Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
má bocs, de nézetétek már a híváslistában, mert nekem a 6.1 van, és ott van;
call histtory/menu/view timers és van reset
egyébként szerintem is kötelező alapfunkció egy telóban, gyökésség lenne ha nem lenne benne -
oalex
senior tag
nem az a gond, hogy percdíjas vagy, azzal semmi, gond, hogy tudni szeretnéd a számot. Hanem, hogy ajánlottak neked erre a feladatra telepítendő programot és azzon lovagolsz, hogy nincs miért a WM-án alapbol.
Ezen a telefonon egy Windows oprendszer fút. A legtöbb advanced user annak örülne, ha minnél több szoftveres tudás/tulajdonság opciónális lenne, azaz mindenkinek csak az a program egye a procit/memoriát (azaz fusson a háttérbe) ami neki szükséges. És, hogy kinek mi a szüséges az teljesen eltérő. Én például soha nem fotózom a készülékkel, így nekem, csak fölösen foglalja a fényképező program a memóriát, másnak, mert életbe vágó, hogy ott legyen.
Remélem érted már. Úgyan ezt probálták veled fentebb is megérteni, többen. Ha vissza nézed a hozzászólásaimat, akkor látod, hogy szoktam segíteni, mint ahogyan nekem is mások. Ebben a vonatkozásban, már más megtette helyetem is (ajánlot neked programot). És TE kezdtél ezt követöen kötözködni, hogy de neked olyan kell ami már gyárilag rajta van, és, hogy ez milyen gáz.
-
törölt tag
Mi újság a képernyővédő fóliával bevált?
Nem tudom ki rendelt magának, és nincs kedvem visszakeresni. -
winx
csendes tag
Mint leendő i900 tulaj kérdezem, hogy ez a teló alkalmas-e arra, hogy bizonyos bejövő hívásokat blokkoljon? Nem a külföldi tartózkodás esetére gondolok, amit a korábbi samsungok is tudtak, hanem pl, ha valaki számkijelzés nélkül hív. Vagy pl. be tudom-e állítani azt, hogy csak a tel.könyvben szereplő számokról tudjanak hívni?
-
Enjoy
addikt
Tudomásom szerint a teló tetején lévő Reset gomb, olyan mint a számítógépeknél: újraindítja a telót, de nem módosít a telefonon.
Míg a hardver reset visszaállítja a telót a gyári alapbeállításokra...
Én legalábbis így tudom, szval ajánlott egy HR.De majd jön egy tapasztalt WM tag, s mond vmi biztosat!
-
Peti74
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen már nekem!
Most vettem egy ilyen telefont. Nagyon jó meg minden, de van vele egy gond! Állandóan lefagy! Olyan szinten, hogy nem tudom kikapcsolni sem. Ki kell, hogy vegyem hozzá az akkumulátort fél perce, aztán vissza. És utána már megint megy.
Olyan is van, hogy kikapcsolni ki tudom, de vissza már nem lehet: akku megint ki, vissza... utána már be lehet kapcsolni.
Mitől van ez?? Nem akarom már ennyiszer leszedni a hátlapot, mert a végén lötyögni fog.
Próbáltam resetelni az egészet software-esen (a settings menüből). Így ritkábban csinálja gyári beállításokkal, de így is csinálja. Főleg akkor ha töltőn van és hosszabb ideig békénhagyom.
A készenléti állapotból már úgy jön vissza, hogy iszonyúan szaggat, alig akar működni... és pár másodperc múlva lefagy.
De van, hogy menet közben is.
Nem állandóan, csak össze-vissza. Pár óránként. Vigyem vissza, vagy mit csináljak vele? Szerintem ezzel nem fogják kicserélni, mert a hibajelenség nem állandó. És a 3 napnál már régebben vettem.
A hardware-es reset-et még nem próbáltam.
(azt a kis "reset" lyukat a tetején) Az más mint a software-es reset? -
Kinder
senior tag
A notebookot nem a telefonok között árulja, tehát az nem logikus, amit te írsz.
Én Excel-t nem használok, nem kell a munkámhoz, nekem az nem alapvető.
Mint említettem a #159-ben, nekem percdíjas csomagom van (mint kb minimum a fele előfizetőnek), nekem kell a havi összesítő.
Annyira bírom egyébként, hogy semmi érdemleges, segítő hozzászólást nem tettél az én kérdésem irányába, csak kötözködsz, pedig azt hiszem, nem volt sem bántó, sem lúzer a kérdésem.
-
blueye
veterán
Én csak arra céloztam, hogy egy olyan telefont vettél, amin op. rendszer fut és úgy bővíthető programokkal, mint pl. a notebookod. Rajtad kívül is sokan belefutottak ebbe, de nem bántani akarlak ezzel, csak nem értem, hogy miért vesznek most sokan olyan telefont, amiről fogalmuk sincs, hogy mit és hogyan tud. Nézz szét az Omniáról szóló topicokban és látni fogod, hogy miről beszélek.
Sehol sem írtam, hogy "logikailag megkérdőjelezhető" amit írsz.
-
oalex
senior tag
"Lécci mond már meg, mi az, ami logikailag megkérdőjelezhető."
Hát a te logikádban sok minden, többek közt ez: "Ezt a Pannon árulja, ergo ez egy telefon."
És akkor már a notebook is telefon mert arulja a Pannon azt is, nem?
A telefonban egy alapvető dolog van, hogy tudjál hívást inditani meg fogadni.
A Vistával sem tudsz excel file-t kezelni, pedig elégé alapvtő a mai villágban, pont mint a havi hívás összesítő.
Excel-t szinte mindenap (töbször is) használom. Havi összesítőt pedig talán életembe egyszer. Te melyiket használod gyakrabban, csak hogy mennyire is alavető?
-
Kinder
senior tag
Gyerekek.
Ezt a Pannon árulja, ergo ez egy telefon.
Abban pedig alapvető dolog, hogy tudja az időket.És igen, ha feltelepítek egy Windows Vistát, igenis minden alapvető dolgot meg tudok vele csinálni.
Természetesen nem viszem vissza, hanem telepítem majd rá, csak kissé furcsa a hozzáállásotok a témához, hogy rögtön lúzereztek.
-
oalex
senior tag
válasz
szamovar #177 üzenetére
Nyilvánvalóan igen! Ha ismernélek, azt hinném, hogy direkt csinálod.
Hiszen elöbb is írtam, hogy 2.1.2-es verziókell hozzá. akkor minke kérdezel rá újra.Amugy a skin oldalon is ott van nagybetükkel, hogy "...Customizable SKINs for Spb Mobile Shell 2.1" és a forumnak is pont ez a neve.
-
No.01
addikt
Na senki nem akar rendelni USA-bol ilyen foliat??
Akkor kenytelen leszek vhog egyedul megoldani... -
thebiker
tag
válasz
holydragon #168 üzenetére
Ez a menüpont kimaradt. Külföldi fórumokon sem találtam erre utaló bejegyzést.
-
Délutánra ide is szállítom az infót, feltéve, ha találkozom i900-tulaj ismerősömmel.
-
Kinder
senior tag
válasz
holydragon #168 üzenetére
így van, én is ezt keresem, ilyen nekem sincs.
szóval én is elakadtam, de csak most néztem vissza ide. -
holydragon
csendes tag
válasz
Viktor0610 #167 üzenetére
de nem találunk device information menüt ! ez a bajunk !
-
Amennyiben jól értem, ő sem találta meg az összes hívásidőt vagy azok nullázását, csak a Samsung saját programját, ami az egyes hívások idejét mutatja.
Az összes hívás idejét én írtam be itt. Ez viszont tudomásom szerint nem nullázható.
Alternatív megoldásként minden hónap elején feljegyezheted, hol tartasz, abból már kiszámolható, mennyi van még hátra a havi keretből. -
maru
aktív tag
válasz
holydragon #164 üzenetére
Az megvan
, csak az időt nem találom. Ott én csak egyes hívások idejét látom, úgy értelmeztem, hogy Kinder megtalálta az összesített hívásidőket. Vagy rosszul értelmeztem?
-
maru
aktív tag
válasz
holydragon #161 üzenetére
Ne keresd, mert nincs benne ilyen.
Kinder: Te már legalább a hívásnaplót megtaláltad, mert én még azt sem
. Hol van benne?
-
holydragon
csendes tag
válasz
Viktor0610 #153 üzenetére
Pannon os magyar nyelvű "verzióm" van de kövezzenek tuti én vagyok a hülye de nem találok ilyet ! tudna valaki segíteni ???
-
Kinder
senior tag
válasz
Köszi!
Ez mondjuk elég gáz, ha valakinek ( nekem is pl. ) olyan csomagja van, ami meghatározott percet foglal magába... és havonta nullázni kéne
-
Enjoy
addikt
#149-re valaki?
-
Avicularia
veterán
válasz
Érdekes,ezt figyelgetem már készülékek óta.
Hiába frissítesz akár romot,akkor is benne marad itt a hívásidő.
Itt látszik,ha valaki alig használtan akarja eladni a cuccát és már több napnyi beszélgetési idő van benne. -
-
Kinder
senior tag
Hali!
Lenne kérdésem, mint kezdő i900/winmobile felhasználó.
Hívásnaplót/időt hol/hogyan tudok nullázni? A napló/idők megvannak, de ott elakadok.
Vagyishogy igazából a havi hívásidőt és nullázását keresem. -
Avicularia
veterán
Feleslegesen szaporítjuk az OFFot.
Engem vásárlóként az érdekel,hogy mennyit fizetek ugyanazért a termékért.
Ebben az esetben majdnem 2x annyit kér a magyar cég,mint a kinti.
Oldják meg ,hogy versenyképesek legyenek az áraik.
Ha nem teszik,menjenek csõdbe.
Dehát nem teszik,bíznak benne,hogy nem néznek utána az emberek. -
blueye
veterán
válasz
Avicularia #148 üzenetére
A cég ÁFÁ-san kell hogy eladja a magánszemélynek az importált terméket.
-
Enjoy
addikt
Pannon-nál avagy Samsung Mobile-nál vásárolt I900 tulajoktól kérdezném, hogy a magyarítás progi installja (ami ugye automatikusan elindult bekapcsoláskor) azt le tudom valahonnan tölteni? Vagy el tudná valaki küldeni nekem?
Persze csak, ha ez lehetséges...Köszi
-
blueye
veterán
válasz
Avicularia #144 üzenetére
Szvsz van, ha cég hozza be eladásra.
-
baga
tag
sziasztok meglett a gépes azonnal raktam rá a progikat ezt pl Spb_Mobile_Shell_2_hun1
nem jőtt be leszedtem de utána english a gép!!! nemvágom miza? valami segitség
válaszokat kőszőnőm
-
blueye
veterán
válasz
Avicularia #138 üzenetére
Vámot + ÁFA-t kell fizetni az USA-ból érkező termékekre - elvileg.
-
PyroS
senior tag
válasz
Avicularia #138 üzenetére
Hát igen ez Magyarország
.Itt minden drágább mint máshol.
-
Avicularia
veterán
Szokásos pofátlan árréssel dolgoznak.
Megnéztem pld szifon 3G kint $24.95 ez mai árfolyamon 4100Ft.(Valaki azt mondta postaköltség nincs)
Ehhez képest itthon 7170 Ft-ért adják.
Mi indítana arra,hogy itthonról rendeljem?
Le kellene már szokni az internet korában az ilyen pofátlanságról,mikor 2 kattintással tudok bárhonnan bármit rendelni. -
PyroS
senior tag
Nem tudom,hogy linkelte e már valaki de már Magyarországon is kapható a invisibleSHIELD.
Igaz csak szeptember végétől nyit a webshop: [link] -
Luser2000
addikt
válasz
Valverde #134 üzenetére
"... valaki tudna nekem vmi 5letet adni honnan tudnam letolteni ezt a progit ..."
Ember!
Az általam linkelt oldalon ott a "lelőhely" is. Rögtön a zászlók alatt.
Innen indulj
Ugye itt van fent a szükséges kiegészítés.
Neked ez kell hozzá (kvázi ez az alapja a kiegészítésnek): SPB MOBILE SHELL 2.1.2
Innen töltheted le: SPB MOBILE SHELL 2.1.2
Ezekkel mennie kell. -
Valverde
csendes tag
Sziasztok! koszonom ezt az oldalt http://www.imarche.net/omnia/update.htm . le is toltoottem innen a legujabb cuccukat. de nem tudom felrakni a telomre mivel az oniam keri ezt az SPB mobile shell 2.1.2 nevu kiegeszitest a telohoz. ezt meg ne raktam vele. de akkor ezekszerint fel kell hogy tegyem ezt is. keresgeltem ezt a progit a neten meg is talaltam csak nem jo az omniiara http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/screenshots.html?en
valaki tudna nekem vmi 5letet adni honnan tudnam letolteni ezt a progit ugy hogy jo is legyen az omniara?
koszi a segiteseget elore is -
Skynet258
veterán
válasz
Viktor0610 #129 üzenetére
Pedig meg kell próbálnod, mert tényleg így van
Tegnap rendeltem, de már mások is rendeltek, és 0 a kiszállítás - illetve ahogy az oldalon fogalmaznak, benne van az árban.
Ez a normál szállításra vonatkozik, van persze két gyorsabb mód is, a legdrágább asszem 16 dolcsi (de így több lenne a leves mint a hús). Ázsiából szoktam még rendelgetni, onnan is kb 2 dolcsi a szállítási költség, szóval nem minden nemzet postája annyira drága és szarevő, mint a miénkJa, és jótanács a többieknek: ha többet rendeltek, akkor még olcsóbb lesz a dolog, szóval ha összeálltok 4-en, 5-en, elég rendesen le lehet faragni az árból - mely egyébként így sem magas szerintem, látva a videókat, hogy mit kibír egy ilyen fólia...
-
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
Friss I900 tulaj vagyok,rögtön lenne is egy gyors kérdésem.Előtte gy Nokia E65 telót használtam és azt kérdezném,hogy megoldható e valahogy,hogy arról lementett csv kiterjesztésű névjegyzéket feltegyem az I900-ra?
-
-
No.01
addikt
Aki szeretne ilyen Zagg in visible Shiel-et rendelni az legyen kedves szoljon mar nekem is pu-ben mert en is szeretnek es akkor beszallnek vkihez ugy kevesebb lenne a postaktg is.
Szoval varom a pu-ket! -
Luser2000
addikt
válasz
Valverde #121 üzenetére
Témákat / skineket innen: http://www.imarche.net/omnia/index.htm
-
Skynet258
veterán
Na ha még akar valaki venni InvisibleSHIELD-et, akkor ajánlanám ezt az oldalt, itt vannak kódok, a felsővel vettem én is (15%-al olcsóbb így).
-
szamovar
tag
[OFF][/OFF]Talán ha fognád magad és elolvasnád mondjuk az első 35-40 hozzászólást, akkor talán ... bár szerintem esélytelen ...
összetudnád foglalni EGY hozzászólásban is a mondanivalódat, illetve a kérdéseidet.
legyen ez a házi feladat!Már elnézést, de talán valami olyasmivel indult a topic, hogy "Legyetek szívesek az off- és flame-hozzászólásokat kerüljétek, tartsuk "tisztán" ezt a topikot."
VIKTOR
Valakinek valami ötlete a 48-49es kérdéseImre!peace (a GPRS köszönöm Maru)[OFF][/OFF]
Elnézést mindenkitől a durva hangvételért!
-
Valverde
csendes tag
Sziasztok, en is omnia tulaj vagyok. jo temakat, skineket ne tudjatok honnan tudnek beszerezni a telora?
-
Skynet258
veterán
Helló emberek!
Ide is beírom: ha valaki szeretne rendelni invisibleSHIELD-et, akkor van két kupon kódom, ha beírjátok, 20%-kal kevesebbe kerül a cucc! Épp az imént rendeltem (i900-hoz természetesen), és e-mailben kaptam a kódokat.
Csak olyanok írjanak, akik tényleg felhasználják (tehát képesek neten, külföldről rendelni, van bankkátyájuk/Paypal-juk, és rajta cirka $20...), mert tényleg jó a cucc, és nem kevéssel lehet így olcsóbban megvenni. Legalább olyanhoz kerüljön, aki tényleg felhasználja.
Két kódom van tehát, ha kell valakinek, akkor privizzen! -
Squirrel
őstag
Mondjuk a teló nyelve kicsit érdekes, félig magyar, félig angol és a csengetés, filmek hangereje sem nyűgöz annyira le... Másnak is viszonylag halk hangokat ad ki a teló?
Köszi a segítséget! Még egy kérdésem lenne, az igo-t ha beüzemelem, akkor net-re lépés nélkül is talál műholdat? Őszintén szólva nincs előfizetésem net-es szolgáltatásra és már így is parázok, mekkora számlát hoztam össze
-
Squirrel
őstag
Hát én sem tudom, hogy lehet erővarázsolni a telóra átmásolt zenéket és filmeket... Active Sync-el át tudtam rakni pár zenét, de az elég macerásnak tűnik. TC-ben átmásolom, de nem látja a teló sehogy sem. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy lehet egy adott zenét csengőhangnak beállítani...
-
kyru74
aktív tag
Az oldalsávon a alkalmazásokat ki lehet cserélni esetleg másra amit gyakrabban használok
-
maru
aktív tag
válasz
Andrewstarr #100 üzenetére
Nálam simán sikerül másol, s lejátszani is a Divx filmeket, lehet a PC-vel van valami.
Ajánlom geddonhun blogját az IGO-memkártya problémáról is szót ejt. -
Andrewstarr
aktív tag
-
Andrewstarr
aktív tag
Valakinek sikerült már átmásolni a telóra divx filmet és lejátszani?
Nekem elkezdi másolni, lelassul, megáll, aztán azt írja, hogy nem sikerült a késleltetett írás, hiba a hardverben vagy a kapcsolatban, aztán megszűnik mint G: meghajtó.
Az USB kapcsolatnál bevan állítva a saját tárhely.
Nehezen is akarja felismerni mint külső meghajtó. -
csab2
veterán
válasz
Andrewstarr #70 üzenetére
Hát az gáz. Értem én (és egyet és értek vele), hogy kevesebb fát kell kivágni meg ilyenek, de hogy a CD-n sincs rajta?! Nem értem. És elnézést.
Kyru74
Te miért nem vettél inkább egy 1200-ás Nokiát. Már bocsánat.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Avicularia #75 üzenetére
Köszi a választ, tehát illegálisan lehet csak
Tehát akkor vagy IGO8 vagy + 8GB plusz tárhely, értem -
Enjoy
addikt
Kezdetben sokan kérdeztük Bocha-ékat, h a magyar verzióban van-e olyan beállítás, amivel a samsung menü háttere nem fehér, hanem fekete lesz.
És most egyik blogon ezt a screenshotot láttam: link
Ergo egy kis fájl felülírás, és azt rakunk be háttérnek, amit akarunk (álló, ill. fekvő felbontásra is el kell készíteni a képet)
Forrás: link -
-
baga
tag
válasz
Viktor0610 #91 üzenetére
http://www.mobilport.hu/?r=15568&p=1 akkor itt nemjól irják mert szerintem is kéne!
kőszőnőm a választ
-
-
baga
tag
sziasztok egy gyors kérdés bluetooth-on keresztül lehet pl csengőhang kép stb a pc-ről?
-
kyru74
aktív tag
válasz
Gigibacsi85 #87 üzenetére
és utána elég TC-be egyik helyről a másikba áthúzni a dolgokat ?
-
kyru74
aktív tag
válasz
Gigibacsi85 #81 üzenetére
ActiveSync-nél van mobil kapcsolat de ha át állítom háttér tára akkor megszakad a kapcsolat
-
kyru74
aktív tag
válasz
Avicularia #79 üzenetére
Coreplayert a telóra kell felraknom
-
duli
tag
Van valakinek tudomása arról, hogy vodkafon mikor fogja árulni és mennyiért?
-
kyru74
aktív tag
válasz
Gigibacsi85 #81 üzenetére
Köszi megnézem.
-
kyru74
aktív tag
válasz
Avicularia #77 üzenetére
nem tudom
idáig nem vettem észre.
-
Avicularia
veterán
Szerintem aki nem ismeri az próbálja ki a Coreplayert,az a legjobb lejátszó.
-
Avicularia
veterán
válasz
Andrewstarr #70 üzenetére
Nem tudod átmásolni legálisan az igo-t.
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
1. A telóra hogy és mivel tudok zenéket és filmet felrakni.
2. A Divx-et hogy tudom regisztrálni, a telón vagy a számítógépen kell? -
maru
aktív tag
- nem, legalábbis én nem találtam rajta. Van rajta ugyan egy "Device Handbook" könyvtár, de tök üres. Neked van igazad
, mert ez így elég gáz. Aki nem annyira műszaki beállítottságú annak komoly gondjai lehetnek a kezeléssel.
Ez egyébként is egyre jellemzőbb, hogy a használati utasítások csak a lényeget tartalmazzák. -
ZFD
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a telót hol lehetne teljesen újan, megvenni a legolcsóbban? Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm! ZFD
-
Enjoy
addikt
Az iGo8-al vásárolt tulajoktól kérdezném, hogy az 1Gb-os microSD kártyán lévő iGo szoftver milyen verziójú? (x hónapos - éves próbaverzió, vagy full)
Illetve melyik régió térképe van rajta, s ha esetleg más is kéne, akkor ingyen letölthető hozzá pl. É-Amerikai térkép?Illetve ebből adóik a következő kérdésem:
(gondolom 1Gb-os karira nem fér rá pl. É, D-Amerika, Európa, Afrika térkép)
Ha a hozzáadott memóriakártya adatait átmásolom a saját 8Gb-os (zsír új-érintetlen) microSD-mre, akkor működni fog arról is az iGo telepítése, avagy erre a "sokszorosításra" gondoltak az iGo-nál, és nem megoldható a dolog..? -
rozsdax
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #59 üzenetére
Én kb. 5 perc alatt megrendeltem erről a zagg oldalról. A fóliájukról már régebben olvastam, elképesztő minőségű. (Valami katonai cuccos eredetileg, ha jól emlékszem.)
Az egy kicsit zavaró, hogy nincs kapcsiból regisztrációs fül, de ha belekezdesz a rendelésbe, előjön. Fizetni hitelkártyáról tudsz. A kb. 15 dolcsiban a postaköltség is benne van, én a jövő hétre várom.
Mindez egyenlőre elővigyázatosság, mert eddig nincs karcom. -
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Sue.Scenic #56 üzenetére
Szia!
Hohó!
Innen hogy lehet rendelni? Nekem ez teljesen külföldiül hangzik!(ez vicc vót)
De viccet félretéve, ez egy külföldi oldal..............ehhez én nem értek!De sztem én kipróbálok valami magyar céges cuccot!
-
törölt tag
válasz
Sue.Scenic #56 üzenetére
Igazán csinálhatták volna a videón a kijelzőn a próbát és nem a hátlapon, hiszen az a lényeg. Vicc ha az iphone se keményített, mert akkor azt is kirostálom, bár még utánakérdezgetek.
Nekem nem hímes tojás kell hanem egy használható cucc. -
Sue.Scenic
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #55 üzenetére
Szia Brigi!
Én innen - http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-omnia-sgh-i900-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php - szeretnék rendelni hozzá fóliát, valamelyik fórumban olvastam egy emberke írását, aki megrendelte, megkapta és nagyon elégedett vele.
Lehet, hogy parasztvakítás, de a video ismertető elég jó... Szerintem egy ilyen drága telcsihez ez már csak az apró... -
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
#67688960 #54 üzenetére
Én kedden vettem a telefont,de az óta úgy bánok vele mint a hímes tojással!
Férjemnek már sikerült a kijelzőjére egy kisebb fajta karcot varázsolni!!!!
Amint lesz lehetőségem veszek rá kijelzővédő fóliát, mert így sztem hamar karcos lesz!
Tényleg! Tud valaki jó fajta kijelzővédő fóliát? Mondjuk: MediaM. vagy valamelyik ilyen helyen? -
törölt tag
Sziasztok!
Volna két kérdésem:
-Felületkeményített-e a kijelző?
-Hogy bírja a dobálást? Úgy értem eléggé starpabíró-e ahhoz, hogy túléljen egy két pottyanást. Tapasztalatra lennék kiváncsi, mert nem volt még samu telóm.
Előre is köszi! -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Ma sikerült nekem is vennem egy I900-t.És az lenne a kérdésem hogy magyar nyelvet hol lehet beállítani?
Vagy létezne hogy sikerült letörölnömmikor beírtam a pin kódot és utána kérdezte angolul valamit ?
-
szamovar
tag
Ilyen bonyolult kédést tettem volna fel ...
Azt szeretném kérdezni, hogy a SPB Pocket Plus v4.0.2 progiban, az ok, hogy beállítom a MAI NAP/TÉTELEKnél, hogy pocket plus, de mindig visszaugrik a widget ... mi lehet ennek az oka? Az ehez tarozó psb weathert bekéne állítani, hogy automatikusan wifiről húzza le az adatokat. Valaki megtudná mondani, ezt hogy tudom megtenni?
ja igen ... AGPSt is valahogy akkor belehet állítani, hogy alapből wifin húzza le a holdakat... és vissza is jukadunk az első kérdésemhez.
-
szamovar
tag
Azt hogy tudom beállítani, hogy ha rábökök az operára, akkor automatikusan wifin csatlakozzon és a gprs meg a többi dolog ne is próbálkozzon
-
Zolesz007
őstag
válasz
Avicularia #46 üzenetére
Megvan Phone - menü - Option - More - Band selection (get settings)Frequenci band!
-
No.01
addikt
Mind kezdo WM-os nekem is lenne rogton 3 kerdesem:
1) Ha a kikapcs gombot roviden megnyomom akkor csak keszenlet ha hosszan akkor kikapcs ugye?
2) a felso menusorban ott van a 3G-s ikon. Nekem ez nem kell mert itt melohelyen is ill otthon is van Wifi szoval csak feleslegesen szivja az akksit. Hol tudom ezt atallitani csak GSM halozatra?
3) IGO8: 2006-it hasznaltam talan 2x (nyaralaskor kolcsonkert GPS) szoval ezt meg nagyon szokni/tanulni kell... a kerdesem, h hol tudom beallitani, h lekerje a muholdak helyzetet? (vagy ezt elso inditaskor automata lekeri?)
Elore is koszonom a valaszokat!
-
AYEL
tag
válasz
Viktor0610 #42 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
A készüléken lévő reset gomb pont olyan, mint a számítógéped reset gombja, csak újraindítja a gépet, a nem mentett adfatok elvesznek, a memóriát törli -a telepített, mentett dolgok megmaradnak.
A hard reset törli a belső memóriát (minden telepített programmal, és mentett adatal együtt), gyári állípotba hozza a gépet. opcionálisan a 8 gigabájtos háttértárat is törölheted a hard resettel, de ez nem szükséges.
-
AYEL
tag
Reggel megvettem én is, de nem nagyon volt időm vele foglalkozni.
Már látom, hogy lesz pár lámer kérdésem. Az első rögtön a hard resetre vonatkozik.
A készülék tetején található egy reset gomb (mélyedés) erről beszélünk?De a Beállítások/Rendszer fül alatt is található egy ikon, melynek "Hardveres ujraindítás" a neve.
A kettő reset között van különbség? (Bocs de ezeket próbából nem nyomogatja az ember)
Továbbá ha HR-t nyomok, az miben tesz "kárt" és miben nem? Azaz törlődnek az addig feltett progik, vagy elvesznek a beállítások?Előre is kösz...
-
oalex
senior tag
válasz
BorosiBrigi #39 üzenetére
az ilyen készülékek akkuját Nem kell Formatálni!!!
akármit is mondtak a boltba. akármikor le húzhatod a töltöröl és vissza dughatod útánna.
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Avicularia #38 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Most töltőn van, de holnap valamit megpróbálok vele ténykedni! -
Avicularia
veterán
válasz
BorosiBrigi #37 üzenetére
Elvileg ha betolod az sd kártyát akkor automatikusan indul a telepítő.
Ja itt mégse,mert nem lehet menet közben kártyát cserélni
Akkor file explorerrel keresd meg a kártyán a 2577 könyvtárat és inditsd az autorun.exe-t.Kezdésnek olvasd el ez pld.
Kezdőknek: Programok telepítése Windows-os kéziszámítógépekre -
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Avicularia #36 üzenetére
Aha! Szóval fel kell telepíteni! És azt hogy kell?
Mint kezdő Win mobilos lehet agyamentnek tűnnek a kérdéseim.....de egyszer ezt is el kell kezdeni! (már mint, hogy megtanuljam a használatát)De az a baj, hogy nem találom még az Igo progit sem. Nem tudom hol keressem!
Ha segítetek nekem az első lépésekben azt nagyon megköszönöm! ( elég könnyen tanulok)
-
Avicularia
veterán
válasz
BorosiBrigi #35 üzenetére
Nem értem a kédést.
Szerintem a hozzá adott memóriakártyán keresd.
Fel kell telepíteni. -
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Avicularia #34 üzenetére
És az IGO-t hol keressem? Mert nem találom.
-
Avicularia
veterán
válasz
BorosiBrigi #33 üzenetére
Igoban kerestesd meg a vevőt.
A gps-t nem lehet szerintem csak úgy minden nélkül használni.
Ha egy proginak szüksége van rá ,és megfelelően be van állítva,használni fogja automatikusan. -
BorosiBrigi
csendes tag
Légy szíves segítsetek!!!!!!!!
Nem tudom mit ronthattam el, mert sehol nem találom a telefonon a GPS-t. Mármint semmi arra utaló nyomot nem találok. Az Igo memóriakártya benne van, de sehol nem találom!
-
geddonhun
csendes tag
válasz
Luser2000 #29 üzenetére
Az első 2 pont kivételével megegyezik a függetlennel.
Libria: Ahogy a tapasztalatok között megírtam 10Mb RAM-ot zabál a magyarítás. Ezen kívül egy rakás alaptalan hibaüzenettel kedveskedett tőle a rendszer. Értsd: a feladatot jól megcsinálja, de tájékoztat, hogy képtelen rá.
Enjoy: Az előző készülékem HTC Universal volt. Arra jött ki 6.1-es rom, de ROM-ot "főzni" pl. nem tudok. Eredeti szakmám pszichológus, de a Samsung billentyűzetet gyárilag olyan használhatatlannak éreztem, hogy kitotóztam mi mire jó az xml fájlban, ami a beállításokat tartalmazza. De pl. a bekapcsolás Samsungos állóképeit már nem volt erőm megkeresni. Valószínű valami exe-be vannak ágyazva. Valami fórumon majdcsak kijön, hogy egészen egyedi bootlogókat csinálhassunk.
-
Luser2000
addikt
PGSM verzió:
1) Pannon bejelentkező animáció bootoláskor és kikapcsoláskor
2) Pannon háttérkép a today (widgetes) képernyőn
3) Első bekapcsoláskor települ a sunny soft lokalizáció, de csak újra indítással lép működésbe.
4) Második boot alkalmával feltelepül az igo8
5) Az igo-ban (gyárilag) csak Moha bá 2.1, Andrea 1.1 és Péter 1.0 van (én pedig Moha bá 1.0-t "szeretem", majd betolom alá)
6) iGO8 verzió: 49545 (bár erre lehetett számítani), com3, baud57600
7) Opera v9.5 1957
8 ) PDA i900XXHH9/CJHH9, TEL: i900XXHH9, CE OS 5.2.20270 (build 20270.1.3.1)
9) sajnos csak az igo8 feltelepülése után jutott eszembe megnézni, de Tárolás(storage): 93.09/54.44/38.66MB, Program: 97.27/36.95/60.32MB (Teljes/Használt/Szabad)
10) Hálózat zár aktív -
Fcsabi
tag
Sziasztok!
Csináltam panoráma képet az Omniával, majd mikor pc-n megnéztem az eredményt, meglepődtem, mert roppant pici lett az eredmény. Gondoltam, elállítottam valamit. Kiderült azonban, hogy nem én szúrtam el: amint panoráma módra kapcsolok, automatikusan visszaállítja a felbontást a legkisebbre. Ezt teszi egyébként "mozaik" és "folyamatos" módban is.
Ez hiba, vagy van valami normális magyarázata a dolognak. Ilyen felbontás mellett mi értelme van egyáltalán ezeknek a módoknak? -
oalex
senior tag
És ha valaki vesszi a fáradságot és az allábiakat le fordítja magyarra (én is meg tehetném, de angolt használok, meg úgye nem vagyok a toppon a magyar nyelvet/helyesírást illetöen) akkor lesz magyar lokalizációs is.
Az allábi példa szerint kéne le fordítani, értelemszerüen a Holland helyet kéne a magyarokat (pl: Weather Unknown| Időjárás ismeretlen):
Ha valakinek van kedve vagy szüksége rá, akkor csinálja meg és postolja abba a forumba, akkor nagy valószínüséggel benne lesz a következő kiadásban, pár napon belül (v1.5 vagy v1.6). Ha nincs kedve ott regisztrálni, akkor küldje el nekem és be posztolom MikiBest-nek.
This is the Dutch translation you asked for:
[I]Weather Unknown| Weer Onbekend
Very Hot| Erg Warm
Sunny | Zonnig
Sunny Intervals | Af en toe Zon
Cloudy | Half Bewolkt
Overcast | Bewolkt
Fog | Mist
Light Rain | Lichte Regen
Heavy Rain | Zware Regen
Sleet | IJzel
Light Snow | Lichte Sneeuw
Heavy Snow | Zware Sneeuw
Hail | Hagel
Thunderstorms | Onweer
Rain Shower | Regenbuien
Thundery Shower | Onweersbuien
Snow Shower | SneeuwbuienExtra Options | Extra Opties
Select Options | Selecteer Opties
Layout | Layout
Launcher Buttons Style | Startknoppen Stijl
Analog Clock Style | Analoge Klok Stijl
Digital Clock Style | Digitale Klok Stijl
Weather Icons Style | Weericonen Stijl
Set other options? | Meer opties wijzigen?BlueTooth Activated | BT geactiveerd
BlueTooth Disabled | BT geblokkeerd
BlueTooth already OFF | BT staat al uit
BlueTooth already ON | BT staat al aan
BlueTooth not found on device | BT niet gevonden
BT Transmission active, close anyway? | BT verbinding actief, toch afsluiten?Phone Activated | Telefoon geactiveerd
Phone Disabled | Telefoon geblokkeerd
Phone already OFF | Telefoon UIT
Phone already ON | Telefoon AAN
Phone not found on device | Telefoon niet gevondenWiFi Activated | WiFi geactiveerd
WiFi Disabled | WiFi geblokkeerd
WiFi already OFF | WiFi UIT
WiFi already ON | WiFi AAN
WiFi not found on device | WiFi niet gevonden
WiFi Transmission active, close anyway? | WiFi verbinding actief, toch afsluiten?[/I]Csak ennyi!
-
Enjoy
addikt
válasz
geddonhun #19 üzenetére
Köszi ez a link is nagyon hasznos!
Egyébként te honnan tájékozódsz programok kapcsán?
(vagy már van tapasztalatod régebbről a winmobile 6.1-el? - legalábbis erre vall a saját készítésű bill. felület. Amiért köszönet)
Gyors átállítottam az N82-m nyelvét angolra, hogy addig is szokjam a nyelvet németes létemreTudtommal Hollandiában (k.független) és Franciaországban (Vodafone) van jelenleg hivatalosan full fekete színű Omnia!
-
geddonhun
csendes tag
Félreértések elkerülése végett: nem készül magyar ROM. A PDA-k magyarítását általánosan a Sunnysoft készíti jóideje. Ez egy szoftver, ami első indításnál rátelepül az angolra, de később akár el is távolítható. Nem lehet úgy váltogatni a rendszer nyelvei között, mint egy klasszikus mobilnál.
Szvsz a magyarítás az Omnia stabilitásának legnagyobb kerékkötője. Tényleg csak annak ajánlom, aki basic english-el sem boldogul.
Hasznos link: [link] (bocs az önreklámért
)
-
Enjoy
addikt
Gondoltam jó lenne összegyűjteni egy-két hasznos Omniával foglalkozó oldalt, blogot.
Én speciel ezekről tudok:
i900.eoldal.hu
hdblogmobile.it
modaco.com
Del ha nektek is vannak hasznos linkjeitek, akkor ne tartsátok magatokban -
Landor
tag
Pannon ROM: i900XXHH9/CJHH9
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
végülis semmi közöm hozzá, de ha van egy nagyon jól pörgő teszt RE ropik akkor ezt itt minek kell újra felfuttatni?
nem olvastam mostanában a teszt topikot, elharapóztak az anyázások? netán iPhone júzerek jelentek meg?kapják meg a párnapos büntijüket, oszt jónapot!
-
troooger
csendes tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy mi a külömbség ha magyar ROM-al veszek egy Omniát, vagy ha magyarosítva? Van valami külömbség? Mert ha jól tudom akkor nem lesz 16GB hivatalosan forgalomban magyarországon (remélem ez nem lesz igaz) én meg azt szeretnék.Szóval abban akkor nem magyar ROM lesz.
-
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Igen, azokra. Olvastam, hogy majd 10 oldalra tördeli a speciális karakterekkel együtt a gyári felület, és valaki átszerkesztette hogy gyorsabban elérhetők legyenek a magyar ékezetes karakterek.
Mint írtam nem vágom a WM alapú telefonokat, ezeknél a telepítés milyen formában megy ? USB n keresztüli másolgatással vagy van valami konkrét telepítő rá - vagy mint iTunes a szifonnál, amviel lehet átrakosgatni dolgokat ?
Pl találtam neten egy PocketMusic lejátszót, gondoltam gyors letöltöm, jól jön ha kijön az Omnia, de csak valami cab file volt benne, semmi több
-
-
Kobe
veterán
végre egy remélhetőleg tisztán tartott szakmai topic
nem igazán vagyok tisztában a WM alapú eszközökkel, még nem volt ilyenem. Egyik társunk blogolt róla mmint a telefonról, amiből azt vettem ki, miszerint a beviteli felület - lásd pl a billentyűzet "kép" változtatható, testreszabható. Ez így ebben a formában igaz ?
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Na szóval Viktor0610 ha lehet ere módosítsad a első hsz-m
Tompik cimébe Omnai szót belerakni
Samsung I900 OmniaGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
TouchWiz felhasználói interfész (F480)
Windows-mobiltelefon 6.1 profi
112 x 56.9 x 12.5 mm
3.2 hüvelykes WideQVGA kijelző 240 x 400
optikai egér (I780)
8 GB vagy 16 GB-os memória + mikroSD
HSDPA 7.2 Mbps
Wi-Fi
GPS
Bluetooth
FM rádió
Standard battery, Li-Ion 1440 mAh
DivX/XviD/WMV/MP4 player
TV Out
5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus
Duble flashKöszi
-
Landor
tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Nagyszerű ötlet!
Mi az utolsó rom? -
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Jó ötlet , ha megcsinálom a kezdő hsz-t normálisan majd átírod nekem?
-
A sok i900 hír-, teszt- és blogtopik miatt visszanyitom a témát, mert az infók a sok topikban elveszhetnek.
Legyetek szívesek az off- és flame-hozzászólásokat kerüljétek, tartsuk "tisztán" ezt a topikot.
Köszönöm. -
AS
félisten
Végre valami újdonság, nagy állóvízben.
Ugyan még nem hivatalos , de igen biztató.
Adatok sem biztosak , még.
Samsung I900 Omnia
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
TouchWiz felhasználói interfész (F480)
Windows-mobiltelefon 6.1 profi
112 x 56.9 x 12.5 mm
3.2 hüvelykes WideQVGA kijelző 240 x 400
optikai egér (I780)
8 GB vagy 16 GB-os memória + mikroSD
HSDPA 7.2 Mbps
Wi-Fi
GPS
Bluetooth
FM rádió
Standard battery, Li-Ion 1440 mAh
DivX/XviD/WMV/MP4 player
TV Out
5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus
Duble flash#############################################################
Samsung i900 avagy Samsung Omnia
- Kérdések előtt olvasd el az első hozzászólást, illetve használd a fórumon a keresőt, a megfelelő kulcsszó beírásával könnyedén rákereshetsz az adott témára, és nem kell tele postolni feleslegesen a topicot!
Rengeteg hasznos információt megtaláltok még itt:
i900Eoldal <--> Kezdőknek feltétlen ajánlott
PDA Fan Club <--> Akik többet szeretnének kihozni a készülékükből.ROM verziók!
Talán a két legelterjettebb ROM verzió WinMo 6.1.4 és a WinMo 6.5 ( a linkek megjelenítéséhez regisztrálás és bejelentkezés szükséges!)Fogalmak,röviden:
Bootloader/eboot: ez tölti be az operációs rendszert, ezen keresztül lehet romot frissíteni.
SIM Lock: A telefonszolgáltató korlátozása, hogy pl. t-mobil rendszeren ne tudd használni a pannon-nál megvett készüléket.
SR: Soft Reset, a PDA újraindítása, olyan mint a számítógépen a reset gomb. A telején a bekapcsoló gomb mellett van egy pici lyuk, oda kell bedugni a sytlus-t és megnyomni.
HR: Hard Reset a PDA szoftverének alapállapotba hozása.Telefon felvétel + telefon lerakása gomb + reset rövid megnyomásával, a másik két gombot addig kell nyomva tartani, amíg megjelenik egy kis ablak
Softwares hard reset esetén : Settings, System, Hard reset:
AS: Active Sync, Microsoft program, a PDA ezen keresztül tud kommunikálni,
SIP: Soft Input Panel, a PDA elsődleges beviteli lehetősége.
Backup – Restore: Mentés – Visszaállítás, sok program létezik ami képes a PDA adatait (cimjegyzék, sms, registry, stb) lementeni, és ez akár másik romra visszaállítani. DE! A teljes mentések visszaállítása nem javasolt, mert adott romra visszarakni egy másik rom beállításait nem mindig vezet jóra.
PIM: Personal Information Manager, az előbbiekben említett személyes információkkal foglalkozó szoftver. (Ezen adatok mentésére ajánlott program : PPC Pimbackup)By:Csabee.
[ Módosította: Loretto ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Samsung Galaxy S25 Edge 256GB TiTanium Silver ! 1 ÉV Samsung Jótállás
- Google Pixel 9 Pro 128GB Hazel (100%, újszerű, Alza vásárlás) + tok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar