Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • picur10

    aktív tag

    Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2-3 napja történt valami a tv-vel (40H6400) és hálózatról nem játssza le rendesen a filmeket. Egy QNAP nas-on vannak a filmek, eddig Plex-en keresztül értem el. Időközben letiltottam, hátha azzal van a gond és a forrásoknál simán kiválasztottam a nas-t, majd ott a filmet. Egy pár száz megás avi-val sem boldogul most. Kb. 20 mp-ig homokozik mire elkezdené a filmet lejátszani, a film hosszát nem tudja beolvasni, 3mp hosszúnak írja és vagy 10mp elég kockás lejátszás után megáll és tölt. Utána megint egy rövid lejátszás, töltés..
    A pc-ről megnéztem, a film rendben lejátszható. Ha usb-re átmásolom, akkor is boldogul vele a tv.
    Ha nagyméretű mkv-t akarok elindítani, akkor "Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot" hibaüzenetet kapok.
    Újraindítottam már a nas-t, a routert (UPC-s Ubee), a tv-t (:D) nem tudok rájönni a hiba okára.
    Valami ötlet? :(

    Más: többször megtörtént (főleg a gyerekekkel), hogy filmnézés közben véletlenül átkapcsoltak tévé adásra. Nincs valami lehetőség gyorsan visszakapcsolni ahelyett, hogy újra megkeresem a filmet és elindítom? A régi buta tévémnél csak rátenyereltem az AV gombra..

    szerk: 3 kép. A Diego című sorozat alapból kriminális minőségű, de látszik, hogy a hálózatos lejátszánás még rosszabb. Illetve a film tulajdonságoknál mást ír, az usb-s és hálózatos lejátszásnál.

    [link]
    [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák