- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
válasz
Dr.FantastiK #253 üzenetére
Szóval akkor az MS maga a gonosz, biztos a skynet-et is ők fogják létrehozni, ennek az egyik előfutára a W8. Én a helyedben a win9-től félnék igazán, állítólag már azt is meg fogja mondani, mit gondolj!
A teremtés mítoszba gonosz is kell.
Több mint 250 hsz van a topikban, érdekes mód ezek közül egyik sem ragadta meg a lényeget... tényleg érdekes. Külföldi fórumokon már mindenki eljutott oda, hogy stílusról vitatkozni értelmetlen. Ha valakinek x tetszik használja azt, ha valakinek Y, akkor meg használja azt, s mindenki hagyja békén a másikat.
A cikk meg még véletlenül sincs így megírva ahogy, nyilván szükség van olvasószámra, ki kell használni a trended, ami jelen esetben ugye értelemszerű.
(Ha ezek után nem írok vissza senkinek aki leugat, mert nem fikázom én is a céget, s termékeit, az nem azért van, mert beletörödtem, hanem már nem érdekel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest