Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kEndru

    csendes tag

    Sziasztok!

    Elvileg holnap erkezik egy F7000-es tv ami majd egy 2010-es c630-at fog valtani.
    Ha csak annyira lesz szep kepe mint a c630-nak mar elegedett leszek:D ... tudom ez hulyen hangzik de nagyon eltalaltak szerintem, nagyon szeretem a mai napig a c630-at:)
    Azert merult fel bennem a kerdes hogy vajon jo lesz e a kepminoseg, mert tavaly vettem egy eh6030-at amivel szemely szerint nagyon nem vagyok megelegedve klasszisokkal szebb a c630 a mai napig, pedig best-buy volt kategoriajaban az eh6030... nem en nezem szoval maradt, de legszivesebben visszavittem volna....

    Nem vagyok egy nagyon hozzaerto, de a szepre raall a szemem:D ...szoval a kerdesem az lenne, ha hagyom a gyari beallitasokat is szembetuno lesz hogy ez mar a Samsung felsokategoriaja, vagy mindenkeppen kalibralni kellene?!

    Ha kellene kalibralni, akkor azt itt egy vagy ketto kedves forumtars segitsegevel en magam is el tudom vegezni, vagy szakembert kell hivjak?

    a 3d meg a sok hiperokossag nem annyira erdekel, a tvn hiradot vagy filmeket fogok nezni + megy ra egy ps4 ... ha ezekkel kapcsolatban lenne tapasztalat akar pm-et is szivesen fogadok:)

Új hozzászólás Aktív témák