Szia, nincs teljes mértékben igaza az ismerösödnek, ugyanis a gép megbízható, és az LCDje meg kinek bejön kinek nem.. én személy szerint nem láttam még szebbet, nagyon éles képet ad.
Sajnos a recsegés ellen nem tudok mit mondani, ez a gép az anyagából kifolyólag ilyen. Nagy, 16,4 es és vékony a váza, ezért nagyon könnyű, magnézium ötvözetből van, ez is tényező lehet, egyébként annyira nem vészes, én már nem is figyelem.
A másik újdonság amire felfigyeltem, valami lakkréteget tehettek volna rá, ugyanis kopik, (NAGYON) karcosodik. 1 hónapja vettem és már vannak rajta szép nyomok, pedig nagyon vigyázok rá.. Ha megkopik, alatta fehér.
Tehát ami rosszat feltudok róni a sonynak az ez a 2 dolog. Recsegés, kopás-karcolódás.
Reméljük a következő széria, vagy az újabb ilyen széria már javítja ezeket a hibákat, addig viszont tűrjük ezeket a bakikat. Jó lenne ha gariba vennék a ház cseréjét..
Ráadásul mivel zenélni járok vele nagyon vigyáznom kell, hogy le ne üssem, de hát a vitrinybe se lehet tartani 
[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!