- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy kérdésem nekem is lenne. Adott egy "Conceptronic c54brs4" router. Tudni kell róla, hogy - bár prémium kategória volt anno - már több mint 5 éve megy gyakorlatilag kikapcsolás nélkül, tehát nem keveset nyüstöltem.
A napokban kezdte el azt, hogy megszakítja a netet, de emellett még a router is megfagy, szal' a menüjébe se tudok belépni. (a net: T-Home ADSL 5mbit)
Azt vettem észre, hogy ha kihúzom az ADSL modemet a router WAN-jából, és újraindítom, akkor tökéletesen működik a router. Tudom böngészgetni a belső menüjét gond nélkül. Azonban amint rádugom a netet, felkapcsolódik, van is netem, de 10-15 másodperc múlva a net elszáll, illetve a router menüje ismét elérhetetlen.Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Ha elromlott, hát elromlott, veszek másikat, de szeretném tudni, mi a probléma oka.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest