Üdv mindenkinek!
Azt esetleg tudja valaki hogy a kiválasztott üzemmód nevét hogyan lehet megjeleníteni a főképernyőn?

Üdv mindenkinek!
Azt esetleg tudja valaki hogy a kiválasztott üzemmód nevét hogyan lehet megjeleníteni a főképernyőn?

Helló Saint!
Néztem itt is a telót de a titán-silver nincs a honlapjukon.Tegnap még a B-tel honlapon virított és ma néztem már nincs ott. Telefonon még nem érdeklődtem mert még nincs meg a lóvé rá. A többi tapasztalt kolléga viszont a személyes átvételt részesíti előnyben. Bár már vásároltam neten és mind futár hozta ki és tényleg nem volt gond semmivel. Ezt csak azért szeretném mégis személyesen átvenni mert ha nem tetszene véletlenül akkor tudok mást választani. Bár kétlem hogy másik lenne ha csak az anyagi oldal bele nem szól.
SAMSUNG I8910HD 8GB.. De jó gép! Kicsit kormos de azért az enyém! + LG 42LV5500 Tv

Azt ugye láttad, hogy a beszerzésről (letöltésről) is van ott info?
(Csak mert sokan csak a képeket nézik és olyat kérdeznek, ami oda van írva...)
Arról a titán színüről mutathatna már képet valaki.
[ Szerkesztve ]
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

rendben is van, ha van lehetőséged, személyesen menj el érte, csak én 2 sikeres futáros vásárlás után elégedett vagyok az ujmobilok.hu-val. de ez csak személyes tapasztalat, azért irtamle, hátha segít 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Rendben és köszönöm a segítséged.

SAMSUNG I8910HD 8GB.. De jó gép! Kicsit kormos de azért az enyém! + LG 42LV5500 Tv

Megpróbálok betenni egy linket:http://www.getprice.com.au/Samsung-SGH-I8910-Omnia-HD-16GB-Titanium-Silver-Mobile-Phone-Gpnc_95--42536645.htm
Igen láttam és olvastam is amit lehetett. 

Így próbáld kicsit egyszerűbb 
Háát a fene tudja, nekem a viola\black sem tetszett annyira, ez meg olyan "bazári" érzést kelt bennem, perzse ez szigorúan magám vélemény! Mint ahogy az is, hogy ez a teló feketében az igazi 
[ Szerkesztve ]
iPhone4 16GB Black iOS5.0 - User & Fun

Köszi szépen így szerettem volna de nem igazán tudom még a fogásokat. Bocsi érte.

Mondjuk nekem is bejön a fekete de valahogy tetszik a titán-silver is. E kettő közt gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
A widget főképernyőn húzd ki a profilok widgetet, és az mutatni fogja!
Vagy pedig Új használata főképernyőn is láthatod a kiválasztott profilt!
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

Nem gond, szívesen. Hsz-t írsz és alul a kódoknál a "Link" gombocskára klikk feljön egy ablakocska oda bemásolod a site címét figyelve a (http//) ne duplázd. OK után a szövegbe illesztett link vastagon szedett helyére azt írsz amit szeretnél. Az fog pirosan megjelenni. Ennyi az egész 
Íme a gyári autós töltő micro usb-s samsungokhoz, én ezt használom, tökéletesen működik!
CAD300UBE a típusszáma! 

[ Szerkesztve ]
Acer Aspire One A250 + Iphone 4 32 GB

Köszönöm szépen, már keresem is.

Sziasztok!Régebben már kérdeztelek benneteket, hogy volt-e valakinek hangszóró problémája.Nemrég kaptam vissza a szervízből, de néha most is úgy lehet hallani, mintha nem lenne térerő(szinte érthetetlen amit hallok).Kihangosítva megszűnik a hiba.Kb. minden tizedik hívás ilyen.Tipp??Thx!!
Ez nem hangszóró, hanem valamiféle vételi probléma. 
Azt tapasztaltam h ha csak 3G-n használja az ember akkor nem jelentkezik, csak gsm illetve kettős módban, akkor is csak ha gsm cellában vagy épp. Legtöbbször akkor jelkezik a probléma amúgy ha adótornyot vált a telefon, ez legtöbbször menet közben jön elő, de volt már h otthon miközben a ház egyik végéből átsétáltam a másikra. 
Ha van stabil 3g térerő felétek, válts arra, nem vettem észre h számottevően csökkenne az akku üzemidő, viszont a probléma nem jelentkezik többet. Nem tom ez mitől lehet... 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm az infót!

Hát nem azért, de nekem úgy tűnik, hogy ez az akárhány karátos arany változatnak a képe.

Köszi, kipróbálom!

Valaki tudna priviben egy programpakkot küldeni?, mert nemtudom mit tehetnék fe, és mit tudok csinálni a telefonnal :S
SAMSUNG i8910 HD 16Gb, (HXV11-07), ACER Aspire 5942G, Fujifilm HS10

feltettem már a linkjét. brando shop. 1 hét alatt megjön
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

Köszi küldtem pü-t.

szolgálati közlemény. felfedeztem a privát üzenetek menüpontot 
ezúton kérnék elnézést attól, akinek nem válaszoltam, nem azért nem tettem, mert köcsög bunkó vagyok, hanem mert nem vettem észre
Most pótoltam, remélem még nem késő.

részemről öri-hari
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Az élet apró örömei

Na akkor most nyomasd a pü-ket 

Nem tudod miért van az,hogy néha mikor hívásom van felveszem és valamiért kikapcsol a képernyőzár és az arcom ahogy hozzáér a kijelzőhöz mondjuk bekapcsolja a kihangosítóját vagy elindítja mondjuk a névjegyzéket,amihez hozzáérek? Nem mindig csinálja de ilyenkor amikor kiveszem a zsebemből már akkor is gond van ha hozzáér a kezem a kijelzőhöz,mert mondjuk elindít valami alkalmazást és vissza kell állítanom,hogy lássam ki hívott. Tudsz segíteni?
[ Szerkesztve ]
BMW X5 INVÁZIÓ
Még ilyennel nem találkoztam.

Ez az "arcom hozzáér a kijelzőhöz"-dolog sejtem mitől van.
Nekem legalábbis amiatt van (hogy ha be van kapcsolva a mozgásérzékelő), hogy ha a távolságérzékelő érzékeli, hogy a fejemhez raktam beszéd közben a telefont, és elsötétíti a kijelzőt (nagyon innovatív dolog, de nem biztos, hogy ugyanilyen hasznos), és egy pillanatra eltávolítom a fejemtől, amit szintén érzékel, és bekapcsol a kijelző, és utána az arcomhoz érintem hozzá először a még bekapcsolt kijelzőjű telefont, megesik, hogy megnyomok egy-két gombot.
Addig idegesített, hogy kikapcsoltam a mozgásérzékelőt. (mivel külön ezt a hívásos dolgot nem tudtam)
A mozgásérzékelő nem ezért felel!
Van a mozgásérzékelő, ami a telefon gyorsulását, döntögetését, mozgását érzékeli.
És van a távolságmérő sensor, a fénymérő sensor mellett. Na, az felel a hívás közbeni lezárásért.
Hali all!
Jópár napnyi keresés után végre egy működő verziót sikerült az általam egyik legjobban várt alkalmazásból, a C64 emulátorból
találni!
Tesztelem a napokban és jövök egy full leírással és linkekkel!!! 

Nem ezért, de ide már rég kitettem a SNES Emulátorral együtt. Akinek kellett, már nyomhatja. Te sem olvasol?...

Tudom, hogy nem ezért felel, de nekem meggyőződésem, hogy szoftveresen így lehet kikapcsolni.

Érdekes. Én minden esetre úgy telefonálok, hogy max a fülemhez ér hozzá a mobil az első hangszórónál.

sziasztok,
Nekem a teló hívás közbeni hangminőségével akad gondom.
Már 3-4 hónapja megvan, minden egyéb nagyon OK-s vele, de hívás közben igen furcsákat produkál. Az alap, hogy szinte minden pár percnél hosszabb beszélgetésnél többször eljátssza, hogy hirtelen felhangosodik a hangszórója de nagyon, aztán egy pillanatra elnémul majd visszaáll "normálra". Viszont időnként, vagy mondhatni inkább sűrűn játssza azt, hogy elkezd recsegni beszélgetés közben, legalábbis a bejövő rész, először kicsit, majd gyakorlatilag érthetetlen lesz a szöveg.
A gyári magyar soft volt rajta szinte végig, gondoltam hátha egy csere segít valami rajta, felraktam az 1.71-t, de nem változott semmi.
Olvastam máshol is, hogy a hangminősége nem az igazi a telónak, de szerintem ez durván szar így, valami tippet tudtok adni ?
Vegyen fel a gyárba igazgató úr! Meglátja milyen kevés munkával beérem...
(#4033) Quasi_modo válasza kennystyle (#4032) üzenetére

Olvastam máshol is, hogy a hangminősége nem az igazi a telónak, de szerintem ez durván szar így, valami tippet tudtok adni ?
1. Szerintem a hangminőséggel semmi baj, sőt kifejezetten jó.
2. Viszont a tiedet lehet, hogy szervízbe kellene vinni.

szerintem is jó a hangminősége. semmi gond vele. és biztos, hogy az említett telónak szervizben a helye.
Csak magamat ismételném... Olvasni kéne mielőtt írsz!
(mondom én, igaz Quasi?? hdgdgdgd)
Azt tapasztaltam h ha csak 3G-n használja az ember akkor nem jelentkezik, csak gsm illetve kettős módban, akkor is csak ha gsm cellában vagy épp. Legtöbbször akkor jelkezik a probléma amúgy ha adótornyot vált a telefon, ez legtöbbször menet közben jön elő, de volt már h otthon miközben a ház egyik végéből átsétáltam a másikra. 
Ha van stabil 3g térerő felétek, válts arra, nem vettem észre h számottevően csökkenne az akku üzemidő, viszont a probléma nem jelentkezik többet. Nem tom ez mitől lehet...
Ez nem hangszóró, hanem valamiféle vételi probléma. 

(mondom én, igaz Quasi??
Mondod Te.
Igaz.

Voltam a samsung szervízben. Azt mondta a srác, hogy nemsok baj van a HD-vel, csak néhányat hoztak vissza "térerőgondokkal". Azt mondta hardveres hiba:S Ez lehet az? Nagyon félek, hogy az enyém is ilyen :S

Szerintem lehet. De el tudom képzelni, hogy egy belső tisztítás segít majd rajta.

Belső tisztítás? a Porra gondolsz? zsír új a telefon, 1 porszem nincs rajta, vigyázok rá.
De a 3G úgylátszik megoldja a problémát.
[ Szerkesztve ]

Nekem is előfordul hogy néha kicsit felhangosodik de amúgy nincs gondom a hangminőséggel. Én kettős módban használom, de mindig 3G-n van kivéve metróban, ott ugyanolyan rossz a vétel, mint az összes többinél 
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

Spec. a gyártáskor az érintkezők közé került piszokra gondoltam meg ilyesmikre.

Köszi a segítséget, még ha kicsit lebaszós módon jött is. 
Próbálkoztam már csak GSM módban és dual módban is, "tiszta" 3G-vel még nem, de az irodában maxon van a térerő 3G-vel is úgyhogy arról megy itt tuti és 1 helyben ülve is produkálja a jelenséget pedig olyankor csak nem vált tornyot.
Mindenesetre ezt a csak 3G-t még megpróbálom, hátha alapon, aztán megy szervizbe.
Bár mivel XXL Gsm -es nem gyári garis, nem tudom mi lesz pontosan.
Vegyen fel a gyárba igazgató úr! Meglátja milyen kevés munkával beérem...

Remélem, azért ilyen nincs 

Én használtam gsm módban egy darabig, de semmi gond nem volt a hangminőséggel. Most kettős módban van, de így is tökéletes.

Én is remélem. De hát mindig van egy első eset...
hjanoo Én folyamatosan sima GSM módban használom, mert legtöbbször olyan helyen vagyok, ahol nincs 3G. A hang hibátlan.
[ Szerkesztve ]

Az első hetekben csak az üzemidő miatt választottam a gsm módot. Így hátha kevesebbet "eszik". De kiderült, hogy semmi különbség gsm->3G->kettős mód között.

Nálam azért van GSM módban, hogy ne keresgélje állandóan a 3G-t. (Úgysincs)

1 napja vagyok 3g-ben.Most minden ok.
!

A mozgásérzékelőt hol lehet kikapcsolni? Azóta hogy kikapcsoltad meg is szünt a hiba?
BMW X5 INVÁZIÓ
Beállítások--->Telefon--->Sensor beállítások--->Ki.
Megjegyzem, ennek semmi köze nincs a telefonáláshoz, a proximitry sensor továbbra is aktív marad!
A következőket fogja kikapcsolni:
-Hívások némítása a telefon lefordításakor
-Ébresztő némítása a telefon lefordításakor
-A kijelző automatikus elfordítása
-Videólejátszás némítása a telefon lefordításakor
-Zenehallgatás némítása a telefon lefordításakor
[ Szerkesztve ]