Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nasinas

    tag

    válasz BBéci #70355 üzenetére

    Minden oké, és minden igaz, amit páran leírtatok hosszabbra sikerült válaszomra reagálva. :C

    Ezzel együtt írtam amit írtam. :K

    Én is hallottam már milyen óriási különbség van egy audiofil hangrendszer és egy agyonhájpolt márkás de mégis még kommersz rendszer között - nagyon jó a példa,köszönöm. :R

    Nem is állítom, hogy amit megosztottam beállítást, az a világ legjobbika, csak egy szerintem jó. :N
    Igaz, most mérgemben visszállítottam a gyári beállítást, és a film módot kicsit módosítva lőttem be,úgy hogy nekem jó legyen - a fehéregyensúlyhoz nem nyúltam, csak a javítókat lőttem ki vagy csökkentettem, és a színtónust vettem normálra.
    Amatőr fotósként tudom, mi az a fehéregyensúly és milyen nehéz belőni a helyeset,pláne egy tévénél, nyilván ez lőtte ki a biztosítékot,hogy ez a beállítás bizony "markánsan" belenyúl ebbe.

    A gyárban nyilván nincs idő egy kb két órás kalibrálásra, de csak van valamilyen paraméter, ami alapján megállapítható, hogy azért nagyjából minden rendben van a tervhez képest.Másnem egy MEO, ha nem is minden egyes példányon.

    Egy szó mint száz, én mindössze egyet osztottam meg a sok-sok neten keringő beállítás közül, nekem bejött, aztán ma - mint írtam - töröltem, főleg azért, mert a fekete az nem volt,olyan, mint amihez szoktam ennél a tévénél.De ki tudja, háhta másnak tetszik vagy egy kiindulási alapot jelenthet. :DDD

    Ennyi és nem több. :R

    Ami ami, az az !

Új hozzászólás Aktív témák