Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1001) kbencee válasza muveszur (#1000) üzenetére

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Franc.
Amióta egy fekete E51-et használok második telefonnak, azóta ez nálam kardinális kérdéssé lépett elő, mert annál zavaróbbat nehezen tudok elképzelni egy telefonnál, hogy megfogod, és tele lesz ujjlenyomatokkal. N82-nél tökéletesen megoldották, agyontapicskolhatod, és semmi sem látszik rajta
Hiába gyönyörű a fényes fekete hátlap, ha ennyire gyűjti az ujjlenyomatokat... :(

(#1002) insomniac válasza kbencee (#1001) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

1500 -as vizes csiszolóvászonnal átmégy rajta, szerintem éppen annyira lemattul, hogy ne gyűjtse az ujjlenyomatokat :D
egyébként tényleg meglátszik rajta elég rendesen, de én nem szoktam a hátulját nézegetni, előlről meg nem látszik :)

(#1003) kbencee válasza insomniac (#1002) üzenetére

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:DD

(#1004) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van pár golog, ami nemhagy nyugodni...
-A fotókat, amiket csinálok vele, hogy lehet helyes irányba forgani, úgy, hogy el is mentse a változásokat? A mediabrowserbe nyoma sincs ilyen funkciónak, a galériában meg nem menti el a képet...
-A mediabrowserben van egy csomó megnyithatatlan fájl...contentslist a nevük. Ezeket hogy lehet eltüntetni?

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#1005) Quasi_modo válasza muveszur (#1004) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Áttetted a kártyát a Nokiából?

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#1006) muveszur válasza Quasi_modo (#1005) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Áttettem....De előtte leformáztam, igaz, csak gyorsformázást választottam... Olvasgatva látom, hogy ez a baja...Hát így marad, én hard resetet most nem akarok csinálni.

Forgatás probléma megoldva: opciók-->szerkesztés--->effektek--->forgatás... Elég körülményes, főleg az N82 automatikus forgatása után.

Még egy kérdés: hogy lehetne letiltani a mediabrowserben, hogy döntésre képet váltson? :F

(#1007) insomniac válasza muveszur (#1006) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

én is nokia -ból tettem át a memkártyát, majd a samsung -gal leformáztam, de nincs rajta semmi felesleges file, csak a samsung -os könyvtárszerkezet

(#1008) Quasi_modo válasza muveszur (#1006) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Hát így marad, én hard resetet most nem akarok csinálni.
Nem kell hard reset, elég a kártyát formázni.

(#1009) muveszur válasza Quasi_modo (#1008) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt még megpróbálhatom... :B

Áááá a szignózással nekem bajok vannak....Egyik cer és key igénylő oldal nem elérhető, a másik meg 13.-ra csinálná meg :O

(#1010) insomniac válasza muveszur (#1009) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

én még nem is próbálkoztam szignózással, megvárom míg lesz valami hack a kikerülésére, gondolom lesz... :F
igaz addig nem sok programot tudok rajta kipróbálni

(#1011) muveszur válasza insomniac (#1010) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a helyedben megigényelném a szignózáshoz szükséges fájlokat, mert azok nélkülözhetetlenek lesznek a hack-hez, mivel a hackelő programot is szignózni kell sajnos...

Egyébként Hello OX2 fut, már csak egy RomPatcher kell, és kész a hack. Én már nagyon várom :)

(#1012) insomniac válasza muveszur (#1011) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

jaja, azt vágom, e51 -em volt előtte, ahhoz is kellett, de addig nem foglalkozom vele, míg nem lehet kikerülni, mert így akkor minden programot szignózni kellene, ahhoz meg nincs kedv és türelem :)

(#1013) muveszur válasza insomniac (#1012) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, a hack sokat dobna rajta...Jó volna már az is, ha meglenne nekem ez a két fájl, mert akkor már jóval szabadabb vagyok.

Meg tudnád mondani, hogy lehet egyszerre több képet, vagy névjegyet kijelölni?

(#1014) muveszur válasza insomniac (#1007) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Memkari formázása nem oldotta meg a dolgot, még mindig ott vannnak a contentslist-ek. :(

(#1015) joey20 válasza muveszur (#1006) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Forgatás probléma megoldva: opciók-->szerkesztés--->effektek--->forgatás
ez nagyon gáz! :Y
ez hatalmas hiba ha tényleg így van. Én is az N82-ben szoktam meg ezt a forgatósdit és imádtam.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#1016) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

átfutottam a tesztet.
itt a jobb oldali képen látható a böngészőben az a kis téglalap, ami mutatja, hogy hol helyezkedünk el az oldalon. kérdés: azzal meg lehet oldani valahogy az oldalakon a gyorsabb oldal elejére/végére ugrást? Tehát gyorsabban mintha az oldalon kéne pl itt a fórumon 200hsz-t végigpörgetni?
másik kérdés a fülesről: milyen gombok vannak rajta? csak egy felvevő és kész? meg lehet fülesről oldani, hogy zenelejátszásnál következő/előző számra ugorjon? vagy az is elég lenne ha a telefonon lévő hangerőszabályzó gombok működnének lezárt állapotban mint a SE telefonokon és akkor a volume up hosszan nyomva következő szám lenne a down meg előző szám.

(#1017) muveszur válasza joey20 (#1016) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia! Csak egy felvevőgomb van rajta... Nem lehet számot léptetni vele, de még a hangerő gombokkal sem... N82-ben is hiányzott.
A forgatást hátha javítja a következő szoftver...

más: Elejtettem anyám fényképezőjét, úgyh a Logout-os teszt késni fog egy kicsit.

(#1018) insomniac válasza muveszur (#1013) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

a kijelölésre már én is kerestem a megoldást, de eddig sikertelenül :(

(#1019) hanczur

hanczur
(újonc)

hali
most vettem meg én is a telót. magyar garist újonnan. viszont azért biztos ami tuti megnézném hogy nem volt-e még használva. van valami kód ami megmutatja a belső számlálót de sehol nem találom. valaki tud segíteni???
egyébként 5800 után kicsit más... :DD

(#1020) Quasi_modo válasza hanczur (#1019) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Ezt találtam:

működik a *#0000#

List of known codes for the Samsung i8910 HD. Key this into the keypad.

*#7380# - Soft reset the phone and restores default phone settings.
*#7370# - Hard reset the phone. Formats phone memory and restores default phone settings
*#62209526# - View MAC address with out removing your battery
*#0000# - View Phone version information
*#0228# - Phone test mode
*#1546792*# - Phone admin mode
*2767*3855# - Factory reset
*#06# - The config and advance options menu

Talán az admin módban van amit keresel.

(#1021) joey20 válasza joey20 (#1016) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

böngészős kérdésre még választ várok, hátha valaki tudja... :B
a másik is böngészős: hány fület tud kezelni egyszerre és én magamtól nyithatok új fület a böngészőben, vagy csak egy linkre kattintva lesz több fül?

(#1022) alien_ válasza Quasi_modo (#1020) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

*2767*3855# - Factory reset

Ennél a típusnál ez nem elég a factory reset-hez, mert ez a funkció le van kódolva, de megsúgom, hogy mi a kód: 00000000.

Másik hasznos kód még:
*#0*# - A főbb funkciók (hangszórók, touchpad, szenzorok, kamerák, stb.) tesztelésére ad lehetőséget. Ez működik minden samsungnál, de néhány régebbi típusnál csak sim nélkül.

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#1023) hanczur válasza Quasi_modo (#1020) üzenetére

hanczur
(újonc)

kösz az infót de ott sajna nem találom... mind1. kutatok tovább... egyébként nagyon zsír telefon... :C

(#1024) Quasi_modo válasza alien_ (#1022) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Kösz. Ezeket a kódokat is eltettem a többi közé. Hasznos lehet még...

(#1025) hanczur

hanczur
(újonc)

ismét lenne egy kérdésem... :D ha valanilyen program használja a gpst akkor kirakja a kis ikont az óra mellé??? mert a kamera egyből áthúzza, gyári navi nem találja(nincs kapcsolat, garmin pedig csak annyi ír hogy keresés... :Y jó lenne tudnom hogy én nem kapcsoltam be valamit vagy a telefon nem ok. még 3 napon belül vagyok... vinném vissza... csak nem akarok beégni vele h. ott simán megy...(nekik). köszi

(#1026) surgery

surgery
(kvázi-tag)

üdv én is omnia hd t szeretnék venni egy kis infó kéne nekem a telóról amire kiváncsi vagyok aksi tapasztalatok milyen erős a vibra motor milyen kihangosítva csengőhangok elég hangosak beszélgetés közben elég hangos a hangszórója ? nagyjából ennyi ja igen és gps tapasztalatok illetve az éritő képernyő milyen mennyire jól használható? előre is köszönöm :R :R :R :R :R :R

(#1027) muveszur válasza surgery (#1026) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!
Aksi nagyon jól bírja, nekem két nap alatt merült le úgy, hogy szinte állandóan telepítgettem, nyomkodtam, neteztem, és zenéthallgattam.

Szerintem elég erős a vibra motorja... Csengőhangok állatul szólnak a stereo hangszórókón, amik tényleg azok, sőt még kellően távol vannak egymástól. Hallani kell... Telefonálással sincs semmi baj.

A kijelző... Arról nem mondok semmit, mert ömlengés nélkül lehetetlen róla beszélni, annyira jó... Soha többet nem veszek mást, csak AMOLED-es telót. Napfényben már sokkal rosszabb, de kb egy sima, N82 szintjén van a süt a nap direktbe.

(#1028) muveszur válasza surgery (#1026) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hoppp... A GPS lemaradt :))
Szóval van egy olyan lehetőség benne, hogy 7 napra előre letölti magának a GPS holdak pozicióját. Wifin sajnos nem megy, nekem kb 20 forintnak megfelelő adatforgalmat generált.
Ezt nem muszáj használni, de nagyon hasznos. Ezzel kb 5-10 s alatt megtalálja a holdakat, nagyon gyors!

Csak simán GPS-sel is nagyon gyors, 1 perc alatt megtalál mindent. A jel stabil, erős, még beltérben is, csak jókat tudok elmondani róla. Nekem a Garmin és az NDrive van feltéve, hihetetlen jó ilyen nagy kijelzőn navigálni, teljes mértékben helyettesíteni tud egy PNA-t.

(#1029) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Hali!
Meg tudja valaki mondani, hogy melyik a legkorábbi magyar SW ahol már jó a hang?
Itt is *#0000# a SW ver. lekérdezése ugye?

(#1030) muveszur válasza Quasi_modo (#1029) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hivatalosan egyetlen egy magyar szoftver van, de annak nem jó a hangja...
Elvileg napokban jöhet hivatalosan az újabb, ezúttal minden régióra kiterjesztett szoftver.

(#1031) Quasi_modo válasza muveszur (#1030) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Ammennyiben az aug. 1. utáni szállítások már mind ezzel jönnek, akkor már bőven ide is érhetett. De mi ennek a verziója?

(#1032) surgery válasza muveszur (#1027) üzenetére

surgery
(kvázi-tag)

nagyon köszönöm az infót azt hiszem akkor meggyöztél én is erre számítottam köszönöm még valami ha bolti garival venném hol érdemes ahol ha valami gond van nem ráznak majd le!!!

(#1033) Atomgeszi válasza Quasi_modo (#1029) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Magyar nincs...
* ITALY(ITV) (Generic Unbranded)
* Phone : I8910XXIG2 / CSC : I8910ITVIG1 / BB : I8910XXIF2
Ez a legújabb most.

i8910XXIG2 Ebbe lett legelőször fixálva az audio kodek.

surgery: Fortuna GSM-ről csak jókat hallottam.

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#1034) surgery válasza Atomgeszi (#1033) üzenetére

surgery
(kvázi-tag)

értem köszönöm a válaszod

(#1035) surgery

surgery
(kvázi-tag)

de szerintem inkább gyári garival veszem az a tiszta inkább fizetek kicsit többet

(#1036) surgery

surgery
(kvázi-tag)

ezt most tényleg eltalálták a samsungnál nagyon és ilyen jó készenléti idő nem semmi nekem fontos a telóknál hogy mennyire hangosan és tisztán csörög és ahogy hallom ezzel nincs gond most már iztosan ez lesz a következő telefonom

(#1037) surgery

surgery
(kvázi-tag)

még azt megkérdezném az érintő kijelző jól használható 5800 használtam ott jó volt mondjuk nem egy i phone de azért használható volt

(#1038) Quasi_modo válasza surgery (#1037) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Ez szerintem használhatóbb. Már csak azért is, mert kapacitív.

(#1039) surgery válasza Quasi_modo (#1038) üzenetére

surgery
(kvázi-tag)

remélem így lesz :C :C :C :C :C :C

(#1040) Pato1899

Pato1899
(újonc)

Sziasztok! Valaki nemtudna nekem jó áron szerezni egy Samsung HD-t? A neten 127-ért már találtam de jó lenne olcsóbban egy kicsit!! : :)

(#1041) Mangerd válasza Pato1899 (#1040) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

tegnap az egyik oldalon (véletlenül?) 85.790 Ft-ért volt megvásárolható 1éves garanciával, de mára ott is 127-re javították. Pedig az elég baráti ár lett volna (kíváncsi lennék, hogy ha tömegesen rendeltek volna annyiért, akkor mit csináltak volna ;] )

(#1042) Inside5

Inside5
(újonc)

Sziasztok!

Ha wifi-n szeretnék kapcsolódni a netre (felismeri a routert, kéri a WEP kulcsot, beírom, válasz: kapcsolódva) és amikor elindítanám a webböngészést, azt írja ki rendületlenül, hogy az átjáró nem válaszol.

(#1043) muveszur válasza Inside5 (#1042) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia! Routeredben tiltsd le a MAC-szűrést, vagy add hozzá a telefon MAC-címét!
A MAC-címet megnézheted az akkumlátor alatt, vagy írd be a tárcsázóba: *#62209526#.

(#1044) Pato1899

Pato1899
(újonc)

:)) Annyiért tényleg elég baráti lett volna

(#1045) surgery válasza Pato1899 (#1040) üzenetére

surgery
(kvázi-tag)

szia part nero gsm be 125 ezer ez a legolcsóbb olcsóbban nem láttam még majd talán pár hónap múlva :)) :)) :)) :))

(#1046) Pato1899

Pato1899
(újonc)

Köszi szépen! :C

(#1047) surgery

surgery
(kvázi-tag)

a kijelző valóban karcálló ezt olvastam róla?? tapasztalatok?

(#1048) muveszur válasza surgery (#1047) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem eddig nincs rajta karc, bár nem is nagyon akarom, hogy megkarcolódjon...

Ha mégsem lenne karcálló, akkor Invisible Shieldet kell rá rakni.

(#1049) surgery válasza muveszur (#1048) üzenetére

surgery
(kvázi-tag)

igen igaz de azt írják hogy edzett üveg és karcálló

(#1050) surgery

surgery
(kvázi-tag)

a helyzet az hogy ebben a 100 135 ezres szegmensbe elég sok új telefon van és jobbnál jobbak elég nehéz választani és az i8910 az i8510 nokia n86 és az iphone között válogattam és arra jutottam hogy az omnia hd a legjobb választás :C :C

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.