Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz aldebaran #34313 üzenetére

    még csak 1 hete van meg, és sima 32"-os 16:9-es crt tévéről váltottam felfelé.

    azért ez lett, mert árban még az elfogadható kategória (217-ért vettem), viszont ez már 400 hz cmr, és kétmagos proci. előtte megnéztem a sony, lg és panasonic hasonló versenyzőit, elbeszélgettem mindegyiknek a márka-eladójával, és egyik sem győzött meg. a képük mindnek nagyon hasonló (az lg talán picit jobb de nem matt a felület), a szolgáltatásban viszont a samsung vitte a prímet.

    a tévé külsőleg nagyon penge, totál vékony, és hálisten minden csatlakozó oldalra van kivezetve, tehát rendesen felrakható a falra. a távirányítója szebb mint az alap samsung, de kezelni ezt sem könnyebb:) megszokható, nem vészes. hangszórója nem tudom milyen kell hogy legyen, tévéhez jó, mozihoz meg nyilván nem azt használja az ember.

    a tévé képe nagyon penge. alapból is, de mivel nagyon jól beállítható, az itt kapott kalibrációs beállításokat beállítva még sokkal jobbak lettek a színek és minden. az sd adást meglepően jól és szépen jeleníti meg, sokkal rosszabbra számítottam. hd meg tényleg penge. a fényerő bőven jó, a kép is megfelelően kontrasztos. tényleg rohadt a jó képe (számomra).

    viszont a felhősödés baromi zavaró. átlag tévéadásban vagy filmen észre sem lehet venni, de ha sötét szobában nézed a tévét és sok a sötét jelenet a filmben, látszik. próbálom megszokni, tényleg kárpótol a kép minősége, de engem még zavar. talán idővel teljesen megszokom. az a gond, hogy nagyon nincs más alternatíva, mert ez a technológia ilyen. lehet kicsit jobb vagy rosszabb panelt kifogni, de alapvetően mindnél megvan. az oled még drága, a teljes nano-ledes háttérvilágítású tévék meg még fél-1 misi körül kezdődnek.

Új hozzászólás Aktív témák