- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Leleplezte a Switch 2-t a Nintendo
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lejátszók
- Google Chromecast topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wezz2236
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van nekem egy autórádióm. PC táppal be is üzemeltem gond nélkül. az FM rádió szól rendesen de az AUX INPUT nevezetű dolog nem működik. Ami úgy néz ki hogy 2 RCA vég jön ki. (egy fehér és egy piros) Vettem hozzá RCA-ból Jack 3.5-re átalakítót, de ha bedugom a gépbe a zöld, sztereo csatlakozóba. akkor full kuss van. Namost a PC-n van ilyen sárga színű RCA csatlakozó SPDIF vagy mi. Vajon azzal kéne próbálkoznom vagy az én megoldásomnak is kéne működnie? Köszönöm a szájbarágós válaszokat!!!
-
Hemi 426/RT
aktív tag
érdekes témák vannak itt hátul!
én is sokat szivtam az s/pdif csatival hogy még is hogyan de nekem sincs meg felelö eszköz a megszolaltatásához.
de viszont kellemes olvasmány.Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
And
veterán
Hi! Ahogy elmondták, digit audiókimenet, amit külső erősítőre/dekóderre lehet kötni. Nem hinném hogy árnövelés céljából lenne ott, hisz ma már majd' minden - szinte a leggagyibb is - hangkodek chip támogatja ezt a fícsört, azaz van ilyen kimenete.
Egyébként meg:
Bővebben: link,
Bővebben: link -
Nedudgi
aktív tag
A Jel..
Digitális hangkimenet. Általában házimozirendszerekre lehet vele átvinni a hangot.
De sok Music Center is tud ilyenen jelet fogadni.It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll
-
_Lacos_
tag
Digitális audió kimenet , csak akkor tudod kihasználni, ha digi bemenetű hangfalad van.
N36L, X61, X200.P8700/4G/830SSD/AFFS, L520/830, Pug306RG1.6, SONY50W829
-
Brada
tag
Sziasztok.
Asus P4 P8x-es alplapom van már több mint egy éve és van rajta ez a csati (S/PDIF out). Na de mire tudnám ezt használni? Jó egyáltalán valamire és van ennek értelme, vagy csak egy árnövelő kütyü.
Hozzászólásotokat Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Leleplezte a Switch 2-t a Nintendo
- Path of Exile 2
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s