Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#6001) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kis érdekesség: Symbian Tool
Sok időt megtakaríthat nekünk a flashelés környéki adatmozgatásokkal kapcsolatban. Sajnos már Hx 2.1-nél nem tud "alkotni" az automatikus formázás miatt.

Már már biztos nem rakom fel a Hx 2.1-et...

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#6002) insomniac válasza muveszur (#6001) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

Már már biztos nem rakom fel a Hx 2.1-et...

van valami jobb alternatívád esetleg ?:)

más kérdés, a resco bubbles mentései hol lehetnek vajon, nem szeretném előlről kezdeni egy újabb flesselés után :(

(#6003) muveszur válasza insomniac (#6002) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézd meg a Resco Bubbles App UID-jét, aztán ezt keresd meg a C:\Private vagy E:\Private mappában... Ott lesznek a mentései.

(#6004) insomniac válasza muveszur (#6003) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

köszi, megnézem :R

(#6005) quint

quint
(újonc)

Sziasztok!
Próbáltam keresni a hozzászólások között, de nem találtam... Modemként lehet használni? Nem túl gyakran, de jó lenne, ha a teló internet elérését USB vagy BT kapcsolaton keresztül tudnám használni notebook-on is...

(#6006) gPéter válasza quint (#6005) üzenetére

gPéter
(lelkes újonc)

Jól lehet használni modemként,én usb-n keresztül használom.Bluetooth-al nem próbáltam.

(#6007) Peti567

Peti567
(fanatikus tag)

Annyi féle ROM-ot írkáltok hogy most már nem tudom mit érdemes feltetettnem a telóra (holnap jön meg a boltba, és mondták hogy amit mondok arra frissítik, ha netán nem felel meg ami rajta van)!

Mindenképpen magyar nyelvű és kinetikus görgetést tudó ROM kéne!
Nem szeretném gyakran a ROM-okat cserélni így egy megbízható hosszú távra tervezett verzió kell!
Úgy látom hogy ez lenne a legjobb:
i8910XXJA2 - XEOJA1

Ez a legjobb? Ezt kérjem rá?

A HelloOX2 is magyar ROM, abba is van kinetikus körgetés?

A régi magyar hivatalos ROM-nak mi a száma? Az csak abban külömbözik az újtól hogy abban még nem volt kinetikus görgetés???

Köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#6008) Peti567

Peti567
(fanatikus tag)

Majd Szignózni vagy Hackelni is kell a telefont??
E nélkül nem is fogok tudni progikat feltenni?
Én ilyeneket nem tudok megcsinálni.... :F :O :F
( lehet túl bonyolult telefont választottam :F )

(#6009) Quasi_modo válasza Peti567 (#6008) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Hackelés nélkül is tudsz szignózni. Roppant 1szerű. Nézd meg muveszur blogján.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#6010) Peti567 válasza Quasi_modo (#6009) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Valóban annyira nem vészes a szignózás, remélem menni fog!

ROM -ot meilyket ajánlanád? Az uj magyar jó lesz? :)

(#6011) NÓPARA válasza Peti567 (#6007) üzenetére

NÓPARA
(tag)

Helló Peti567!
Melyik boltban vásárolod a telefont és hány gigást? Ja és mennyiért kapod meg a telót?
Előre is köszi a választ! Én is teló vásárlás előtt vagyok.Csak én futárral szeretném hozatni a telót.

SAMSUNG I8910HD 8GB.. De jó gép! Kicsit kormos de azért az enyém! + LG 42LV5500 Tv

(#6012) Peti567 válasza NÓPARA (#6011) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Debrecenbe veszem, 105e Ft-ért 8 gigást!
Tudom hogy 98 körül már lehet kapni ha megrendelem, de én jobban szeretem szemügyre venni az árut mitelőtt megveszem!
Laptopnál is így csináltam, a boltba megnéztük hogy minden rendben van-e vele, nincs-e pixel hiba, stb.

Dejó most vettem észre hogy "tag" lettem! :D :C

[ Szerkesztve ]

(#6013) NÓPARA

NÓPARA
(tag)

Én azért csak várnék a szignózással meg az efféle dolgokkal. Előbb jó lenne "megismerni" a telót szerintem. Utána majd lehetne csinosítgatni szoftverileg. Ez a teló nem 5000ft hogy ha valamit elcsesztem akkor veszek másikat. De ez csak az én véleményem.

SAMSUNG I8910HD 8GB.. De jó gép! Kicsit kormos de azért az enyém! + LG 42LV5500 Tv

(#6014) NÓPARA válasza Peti567 (#6012) üzenetére

NÓPARA
(tag)

Ok! Ahonnan én rendelném ott le is van írva hogy a futár jelenlétében vegyem át és nézzem meg hogy meg van-e minden. Sőt mondták telóba mikor érdeklődtem hogy próbáljam is ki de sim kártyát ne tegyek bele. ha minden ok akkor fizessek a futárnak. Én is ugy látom a honlapokon hogy 98 körül adják+ futár.

[ Szerkesztve ]

(#6015) Peti567 válasza NÓPARA (#6014) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Akkor elvileg fordul is a futár ha valamit gond lenne a telóval, ez így korrekten hangzik! :)
Te nem tudsz mondani a ROM-ról infót hogy melyik a legjobb? Érdemes-e feltenni az új magyar-kinetikust? Kiváncsi vagyok melyikkel jön, de biztos a régi magyarral!

(#6016) muveszur válasza Peti567 (#6007) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A HelloOX2 az nem ROM, hanem egy program, ami elvégzi a hacket a telefonodon.
Kérd rá ezt: i8910XXJA2 - XEOJA1

(#6017) NÓPARA válasza Peti567 (#6015) üzenetére

NÓPARA
(tag)

Sajna én szakmailag nem tudok hozzászólni nehari. Ugyanis még nincs telóm de vásárlás előtt vagyok.

(#6018) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

A romokhoz annyit, hogy én biztos az új magyar kinetikust tenném el.

(#6019) Peti567 válasza muveszur (#6016) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

OKÉ, köszönöm!
Akkor ha jók értem a i8910XXJA2 - XEOJA1 ROM-ra majd ha már pro. leszek ráteszem a HelloOX2-t és akkor minden progi menni fog a telómon!

(#6020) sauser

sauser
(kvázi-tag)

HyperX újabb JC1 alapú romot adott ki,mert a másiknál a kameránál gondok voltak.Ez a legújabb olasz,de már neki megvan.Mindenestre kitűnő forrással rendelkezik.

(#6021) BitiOne válasza Peti567 (#6019) üzenetére

BitiOne
(tag)

Vagy szignózod a telepítőfájlokat és akkor nem kell semilyen progit feltenni.

//=// (( )) (( )) //-\\ //=//

(#6022) muveszur válasza sauser (#6020) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit túlzás azt mondani, hogy a legújabb olasz... Amikből HyperX dolgozik, mind mind félkész szoftver. Ezért van az, hogy nem teszi elérhetővé egyik ilyen félkészet sem.

(#6023) Peti567

Peti567
(fanatikus tag)

Megvan a telóóóó!!!
Szuper király!
A régi hivatalos magyar ROM van rajta, egyenlőre marad is ez, megfelel ez nekem így is! :D

Az új ROM -al a böngészésbe van külömbség, mert az egy kicsit döcögősnek találom!?
Vagy lehet a gyári böngészője nem az igazi és van tőle jobb?? Opera vagy mit ajánlotok?

(#6024) gPéter válasza Peti567 (#6023) üzenetére

gPéter
(lelkes újonc)

a gyári böngésző nekem sem jött be,az opera mob.10.-el elfogadható a dolog.

(#6025) NÓPARA válasza Peti567 (#6023) üzenetére

NÓPARA
(tag)

Gratula a telóhoz! Használd egészséggel! :C

(#6026) chipi-85 válasza Peti567 (#6023) üzenetére

chipi-85
(fanatikus tag)

Remélem te is olyan elégedett leszel vele mint mi!! :C :C

(#6027) d.beni

d.beni
(tag)

sziasztok! a telo letudja játszani a hd felbontású .avi videókat?
mert az enyém nem akarja megnyitni

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II

(#6028) muveszur válasza Peti567 (#6023) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Igen, a gyári böngésző nem túl százas ezen a firmwaren. Ha jól emlékszem, a Vissza gombnál összeomlik, és kilép. De nem biztos. És persze kinetikus görgetés sincs a Böngészőben sem.

Én is az Opera Mobile-t tudom ajánlani.

[ Szerkesztve ]

(#6029) Geni86

Geni86
(újonc)

Üdv.!

"Rendeltem" szignó fájlokat a telefonomra,erről az olasz oldalról, a SignSis programmal szignózom is a fájlokat,de amikor telepíteni akarom őket, azt írja ki a telefon,hogy:

Requested application acces not granted

Ez miért lehet?

(#6030) sauser válasza Geni86 (#6029) üzenetére

sauser
(kvázi-tag)

Helloox fel van telepitve? ha nincs akkor ezt is szignozd,majd feltelepited és ezután menni kell a dolognak.A beállitásoknál is lehet probléma ezt is nézd meg.(szoftver telepitést mindre kell állitani).

[ Szerkesztve ]

(#6031) Quasi_modo válasza Geni86 (#6029) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

A Signsis-sel mindent szignózni tudsz. Utána már nem kell a telepítésekhez se hack, se Helloox, se egyéb. Kivéve természetesen azok a progik, amik kifejezetten hackelt mobilra készültek.

(#6032) Bdanyy válasza Peti567 (#6023) üzenetére

Bdanyy
(őstag)

Én böngészésre az opera minit ajánlom, opera mobile néha magától kilép nálam, illetve van hogy "beáll" töltés közben és nem történik semmi. Ezek a hibák több szofttal is előfordultak, ugyanígy.

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#6033) Geni86 válasza Quasi_modo (#6031) üzenetére

Geni86
(újonc)

Na igen, én is így tudtam,és lám,mégsem... :((

(#6034) Quasi_modo válasza Geni86 (#6033) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Pedig így kell lennie...

(#6035) Bdanyy

Bdanyy
(őstag)

Valakiről tudunk, aki szoftcserével elrontotta a telefont? Mármint használhatatlanná flashelhetetlenné tette, és azt hogy érte el?

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#6036) muveszur válasza Bdanyy (#6035) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nokiaprogramokon egy srácnak sikerült...De ha jól emlékszem, ő cserélte a Bootloadert is.

(#6037) Peti567 válasza muveszur (#6028) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Feltettem az operát- nagyon fasza! : :C
Nem is kellett szignózni, azt hittem mindent kell, vagy ami biztonságos- hivatalos azt nem kell?
Mit érdemes feltennem, ami hasznos program, és mit érdemes beállítgatnom így új teló tulajdonosként!
Amit így feltelepítek, mint most az oprát, nem lehet kitenni a fő ablakra mint a widgeteket?
Egyébként onnan az odalsávból nem lehet kitörölni a felesleges widgeteket, azok nem terhelik a telót?

(#6038) muveszur válasza Peti567 (#6037) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehet kitörölni a gyári widgeteket, de le lehet őket tiltani, és akkor nem jelennek meg az oldalsávban. Egyébként nem lassítják a telefont.
Menü--->Beállítások--->Személyes--->Widgetek--->Widgetek--->Opciók--->Letiltás

A programokat nem lehet kitenni a főképernyőre widgetként, de ha megkérsz rá, és írsz egy listát azokról amik Neked kellenek, megcsinálom a widgetüket. Itt már csináltam párat, ehhez hasonlót bármikor tudok produkálni: [link]

Milyen témakörben érdekelnek a programok, mert lehet itt mondani rengeteget, de egyáltalán nem biztos, hogy arra van szükséged.

(#6039) Peti567 válasza muveszur (#6038) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

letöltöttem az widget csomagot, de én nem találok widget .wgt fájlt!
Ezek vannak kicsomagolás után:
images mappa - benne csak .ping képek
js mappa - benne .bak meg egy Jscript fájl
config
icon
index

Melyik tegyem fel?
Köszi

Milyen témában érdekelne a programok? Háát multimédia, játék, net, msn-t pl lehet rá tenni?

[ Szerkesztve ]

(#6040) Senser87

Senser87
(tag)

Van a taskmanagernek appUID-ja? Mert jó lenne azt betenni a menü helyett a forgatósba :)

SAMSUNG i8910 HD 16Gb, (HXV11-07), ACER Aspire 5942G, Fujifilm HS10

(#6041) muveszur válasza Senser87 (#6040) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

0x2001cf21 a kódja a Taskmanagernek.

Peti 567: Másold fel a .wgt fájlt a telefonra, és fájlkezelővel indítsd el a telefonon.

Net: Adatforgalomhoz ajánlom a Data Quota-t, van még frankó időjárás progi is ezerrel. SPB Weather, Accuweatcher, stb.

Játék meg van rengeteg Quasi_Modo topicjában, illetve a blogomon a kifejezetten HD játékok.

[ Szerkesztve ]

(#6042) chipi-85

chipi-85
(fanatikus tag)

Kollégák!
Tudtok valamit az SPB mobile shell-ről, ami megy a telónkon? :F

(#6043) muveszur válasza chipi-85 (#6042) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd érkezik, valószínűleg nyár elején....

(#6044) Peti567 válasza muveszur (#6041) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

De én nem látok wgt fájlt, leírtam mik vannak, abban nincs wgt!

Amugy az miért van hogy beállította egy haverom számához hívóképet, + a fényképes névjegyekbe is, ez még így jól is van, de néha ha más hív pl: anyám akkor is a haverom képe jelenik meg anya felirattal! elég muris, :D de azért ne viccelődjön már itt velem a teló!
Amugy másnál is volt hogy ezt a képet jeleníti meg, nem értem miért! Anya nevénél is a tel.könyvbe nincs kép, és mégis a haveom képét látom ha hív!

Jah az előbb meg olyan volt hogy hívtak és nem csinált semmit a teló, se nem rezgett se nem csöngött pedig általánoson van és be van állítva, mondom mi a f*sz van, probáltam másik telóval is is ugyaner, majd nyomogatamm, és egyszer csak ujraindult és most csöng és rezeg is! Vírus, vagy mi? Vagy ez megszokott?

Vírusírtó amugy nem kell rá?

[ Szerkesztve ]

(#6045) muveszur válasza Peti567 (#6044) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A .wgt fájl tartalmazza azokat a dolgokat, amiket írtál. Csak ne bontsd ki. Ha .zip-be van, nevezd át .wgt-re.

Nem a haverodhoz adtad hozzá a képet, hanem hívásképet állítottál be, így mindenkinél meg fog jelenni. Legközelebb a Hozzáadás Partnerhez opciót válaszd ki.

A nem csörgés pedig mintha másnál is jelentkezett ennél a firmwarenél.

(#6046) Peti567 válasza muveszur (#6045) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Oké, értem de hogy lehet átnevezni? Jobb gomb átnevezésénél a .zip nincs utánaírva... :B

Hívásképet pedig akkor hogy tudom kitörölni, hogy ne mindig a haveromat kelljen bámulni? :D

Bocsi a sok bugyuta kérdésért, és nagyon köszi a segítséget!

Jah kéne nekem garmin navi, azt honnan szedjem le (ahol megbízható)? Azt kell szignózni? - mert az olasz oldalra még nem regiztem...

(#6047) Peti567 válasza muveszur (#6045) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

a hivóképet megtaláltam, kitöröltem! :)
Már csak az a kérdés hogyan lehet rar -bol wgt -csinálni?
Ja és hogy hogyan tudom uninstalálni a telepített játékot, programot?

[ Szerkesztve ]

(#6048) Bdanyy válasza Peti567 (#6047) üzenetére

Bdanyy
(őstag)

Windowsban be kell állítani, hogy mutassa a kiterjesztést. Sajátgép Eszközök Mappa opciók és azon belül ne legyen kipipálva, hogy ismert fájltípusok elrejtése. Valami ilyesmi, de nem pontosan így mert angol windowsról fordítottam.

Legyegyszerűbben menüben opciók, majd szervezés, majd ha kiválasztod amit törölni akarsz, rákattintasz az opciókra majd megint a törlésre. A másik módszer meg a beállításokban lévő alkalmazáskezelő legfelső menüpontja.

(#6049) Quasi_modo válasza Peti567 (#6047) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Már csak az a kérdés hogyan lehet rar -bol wgt -csinálni?
PC-n Total Commanderrel.

(#6050) migabi24 válasza Quasi_modo (#6049) üzenetére

migabi24
(fanatikus tag)

Nem kell hozzá TC elég átnevezni ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.