Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RudY

    addikt

    válasz szparista #93325 üzenetére

    "...megéri -e android tv boxot csatlakoztatni..."
    Röviden: nem. Hosszabban: hiába a bőséges kínálat, a mai napig nem készült olyan, amelyik minden szempontból tökéletesen megfelelne. (Ez nem azt jelenti, hogy semmire sem használhatók!) A legegyszerűbb példa, mivel többnyire tablet belső vannak másképp dobozolva, így már jobban elképzelhető, hogy a FHD lejátszás is csak manapság kerül viszonylag valóban használható formába. Ezen változtatna a GeekBuying a saját, és a felhasználói közösség által fejlesztett GeekBox termékkel. A 4K lejátszás képessége elméletileg adott, a valóságban azonban jócskán vannak problémák.
    Tehát lényegében, ha beruházol egy ilyen kütyüre, akkor azzal alapból számolni kell, hogy hetekig (ha türelmesebb vagy hónapokig) cserélgeted a különféle firmware csomagokat, a folyamatos optimalizálás érdekében. Van akinek ez bejön, van kinek nem, kockáknak egy nagyon jó hobbi.
    A legkényelmesebb továbbra is a specifikus eszközök beszerzése (erre idővel mindenki rájön), médialejátszó, NAS, játékkonzol stb. Illetve, ezek árából egy saját építésű PC is simán összejön, ami mindezt röhögve megoldja, és bármikor fejleszthető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák