Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tzatzikiii

    tag

    válasz TokLac #9174 üzenetére

    Egy tanulsagos tortenetet osztanek meg Veletek.

    Az i8910-em szervizben volt egy hosszabb ideig. Mikor visszakaptam, minden mukodott, flasheltem hat ra egy CFW-t, majd mikor a backupolt file-okat geprol vissza akartam tolteni a telefonra, azt tapasztaltam, hogy nem tudom hattertarkent felismertetni a gepemmel. Flashelni tudtam, de amikor csak siman radugtam a telefont adatatviteli cellal a gepemre, akkor nem ajanlotta fel a telefon az adatatviteli mod valaszto menut, es nem is ismerte fel a windows mint kulso drive-ot.
    Ki tudtam zarni a szamitogep driverhibait, a kabel hibait (egy masik i8910 ugyanezen a gepen, ugyanezen a kabelen gond nelkul ment), a CFW hibait (a problemas telefonom egy masik CFW-vel is ugyanezt csinalta), tehat sejtettem, hogy a gond a telefonnal van, de azt is sejtettem, hogy nem hardveres (hiszen akkor valoszinuleg nem toltodott volna, es flashelni boot loader modban meg vegkepp nem tudtam volna).

    A megoldast Taylor adta, akarcsak Myairnek oktober 29-en (linket a hozzaszolasom fejleceben talaltok):
    *#7284# menuben a Modem USB volt kicsillagozva (1-es pont), a PDA USB helyett (2-es pont). Amint atallitottam PDA USB-re, mukodott. Ebben a menuben tehat a 2-es (PDA USB) es a 4-es (PDA UART) opcionak kell aktivnak lennie.
    Gondolom, a szervizben allithattak el, pontosabban nekem egy alaplapcserem volt, talan inkabb nem allitottak be.

    Azert irtam le a tortenetet, hogy hatha valaki ugyanebbe a problemaba botlik egyszer. ;)

Új hozzászólás Aktív témák