Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz dethroner #72054 üzenetére

    az stimmel - be is idéztem korábban a még a bkv vonatkozó üzletszabályzatát is a méret tekintetében -, de a szervizes csak a gyártói jótállásoshoz fog kimenni, és az a leggyorsabb és praktikusabb megoldás számomra, minden más esetben kényelmetlen csomagolgatni...stb is.
    nem minden esetben zárkózom el a bolti "garanciától", megbízható helyről vettem már hangfalakat - 200 e ft-os kategória -, és sok mást is, de a tv nem tartozik bele a kompromisszumos körbe.
    túl sok cifra ügyet láttam már különböző olcsó webshop garis ügyintézések során, így semmi pénzért nem vennék bolti garisat, mondom ezt úgy, hogy nem szeretek általánosítani, de sajnos elég sok üzlet/webshop által áll össze a kép.
    a gyártói jótállással is akad problémás ügy, de sokkal kevesebb, és azok sokkal inkább a kezelhető kategóriába tartoznak, pláne jogi szempontból.
    ennek ellenére mindenki a saját pénze felől dönt, tehát bárki vehet bárhol és bármilyen jótállással/"garanciával", másoknak nem fog fájni ha szívás lesz vele, ahogy az sem, ha nem lesz vele gond és megspórol néhány tízezrest...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák