Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nekem kellett a sok parancssoros eszkoz, ezert volt a c:\system konyvtaram tobb tiz megas, ott megvolt nagyon sok tool
inkább örültünk volna egy 32 bites, esetleg multitsakingos! új DOS-nak
hat, akkor igy 15 ev utan van szerencsem kozolni Veled hogy VOLT multitaskingos DOS, ami raadasul teljesen ingyen elerheto volt
ez volt a DR-DOS 7, amihez raadasul egy komplett Novell halozatkezelest is adtak (szinten ingyen)
tobb shellt kezelt egyszerre, ami fejleszteshez baromi jo volt (az egyikben ment a fejlesztokornyezet, a masikban a programot futtattam, a harmadikban a filekezelo, stb)
sajna addigra mar mindent elontott a windows, es ennek a zsenialis DOSnak nem volt eselye elterjednizseko:
en pontosan ugyanezeket a programokat hasznaltam, zenelejatszasra meg a Cube playert ha jol emlekszem, mindent vitt, es sokat tudott
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest