Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Laza... #3240 üzenetére
Így van tudom
Ha lenne.A hongmi külsőre nem nagy szám, jobb lenne ha mi2 féle kereked forma lett volna na mindegy, de amugy meg veri sebességben és maga a rendszer is haver note 3 telóját. Kézzel lábbal váltana valami másra.. xD
Nemsokára jön elvileg fehér hátlap és akkor sokkal jobban begyere lesz majd külsőleg is! [link] -
szoporiz
tag
Szerintem is nagyon szuper telefon a hongmi
Másodikat nyúzom,volt annyi eszem hogy eladtam az elsőt -.-'.
Ennyi pénzért ennyire stabil rendszerű telefont lehetetlen találni főleg dual simest és függetlent.
Bár hogyha a hongminak lesz egy updated verziója snap 400-al 2 gb rammal világító háttérgombokkal,a többi meg maradna a régiben(dual sim,forma,kamera) és max 300 dollár lenne akkor váltanék. -
BSOD
senior tag
Hívattam egy nagy rakat képet (350db), köztük telefonosokat is. Nyilván nem válogatás nélkül küldtem el őket és némi piszkálást is kaptak, de a hongmis képeket nem lehet minőségben megkülönböztetni (ebben a méretben 10*13) a fuji s100fs-sel készültektől. Egyáltalán nem lógnak ki a sorból. Felbontás, képrészlet, tömörítés, kontraszt, élesség, színek simán hozzák a nagybridge gép szintjét (dinamikában nem). Úgy, hogy nem kellett ezekbe a képekbe sem nagyobb mértékben belenyúlni.
Természetesen egy a4 nagyításnál már lenne különbség és vannak "kreatív" helyzetek, amikre a telefon nem alkalmas, de minőségben nincs miért szégyenkeznie.
-
batai15
félisten
[link]
Érdemes ezt telepíteni? állítólag lehet még reszelni kicsit ezen azon-- -
s4tch
veterán
Vettem innen gyári fehér hátlapot a barátnőm telefonjára. Hibátlanul illeszkedik (mármint a hátlap), és jól is néz ki. Süti.
-
batai15
félisten
Észre vettem hogy a kijelző széle csöppet vibrál.
Max fényerőn látszik, kisebben nem . Mással is volt már ilyen?
Storno, rosszul láttam. -
Laza...
addikt
Ez egy baromi nehéz kérdés, még úgy is, hogy ezen kívül is vannak itt telók. GPS-ben a legjobb a hongmi, de nem nagyon marad el a ThL sem. Kamerában a legjobb a ThL 100s, videóban legmagasabban jobb mindegyiktől. Kijelzőben én nem látok igazán különbséget a full HD és a sima között. (lehet rossz a szemem
)
Akksiban a ThL a legjobb, (akár 6 óra kijelző idő, 5 bármikor megvan) a Hongmi egy arany középút, (nálam 3,5-4,5 óra kijelzőidő) az iNEW köztudomásúan elég gyengus. (hihetetlen milyen pici, vékony akksija van). Nekem a MIUI nagyon bejön, a másik kettő szinte stock Android, minimális módosításokkal.
Összességében a Hongmi a nyerő, ha telik rá, akkor a ThL. Az inew lenne a legtutibb, de az akksija miatt nekem nem OK. Sokat utzok, és nem mindig van lehetőségem tölteni, power bankot én meg nem cipelek.
Pont azért tettem be ezt a 3 telót, mert véleményem szerint a most kaphatóak közül ezek a legjobb 2 simesek..
-
janakbacsi
őstag
válasz
Viktor0610 #3211 üzenetére
köszönöm
-
válasz
janakbacsi #3202 üzenetére
Phone - Menü - Settings - Call settings - Quick responses.
-
SSlyTR
senior tag
Kipróbáltam az exfat fájlrendszert és ezzel sem működik a pendrive.
Marad a fat32 és a 4 gigánál kisebb fájlok. -
janakbacsi
őstag
egyéni, automatikus szöveges üzeneteket hol lehet létrehozni? arra gondolok, amikor bejövő híváskor sms-el szeretnénk azt elutasítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest