Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz BBéci #68617 üzenetére

    felesleges dramatizálni meg ironizálni, nem kell vattába csomagolni a mondandót, csupán megfelelő hangnemben megfogalmazni, ahogy sok más témában is működik ez.
    azzal még senkit sem bántottam meg, hogy nem nagybetűkkel kezdem a mondataimat - mert ha valamelyik tagnak a nevét írom le, akkor azt karakterre pontosan úgy teszem, ahogy ő a regisztrációkor írta -, aki csak ebbe tud belekötni, azt sajnálom...
    én csak általánosságban írtam a hozzászólásomat, nem csak a mostani vitára kihegyezve, nem is külön neked címeztem - akinek nem inge... - de te azonnal magadra vetted?!?! -, példákat írtam bele, és bizony nem egyszer elhangzott már itt - igaz, néha csak burkoltan - az igénytelenezés, bár én konkrétan más témából indultam ki, amire az előző hozzászólásomban is hivatkoztam.
    igaz, te csak olyanokat írtál, hogy rengetegen totálisan igénytelenek a képminőségre, meg hasonlókat, de sokakban már ez is nemtetszést keltett, még akkor is, ha a te szemszögedből nézve van benne igazság, de a te szemszöged nem a nagy átlagot képviseli, ami változtat az arányokon.
    messze van az az igénytelenségtől, hogy nem kalibráltatja mindenki azonnal az újonnan vett tévéjét - illetve más kijelzős eszközét -, vagy meri használni a tv beépített lejátszóját, és még lehetne sorolni.
    a legjobb módozathoz képest valóban közel sem tökéletes például a tv beépített lejátszója, vagy a nem bekalibrált eszköz, de ha valakinek az/úgy is megfelel, attól még nem feltétlenül igénytelen.

    regger; lásd fent; én nem konkrétan csak a mostani vitára kihegyezve szólaltam meg, és nem is a szakmaiság tartalmával van bajom, hanem a hangnemmel, amit sokan mások is kritizálnak, sokszor nem véletlenül.
    a második hozzászólást biztos nem nekem szántad, más személyes névmással jobb lett volna, hiszen én aztán nem erősködöm semmi ellen vagy mellett...stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák