Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wezz2236
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van nekem egy autórádióm. PC táppal be is üzemeltem gond nélkül. az FM rádió szól rendesen de az AUX INPUT nevezetű dolog nem működik. Ami úgy néz ki hogy 2 RCA vég jön ki. (egy fehér és egy piros) Vettem hozzá RCA-ból Jack 3.5-re átalakítót, de ha bedugom a gépbe a zöld, sztereo csatlakozóba. akkor full kuss van. Namost a PC-n van ilyen sárga színű RCA csatlakozó SPDIF vagy mi. Vajon azzal kéne próbálkoznom vagy az én megoldásomnak is kéne működnie? Köszönöm a szájbarágós válaszokat!!!
-
Hemi 426/RT
aktív tag
érdekes témák vannak itt hátul!
én is sokat szivtam az s/pdif csatival hogy még is hogyan de nekem sincs meg felelö eszköz a megszolaltatásához.
de viszont kellemes olvasmány. -
And
veterán
Hi! Ahogy elmondták, digit audiókimenet, amit külső erősítőre/dekóderre lehet kötni. Nem hinném hogy árnövelés céljából lenne ott, hisz ma már majd' minden - szinte a leggagyibb is - hangkodek chip támogatja ezt a fícsört, azaz van ilyen kimenete.
Egyébként meg:
Bővebben: link,
Bővebben: link -
_Lacos_
tag
Digitális audió kimenet , csak akkor tudod kihasználni, ha digi bemenetű hangfalad van.
-
Brada
tag
Sziasztok.
Asus P4 P8x-es alplapom van már több mint egy éve és van rajta ez a csati (S/PDIF out). Na de mire tudnám ezt használni? Jó egyáltalán valamire és van ennek értelme, vagy csak egy árnövelő kütyü.
Hozzászólásotokat Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete