Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyleves

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítségre lenne szükségem!

    UPC-s vagyok, 5 ezer forintért megvette a család a connect boxot, azóta arra van rá kötve a fő gép és az sugározta a wifit nálunk. Na nekem ez nem volt elég jó, mármint az hogy a házban egy távoli helyről már alig volt jel és internetsebesség, ezért gondoltam hogy rákötöm a connect box-ra a régi tp-link tl-wr340gd routeremet. Bekötöttem, átraktam az eszközöket a tplink jelére, majd mivel láttam hogy így mind két eszköz sugároz jelet, be mentem a connect box webes felületére, és ott volt ott egy olyan opció hogy csak modem funkció. Konkrétan a leírásába is ott volt hogy ez akkor hasznos, ha külső, vagyis más wifi routert szeretnénk használni.

    Azóta az a helyzet hogy kábelen keresztül van net a pcben (a connect boxra dugva, nem a tp-linkre), a wifi eszközök meg ugye a tplink jelét fogják.

    3 telefont tesztelve minden oldalt betölt, de az egyik tableten, akár chrome akár dolphin böngészőt próbálva például se a google-t, se a facebook-ot, se a youtube-ot nem hozza be. Míg az olyan oldalok mint prohardver, hardverapró, ebay, használtautók bejönnek.

    Gőzöm sincs hogy mi a helyzet, na de én gondoltam hogy bemegyek a conenct box webes felületébe, és visszanyomom hogy minkét eszköz adja a jelet, nem zavar az engem, de azóta még a webes felület se jön be se a régi címmel (198.192.0.1), se a jelenlegi le ip configozott default gateway címmel.

    Azóta kihúztam a tplink-es routert a connect boxbol, a box kapott resetet többször, de a webes felület még mindig nem jön be. Net meg így úgy van hogy a router bedugva, de akkor csak a tablet nem ér el bizonyos oldalakat, szóval ez így sehogy se állapot.

    Mit tudok tenni?

    Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák