (OEM) tele vannak értelmetlen töltelékekkel (28 vs. 128 process). Pl. az előzőt Vistaval vásároltam, most 2,5 éves, de életében 1 egész napot sem volt rajta az eredeti win. Képzelheted mit művelt rajta a Vista önmagában + 100+ frissités + Vaios cuccok. Használhatattlan volt.
[ Szerkesztve ]
Üdv., Imre

Egyik haverom is linux párti. Nincs is azzal semmi gond, csak az átlagfelhasználó nem igazán tudja kezelni, meg ugye a programkompatibilitások...
Üdv., Imre

Valaki használ valami kijelző védőt? Mármint összecsukáskor gondolom, hogy ne sérüljön a billentyűk által a kijelző?

Azt a bugyirózsaszín cuccot ami a dobozból kivéve is közte volt.... (Miért? Összeér?)
[EB2Z1E/BQ] :: x10 mini

nem konkrétan ennél a modellnél, de van olyan amin prof Win7 van és alapból SSD

God_ot

Hát gondolom az ára is olyan 300 felett van bőven. 

Hát amikor kicsit koszosabb volt a képernyő akkor láttam rajta a billentyűzet nyomát...
Amúgy igen, olyasmire gondolok csak valami praktikusabbra és olyanra ami kifejezetten erre való.
Mondjuk olyan amit fel lehet ragasztani a fedlapra és amikor összecsukon lehajtom amikor épp használom a gépet akkor meg hátra hajtó vagy valami ilyesmi 

Biztos sokan emlékeztek még a WD által bejelentett hibára, hogy "a HDD 8 másodperces kihasználatlansága után parkoló módba helyezi a fejegységet, és lekapcsolja az úgynevezett Idle 3 módban történő működéshez nem szükséges elektronikát."
Nemrégiben üzemeltem be egy WD2500BEVT típust, ami elvileg nem érintett, de klattyogott, úgy mint többen itt leírtátok annyi különbséggel, hogy 12 másodpercenként...
Szóval letöltöttem EZT és átállítottam 5 percre 2012-01-09-én...
Az eredmény alant napi kb 12-13 óra üzemidővel.

[ Szerkesztve ]
[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

ez is elég sok azért nem?

A WD jól elk*rta ezt a green technológiát és elég sok idő kellett mire kiadta ezt az iso-t, miközben magyarázta a bizonyítványt (el nem ismerte, hogy sz*r...).
Annó bepróbálkoztam a WD-nél és azt írták vissza, hogy menjek oda, és nézzem meg, hogy 500.000 parkolásig nem lesz gond (-ha jól emlékszem a számra, de nagyságrend stimmel-). Az már nem érdekelte őket, hogy az eljött volna fél éven belül...
Az új toshiba is parkolgat, de emberi mértékben. Napi átlagban megy 8-10 órát a gép és 14 hónap alatt ~30.000 az értéke...
[ Szerkesztve ]

Hja hát ilyen megoldás már nekem is eszembe jutott, de valami "esztétikusabb" érdekelne 
Az a szilikon bizbasz nem lenne rossz...
Azt hiszem meg van a következő vállalkozásom tárgya. 

Erre én csak ezt mondom.
Tavaly ilyenkor lett cserélve...

~3,5-szerese mint nálam, pedig mintha ugyanaz a típus lenne minden. (A gép biztos, de sztem a vinyó is (MK5055GSX)
[ Szerkesztve ]

Amúgy ilyesmire gondoltam
Értelemszerűen a mágneses felfogatás nem játszik viszont a megoldás tetszik.

ugyanaz. 

"trükkös" megoldásnak tűnik

Arra az 1-re gondolsz a mai napon? 

elbeszéltek egymás mellett
flam az összes értékre gondolt, a 12e-re
gyuri pedig arra, hogy utána egy nap alatt 1-et nőtt csak
[ Szerkesztve ]

A parkolások száma a legkevésbé sem érdekel.A klattyogás idegesít, de fertelmesen.
Jelenleg a gond megoldva.
Abban is biztos vagyok, hogy a most 4 éves gépemet nem fogom lecserélni, míg szét nem hullik.Csendes, nem cicereg, nem klattyog, nem kopik meg a touchpad felülete, a fényerő/hang billentyűk hardveresek, még mindig 1 filmet meg tudok nézni akksiról (ha külső monitoron nézem, akkor 2 film...)

Pontosan így van.
Azért is állítottam át, mert 3 nap 19 óra üzemidő alatt 12000 parkolás kicsit soknak tűnt.Az állítás óta 1 alkalommal parkolt, szóval eddig bevált.