Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
válasz
Dr.FantastiK #253 üzenetére
Szóval akkor az MS maga a gonosz, biztos a skynet-et is ők fogják létrehozni, ennek az egyik előfutára a W8. Én a helyedben a win9-től félnék igazán, állítólag már azt is meg fogja mondani, mit gondolj!
A teremtés mítoszba gonosz is kell.
Több mint 250 hsz van a topikban, érdekes mód ezek közül egyik sem ragadta meg a lényeget... tényleg érdekes. Külföldi fórumokon már mindenki eljutott oda, hogy stílusról vitatkozni értelmetlen. Ha valakinek x tetszik használja azt, ha valakinek Y, akkor meg használja azt, s mindenki hagyja békén a másikat.
A cikk meg még véletlenül sincs így megírva ahogy, nyilván szükség van olvasószámra, ki kell használni a trended, ami jelen esetben ugye értelemszerű.
(Ha ezek után nem írok vissza senkinek aki leugat, mert nem fikázom én is a céget, s termékeit, az nem azért van, mert beletörödtem, hanem már nem érdekel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest