Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boxi88

    őstag

    Elnézést ha nyers lesz amit írok, nem szeretnék megbántani senki de abból, hogy:

    "Ha jól tudom az F6100-as nem tud felvenni TV-ből (de javítsatok ki ha tévedek!)."

    Hogy sikerült kiérteni azt hogy én ezzel a TV-vel fel akarok venni bármit is a TV-ből? A kérdés mindössze annyi volt, hogy mekkora tárhellyel rendelkező merevlemezt kezel a TV USB portja?

    Azért válaszolnék a kommentekre:


    Flashget:

    A Set-top box-os ötleted nagyon jó megoldás, egészen addig még olyan szolgáltató jele jut a TV-be, ahol van szabadon fogható DVB-C csatorna. Azonban ahol a szolgáltató által kódolt csatornákat, csak a szolgáltató által adott DVB-C Set-top box vagy CI+ modul oldja fel, ott már eléggé leszűkül a kör, hogy mit tudsz rögzíteni.

    Egyébként én egy ilyet használok, ha netán véletlenül valamit rögzíteni akarok, bár ez elég ritka!


    yvsmad:

    Egyéb okokból kifolyólag sajnos nem árulhatom el, de van szerencsém pontosan tudni, hogy az Invitel, Digi és a MindigTV melyik csatornáját mekkora sávszélességgel/bitrátával sugározza, és körül-belülre a T-Home és UPC csatornáival is tisztában vagyok, bár azokkal nem mindig vagyok naprakész...

    Szóval tudom, hogy mekkora helyigénye van a műsoroknak. ;)


    PHenis:

    " "szerintem 66 film manapság nem számít soknak"
    Ha minden nap 3-at nézel meg, még úgy is több mint 20 napra elég. 3 hetente átdugni a gépbe és új filmeket rátenni nagy macera? Nincs is annyi film... vagy nem értem. "

    Említettem, hogy szerintem, azt hogy neked mik az igényeid én nem tudom, de nem is bírálom.
    "Nincs is annyi film..." <- ezt te se gondoltad komolyan? :U Nem azt mondom, hogy a világ összes filmét tárolni szeretném, de azokat amiket szívesen megnézek esetleg többször is, azokat nem szeretném újra meg újra visszamásolni ha igényt tartok rá, viszont ez a szám bőven 66 felett van ;)

    Még egyszer bocsi ha valakinek esetleg durvább hangnemben válaszoltam, mint illene, de tényleg nem értem, hogy jött ki a szövegből az, hogy én fel szeretnék bármit is venni arra a bizonyos 6TB-ra.

Új hozzászólás Aktív témák