Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz N_A_S #23022 üzenetére

    Olyan, amelyet miatt a hővédelem működésbe lép. Az nem feltétlenül csak 1-2 °C-ot jelent, de konkrétan ebben az esetben úgysem tudja megmondani senki.
    A helyedben egyszerűen adnék egy kis plusz feszt a procinak, és megnézném, mi lesz az eredmény, mert az beszél világosan. Én is voltam úgy, hogy LinX 30 kör, meg minden stabil, aztán egy kis plusz CPU-fesztől nőttek a GFlops eredmények (no nem egetverő mértékben, de szignifikánsan). Ha marad minden, akkor legalább nagy eséllyel kijelenthető, hogy a gyorsabb RAM-ok okozzák a közel egyenlő eredményt egy lassabban hajtott procival. :R

    Gaben01: Igen, pl. az olyanokét, mint én. :DDD
    Hát én éppen az ár/érték miatt javaslom az ASUS-t. Nekem egy kimondottan olcsó ASUS lapom van, anno körülnéztem, az árában minden gyártó legfeljebb 8 fázist adott, és egyéb extrákból is kevesebbet. Tény, hogy most mások az árak, de, mint írtam, anno ez 35K volt, amikor a legolcsóbb ASRock 30K, sokkal "butábban".
    Abban igazad van, hogy tudni kell, milyen szolgáltatásokat kap az ember a pénzéért, de a legtöbben ezt csak felületesen nézik meg.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák