Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) Shkiz0 válasza didyman (#150) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez az elmélet nem állja meg a helyét, mert mindenkinek akinek hangos ugyanez a szám van az elsőtől az utolsó számjegyig.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#152) BioNiCMaN válasza didyman (#145) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, a feltevésem arról szól, hogy ami Corsair, de nem SeaSonic a belseje az már nem is jó. ;)

Elméleti kérdés: Mernéd nyugodt szívvel ajánlani a VX550-et bárkinek?

Egyébként nem értem, hogy miért kellett változtatni beszállító ügyileg. :F Minden PSU-juk SeaSonic béllel van szerelve, csak a VX550 nem, ennek mi értelme? :U El tudnád magyarázni nekem, mert érdekelne. :R

Miért ezt a szép kis totyikot "offoljuk" szét? :F Nem is az VX550-ről szól. :U

[ Szerkesztve ]

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#153) tibi.szabo

tibi.szabo
(tag)

A corsair vx450.tenyleg annyira csendes???
terhelésnél nem hangos??
nekem egy chieftec 450es van és ellég hangos
várnám véleményeteket :K :K

(#154) Shkiz0 válasza BioNiCMaN (#152) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért ezt a szép kis totyikot "offoljuk" szét? :F Nem is az VX550-ről szól. :U
Talán mert nincs külön topicja :)

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#155) DeadMeat válasza tibi.szabo (#153) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

en is egy ilyen vacak cserejen gondolkodom :)

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#156) didyman válasza BioNiCMaN (#152) üzenetére

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Javíthatatlan :DDD

Attól függ, mire. Csendes tápnak nem, tápnak igen. Az extra hűtés meg jót tesz az alkatrészélettartamnak és a ház belső hőmérsékletének. Való igaz, erre talán olcsóbb megoldás is lenne.

A beszállító kérdése érdekes. Lehet, hogy a Seasonic-nak éppen nem volt ebben a tejlesítménykategóriában bele, vagy egyszerűen akart a corsair valami olcsóbb árfekvésű, 500W körüli tápot tolni a piacra. Én sem látom benne a következetes logikát, biztos elsöröztek egyik délután a gaz CWT-s marketingügynökökkel :D

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#157) didyman válasza Shkiz0 (#151) üzenetére

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor ez bizony nem sorozatszám. Más szám nincs rajta?

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#158) Shkiz0 válasza didyman (#157) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem igazán találtam.
Erre a számra is még XaraX kolléga hívta fel a figyelmem.

(#159) tlac válasza BioNiCMaN (#152) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

Minden PSU-juk SeaSonic béllel van szerelve, csak a VX550 nem, ennek mi értelme?

nem csak az CWT-s
pl. TX750

(#160) BioNiCMaN válasza didyman (#156) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez van. :B

Tehát azt mondod, hogy olcsóbb 500W körüli tápot akartak, ez nem nagyon jött össze, mert csak 3k különbség van a HX520 és a VX550 között, legalábbis az ipon-nál. Oké, melléfogtak, majd leviszik az árát... :U

Minek a TX650? Mivel ebben, ha jól tudom SeaSonic bél van, nem valószínű, hogy egy olcsóbb 600W körüli tápot szerettek volna. A HX620 28.8k, a TX650 30k, a TX750 33.8k, minek kellett a 620 és a 750 közé besűríteni egy 650-es tápot? :F Lehet, hogy ez csak nekem nem logikus.

Egyébként észrevettétek a különbséget a VX550 és a többi Corsair táp között?

igen a kapcsoló helyzete a csatihoz viszonyítva. :D Gondolom most feltaláltam a spanyol vigaszt. :D

Tlac!
Tuti, hogy a TX750 is CWT-s? Mert akkor nagyon hamar megdőlt az elméletem kapcsoló ügyileg. :D

[ Szerkesztve ]

(#161) Shkiz0 válasza BioNiCMaN (#160) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem volt mindig szar a vx550. Én is azért vettem mert sok jót hallottam, olvastam róla a tesztekben, és beszámolók alapján is elég jónak tünt. Csak ugye december óta van ez a hangoskodó széria, amiről nem lehet tudni hogy meddig gyártották, és hogy mennyi darabot érint. Én is beszéltem pár órával ezelött az ismerősömmel ahonnan a táp is van, és mondta hogy kicserélik, de mondtam hogy ha megoldható akkor inkább egy HX520-at hoznék el kis ráfizetésel.

[ Szerkesztve ]

(#162) tlac válasza BioNiCMaN (#160) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

(#163) Shkiz0 válasza Shkiz0 (#161) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemsoká jön az új HX-em :K :C

[ Szerkesztve ]

(#164) tibi.szabo

tibi.szabo
(tag)

153????
Valaki :W

(#165) Dare2Live válasza Dare2Live (#147) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

elhoztam egy 3.VX550et mert amit kértem azt nemhoztak ezen nincs baja a ventiszabályzónak ellenben hangosan cicereg.

Kész ez a táp szar.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#166) Szten Márs válasza Dare2Live (#165) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van szar szériája, igen :(
Nem igen volt jó ötlet elhozni ugyanezt, inkább kicsit várni mondjuk egy HX520-ra. Lehet még nem késő?

tibi.szabo:
Igen, csendes. Már a 450-es.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#167) tibi.szabo válasza Szten Márs (#166) üzenetére

tibi.szabo
(tag)

Köszi a választ :R
450rendeltem remélem nem csalodok benne :DD

(#168) PLacee

PLacee
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem...vettem egy VX550-es tápot az összerakandó új konfigomba...a régiben egy a házhoz adott mercury 400-as volt...egy ABIT KW7-es alaplapal, a régi tápomon nem volt SATA-s tápkábel, így mikor megjött az új SATA-s vinyóm, kipróbálás miatt beleraktam a régi konfigomba a VX550-es tápot és a SATA-s vinyóm...bekapcsolás után elfüstölt a régi vinyóm és az alaplapom (remélem semmi több), no a kérdés az lenne hogy ez miért történhetett????okozhatta -e az hogy az új táp 550W a régi 400W ellenében????

Előre is köszönöm!

Üdv: Lacee

Bocsi ha off!

(#169) PLacee válasza PLacee (#168) üzenetére

PLacee
(újonc)

Valakinek vmi ötlete?????

[ Szerkesztve ]

(#170) tlac válasza PLacee (#169) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

inkább itt kérdezz rá

(#171) tibi.szabo válasza PLacee (#169) üzenetére

tibi.szabo
(tag)

Jo helyre kötöttél mindent biztos??
esetleg rájöttél mi volt a gond??

(#172) PLacee válasza tibi.szabo (#171) üzenetére

PLacee
(újonc)

Sztem igen, bár az alaplapra a tápnak a csatlakozója kicsit feszesen ment rá(linkeltem kpet hogy miért...), de az alaplap nem füstölt és nincs is égett szaga, ellentétben a vinyóval...de a lap nem akar bootolni, és semmi hibát sem csipog el, pedig nincs benne még a processzor sem...mindenesetre már vettem egy új alaplapot, várom hogy megérkezzen, és megnézem minek lett még baja, remélem semminek.... :(

http://kepfeltoltes.hu/080131/abit_kw7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(#173) PLacee válasza tlac (#170) üzenetére

PLacee
(újonc)

Köszi mindkettőtöknek, a reagálást!
A másik fórumban folytatom a hiba keresését!

;)

(#174) nyunyu válasza PLacee (#172) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ugye nem a 20+4 tus tapcsatirol levalasztott 4 eret dugtad a negyzetes csatiba, hanem a kulon 4 tuset?

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#175) PLacee válasza nyunyu (#174) üzenetére

PLacee
(újonc)

írtam privit

[ Szerkesztve ]

(#176) tibi.szabo

tibi.szabo
(tag)

VX450-nem is hallani most raktam be a gépembe nagyon fassza :C :C :C :C

(#177) regent

regent
(fanatikus tag)

Csak hogy árnyaljuk a képet. VX450-es tápom egyszerűen elhalálozott. Neteztem, mire egyszerre csak lekapcsolt a gépem, és nem volt hajlandó újraindulni. Pár óra pihentetés után kb. 10 percig megint ment, aztán újra lekapcsolt. Hiba okát nem tudom, garanciában szó nélkül cserélték (ja, 1 hónapos volt). Azóta a cseredarab megy gond nélkül. Csak hogy tudják az érdeklődők, itt is ki lehet fogni gyári hibásat. A gépemben persze minden alkatrész épen maradt, nem vitt magával semmit.
Úgyhogy ez inkább egy magasztaló hozzászólás.

Ja, persze csendes. Aki ismeri a SilentBlade II-t, annak mondanám, hogy az hangosabb.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#178) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nagyon hülye kérdés, de ugye ez a venti a szívja magába a levegőt, és hátul meg megy kifelé?
Mert a régi 2 ventis tápok mind így működtek, és nagy butaságnak tartanám, ha befelé nyomná a házba a táp a saját melegét mondjuk a procihoz... :(

A kérdés azért vetődött fel, mert adott ez a táp, meg egy bika konfig, de nulla terheléssel, és ember nem tudja eldönteni, hogy most befelé húz vagy kifelé tol?! :DDD
És apám szerint meg éppen hogy befelé nyomja a levegőt a házba... amit én nem tartok elképzelhetőnek! :)

Köszönöm!

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#179) BioNiCMaN válasza masterful87 (#178) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kifelé nyomja. ;)

(#180) masterful87 válasza BioNiCMaN (#179) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

Köszi! :R

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#181) tibi.szabo válasza regent (#177) üzenetére

tibi.szabo
(tag)

Mindenben lehet selejt :DD

(#182) slayer006

slayer006
(PH! addikt)

a 2. oldalon (Belső) lévő összehasonlító képeknél - ...nem hasonlít elődeire (balra), az FSP-re (jobbra) viszont annál inkább - bármelyikre kattintok ugyanaz a kép jön be

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#183) DeadMeat válasza slayer006 (#182) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látod mennyire hasonlit? :DDD

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#184) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

olyannal találkozott vki, hogy egy VX450W terhelésre pl 3dm06 erősen nekiált cicceregni, hogy hasonlítot hozak, sokkal hangosaban mint anno a szériahibás FSP ZENek.

Most dugtam össze egy gépet és itt vmi komoly baj van....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#185) Dare2Live válasza Dare2Live (#184) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem a táp volt a ludas....

(#186) SKYROB

SKYROB
(kvázi-tag)

Remélem jól járok majd én is egy ilyen táppal!
:Y :R

GB P45-DS4 (F8)###E8400@3.00GHz###Cooler Master Hyper TX2###OCZ 1150MHz 2*1Gb###Sapphire HD4850 DS 512Mb + Arctic Cooling Twin Turbo###Corsair VX450 W###Samsung 19" 943NW###Samu vinyó és író###CM RC-690-KKN1 ház

(#187) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

remélem már csak egy hét, és meglesz a drágaságom:DD:DD:DD
aaammmmm lehet, hogy technofil vagyok?! :C

(#188) kem válasza Dare2Live (#185) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

henem?!
Azért azt leírhatnád.

(#189) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A két csúcs-VGA-s, szénné tuningolós és süketszobában számítógépezős egy százalék ne ezt a tápot vegye"

Ez nagyon tetszik:D ...már tűkön ülök.
...én csak az 1 VGA-mmal lógok ki az 1%ból:D

(#190) zlin válasza kem (#189) üzenetére

zlin
(kvázi-tag)

Azon gondolkodtam, hogy majdnem ebbe a kategóriába esek b@sszam]g ! :Y Csend ügyileg.. :U
.. mégis vettem egy ilyet, és halk. Iszonyatosan jól néz ki a matt színe, és rajta a neonzŐd matrica, olyan mátrixos. ;] Most köthetek át minden házventit 5V-ra.. De legalább eljutottam eddig! :) Lesz ennek a csendesítésnek vége egyszer ? ...

[ Szerkesztve ]

"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

(#191) WaterLo

WaterLo
(fanatikus tag)

ma szerváltam egy ilyen tápot és ok. :R halk is jó is nem zörög nem melegszk,teszi a dolgát.. :C
Lecseréltem a 4 éves enermax 351w tápom ,velem öregedett & még mindig birja..állat... :C
4év mulva már lehet hogy a táp cserél le engem :Y ENERMAX NEURON 30W NASA FOREVVE :O

....What's up!....

(#192) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is tulajdonosa lettem egy ilyen tápnak. Nagyon tetszik! Ízléses csomagolás, körítés. Teljesen hangtalan működés! Remélem ez így is marad. Egy Chieftec 360-as tápot váltott mert Ő már nem igazán bírta ha húztam a vidkarit és a cpu-t (12V-os ága gyengusz) Mostmár megszűntek a 3Dmark beli fagyások, hibaüzenetek és a játék közbeni kidobálások is! Minden szépen simán lefut. :R ár/érték arányban az egyik legjobb tápegység!

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#193) cobra64

cobra64
(újonc)

Már 10 hónapja gondtalanul és szinte éjjel-nappal igen halkan dorombol a gépemben.
Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem és azt kell mondjam nagyon is megérte az árát ez a vx450-es. 18 és fél rugó volt, bár az ára mostanra sem nagyon ment le, mivel 15-ért láttam az ipon.hu-n.
Úgyhogy aki csak teheti nyugodtan vegye egy ilyet, mert 2-3 évig biztosan nem cserélem le. Ha mégis akkor csak a nagyobb testvérére.

2.25 gb tárhely ingyen de lehet 8 giga is http://db.tt/Rut0szB /

(#194) Tigryss

Tigryss
(lelkes újonc)

Csatlakozom az elôttem szólókhoz!
Hangját nem hallani! Viszont bika kis táp!

For the greater good!

(#195) ChrYsler

ChrYsler
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Meg tenné nekem egy VX450-es tulaj, hogy leméri a 4 pines dugóhoz vezető kábel hosszát?
Egy Cooler Master CM-690 -es házba menne, ahol alul van a táp helye, és nem biztos, hogy elér az alaplap tetejéig. :F

ChrYsler

(#196) Lonsi

Lonsi
(tag)

Sziasztok! Lenne egy olyan krdésem, hogy a 4 pines csatlakozóból miért van kettő egymás mellett, olyan mint egy lét fejű sárkány. :F

ő izé

(#197) Ragadozó válasza Lonsi (#196) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom a nyolc pines alaplapira gondolsz, azokhoz a lapokhoz kell, amelyek quad procikat támogatnak....ott is lehet csak a négy pinest használni, de a jobb áram ellátás miatt jobb a nyolc, főleg tuningnál...

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#198) CoolMan81 válasza ChrYsler (#195) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Szia!
Nézem a könyvét és azt írja, hogy 610mm (ennél rövidebb kábel nincs is rajta csak hosszabb) Biztos, hogy elér. :)

(#199) ChrYsler válasza CoolMan81 (#198) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Szia!

Nagyon szépen köszönöm! :R
Végre valaki! Pedig már privit is írtam az egyik tulajnak, semmi válasz... :(

Köszi mégegyszer! ;)

Üdv

ChrYsler

(#200) CoolMan81 válasza ChrYsler (#199) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Szívesen! :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.