Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PHenis

    senior tag

    válasz Pancsermeste #80851 üzenetére

    Na kérem szépen akkor leírom:
    Követem a fórumot egy ideje, itteni tanácsok alapján vettem 48h6400-at. Aztán láttam a mozgásos videót és hogy h6400-on nem jó. Letöltöttem még munkahelyen telefonra, majd otthon hdmi-vel telefonról lejátszva nagyon gáz volt. Ideges lettem. Aztán kipróbáltam notebookról is mpchc-val. Eredmény ugyanaz. Még idegesebb lettem. Majd rátettem pendrive-ra és tök simán játszotta le. Ekkor megnyugodtam.
    Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Nincs előttem a tv, de asszem clearmotion-nek hívják a menüpontot. Ahol van az, hogy tiszta, meg szemkímélő... Na ott egyénire állítva és állítgatva a két csúszkát ki lehet hozni szép és cifra dolgokat is.
    Ha mindent kikapcsolok, kb olyan mint amikor gépről játszottam le, tehát ha a számokat nézed, olyan mintha két oszlop szám lenne egymáson csak mondjuk az egyik fél centivel jobbra tolva. Azoka a vonalak meg szinte értékelhetetlenek. A csúszkákkal lehet úgy állítani, hogy szép tiszta legyen és a vonalak is egész sokáig különváljanak. Meg olyat is, hogy zizis legyen az egész, meg hogy akadozzon itt-ott...

    ja, egy kis kenődés mintha nekem is lenne, de azt csak akkor látom, ha odamegyek a tv-hez és azt figyelem. Rendes távról nem igazán látszik, nem zavaró, de legfőképpen ha nem tudnám, hogy ott van, nem venném észre.

    Amúgy a ledes képtisztasággal nagyon crt-hez közeli folyamatosságot lehet elérni, csak zavar a vibrálás.

    Hát kb ennyi :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák