Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
Én tegnap óta használom, de annyira nem felhőtlen a boldogság. Pl. baromi zavaró, hogy a kijelző és a műanyag keret közt kiszűrődik a fény, mint valami gagyi telefonnál. Szóval az összeszereléstől nem dobtam hátast, kijelző bal oldalán nagyobb a hézag (ahol kijön a fény) mint a másik oldalt. Ez elmondható a hátlapnál is. Kijelző elmegy, láttam már jobbat, oldalról sötét alapon nagyon bevilágosodik. Egyszer csinált olyat, hogy a menüben lépkedtem és fogta magát és "összefolyt" kivülről a közepéig a kijelző és teljesen elsötétült, de aztán vissza tudtam kapcsolni, de elég durva jelenség volt. Mondom ezeket úgy hogy tegnap óta használom.
Pozitívum: gyors a rendszer nagyon, jó az akksiidő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest