Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#5001) Beerwolf válasza muveszur (#4981) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Köszi, hogy megcsinálod.
Nekem az első verzió jobban tetszene, magyar bill szerinti helyen az y-onnal.

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#5002) Gabenpetit

Gabenpetit
(újonc)

Sziasztok!

Az Operaban miert nem tudom inditani a videokat? Youtube, inda.
Probal egy szerverre kapcsolodni sikertelenul.
Kell valamit letolteni?

[ Szerkesztve ]

(#5003) muveszur válasza Gabenpetit (#5002) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Opera Mobile/Mini nem támogatja a flash tartalmakat. Nézd a Youtube-t a gyári böngészővel.

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#5004) lalakov

lalakov
(tag)

Köszönöm a válaszokat, megnyugtató. :R

SGS JVU+CF-Root

(#5005) Gabenpetit válasza muveszur (#5003) üzenetére

Gabenpetit
(újonc)

Koszi. Az viszont nem megy teljes kepernyon, bar lehet a videok eleve nem foglaljak el a teljes kepernyot. Este kiprobalom, koszi megegyszer!

(#5006) Quasi_modo válasza muveszur (#4991) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Mindig annyi időm elmegy, míg visszapakolok mindent.
Na jó most már nálam is érik egy reset. Mióta a játék mappámban 230 játék volt egyszerre, azóta azt a mappát 2-3 másodperc alatt nyitja meg hiába pucoltam ki. De gondoltam most már megvárom a FW frissítést, mert máshol nem tapasztaltam lassulást.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#5007) Bdanyy válasza Gabenpetit (#5005) üzenetére

Bdanyy
(őstag)

Hogyha flash módban vagy, akkor bele kell kattintanod a videóba, és kinagyítja teljes képernyőre, vagy ha átteszed youtube-ot a videó alatt standard video player módba, akkor a realplayer fogja megnyitni, azt viszont csak teljes képernyőn megnyitva lehet nézni. A flashnak jobb a képminősége szerintem, meg sosem szaggat, másiknál vannak néha elcsúszások, de általában mégis azt használom mert könnyebb benne tekerni.

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#5008) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

A PC Suite ImageStore-jának nem lehet valahogy megmondani, hogy ne ugyanoda mentse a képeket, mint a videókat?

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#5009) Geli. válasza Obolony (#4999) üzenetére

Geli.
(tag)

:Y a netbank??? melyik rom van fent? neked nem irja ki hogy nem megy a java applet? milyen url-t irsz be?

[ Szerkesztve ]

(#5010) Rolly válasza Myair (#4997) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

erste netbank is megy a telefonon :)

(#5011) Obolony válasza Geli. (#5009) üzenetére

Obolony
(senior tag)

mobilCIB a rom az alairasomban, itt lent... es siman a beepitett bongeszovel megy :K :U

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#5012) hdman válasza Obolony (#4976) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

ohh,bakker :(

Szlovákiába esetleg?

Sopron city :) Osztrák munkát keresek! PÜ!

(#5013) Obolony válasza hdman (#5012) üzenetére

Obolony
(senior tag)

megkerdem oket...

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#5014) hdman válasza Obolony (#5013) üzenetére

hdman
(senior tag)
LOGOUT blog

Ok, ott tudok intézni címet, Érsekújváron....

Sopron city :) Osztrák munkát keresek! PÜ!

(#5015) Geli. válasza Obolony (#5011) üzenetére

Geli.
(tag)

ennek pedig az a baja hogy a Böngészője nem támogatja a Javascript, vagy a Javascript ki van kapcsolva :U asszem ideje lesz romot frissiteni :U

(#5016) Obolony válasza Geli. (#5015) üzenetére

Obolony
(senior tag)

sajna nem tudom (nem arulod el) hogy milyen ROMod van, igy meg okoskodni se nagyon tudok, nemhogy okos lenni :) ami tuti, hogy a HX1,7 bulgar fozott rommal, es a XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom gyari rommal is tokeletesen mukodik.

(#5017) Geli. válasza Obolony (#5016) üzenetére

Geli.
(tag)

alap gyári rom.

nah hát marha érdekes, hiába irta ki hogy nem fut a javascript, alul, mintha egy masik oldalon lenne ott volt a belépés. most masodszorra nyitotta meg, és eltunt a figyelmeztetés.

prima köszi :R :D

ebben a mobilos cibben átvezetés nincs, csak átutalás?

[ Szerkesztve ]

(#5018) grippen53

grippen53
(lelkes újonc)

Ha valakit érdekel:Pc suittal föltettem complett XXII2 olasz romot.Ezután Bootlederbe tettem a telcsit a CSC XML filéhez betallóztam a i8910 PRTII1 lengyel cs fájlt,majd a Contentsbe a I8910 globál1 G1 8G fájlt(ez tartalmazza az ősszes gyári dolgot ami a belső memóriába volt.Igy a szoft XXII2 9.18-i eredeti olasz full magyar nyelvvel.

[ Szerkesztve ]

(#5019) gPéter

gPéter
(lelkes újonc)

bocs a hülye kérdésért,de laikus vagyok-miért cserélgetitek a rom-okat a telefonon állandóan?Az enyém valami xxie7.Ez mit jelent?ez nagyon régi?

(#5020) muveszur válasza gPéter (#5019) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a legelső gyári magyar ROM.

Azóta már több külföldi frissítés is történt, bugjavítással és sok sok újdonsággal...
Ezek közül pl a 3D Feladatkezelő, kinetikus görgetés, gyorsaság javítása...

(#5021) grippen53 válasza gPéter (#5019) üzenetére

grippen53
(lelkes újonc)

A romokat azért cserélgessük mert szeretjük a maximumot kihozni a telefonból,ugyanis majdnem minden frissités tartalmaz valamilyen újdonságot vagy jobban optimazilálják a szoftvert.A tiéd régi ezzel adták ki a telefont nálunk.Hivatalosan még nincs újabb.A napokban kell érkeznie.A jele XXJA1 Febr.5-e.Azt már várd meg.

(#5022) grippen53 válasza muveszur (#5020) üzenetére

grippen53
(lelkes újonc)

A mi romunk:XXJA1.Állitólag febr. 5-én elérhető.HAJRÁ.

(#5023) insomniac válasza grippen53 (#5022) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

hányszor hallottam, olvastam már ezt, hogy ekkor és akkor elérhető a frissítés, és sehol semmi, én már ezekben a mesékben nem hiszek :D

[ Szerkesztve ]

(#5024) gPéter

gPéter
(lelkes újonc)

értem.Vagyis feb.5.-e után a pc studio automatikusan erre az új magyar szoftra frissítené?

(#5025) migabi24 válasza insomniac (#5023) üzenetére

migabi24
(fanatikus tag)

Akkor esti mese helyett http://uploadhyper.com/file/23736/I8910XXJA1.rar.html

[ Szerkesztve ]

(#5026) insomniac válasza migabi24 (#5025) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

már láttam, de akkor hiszem, amikor a pc studio is azt mondja az IE7 -re, hogy van frissebb verzió, és ahogy olvasom nincs benne igazán előrelépés sem az IL5 -höz képest :U

[ Szerkesztve ]

(#5027) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mégsincs magyar benne.... Ne tessék már izgulni! ;]

Azért felrakom, kipróbálni:)

(#5028) chipi-85

chipi-85
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
Be lehet valahol azt állítani, hogy a kamera képeket nem mentse el mindig külön dátumozott mappákba??
Mert engem nagyon zavar!
Illetve ezt az új "fél-hivatalos" FW-t fel lehet rakni Win7-en, vagy ehhez is XP kell??

(#5029) muveszur válasza chipi-85 (#5028) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenhez XP kell, de lehet virtuálisan is...

A képekkel meg nem lehet mit kezdeni sajnos, engem is nagyon zavar. Még a romfőzök sem tudják megcsinálni. Én LightRoom-mal kategórizálom őket havi mappákba, úgy tökéletes.

(#5030) zola- válasza muveszur (#5027) üzenetére

zola-
(tag)

Az új magyar rom-ban lesz rendszerszintű kinetikus görgetés?

(#5031) muveszur válasza zola- (#5030) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egészen biztos. Kérdés az, hogy mikor?

(#5032) Quasi_modo válasza muveszur (#5031) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Tényleg mikor? Nincs új info?

(#5033) Saint_ válasza muveszur (#5031) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ezzel az új magyar rommal olyan már a kálvária, mint anno a Meizu M8-al volt... kicsit olyan, mint Miki egér, azaz nem létezik :DDD

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#5034) muveszur válasza Quasi_modo (#5032) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg február 5-én lesz elérhető PC Studion keresztül az angol és az olasz.
A teljes Európához pedig február - márciust mondanak.

(#5035) Quasi_modo válasza muveszur (#5034) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Ha február 5 magasságában kijön az a kettő, akkor talán a többi is igaz. Bár ki tudja.

(#5036) grippen53

grippen53
(lelkes újonc)

Hát fiúk ha ilyen lessz a magyar is akkor ez szomoru.teljesen megegyezik az orosz és az arabbal.

(#5037) muveszur válasza grippen53 (#5036) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egészen pontosan mi nem tetszik benne?

(#5038) Obolony válasza Saint_ (#5033) üzenetére

Obolony
(senior tag)

nicsak ki beszél :DDD :DDD :DDD

(#5039) grippen53 válasza muveszur (#5037) üzenetére

grippen53
(lelkes újonc)

A kamera jóval gyorsabban tölt be,de a képek minősége nem a legjobb.Videó:a hang rosszab mint volt a képkockákat még mindig elhagyigálja.A görgetés még mindig hiányos és nem stabil.A böngészés viszont jó.Vissza került a 3-rom alapjáték.Érdekes módon a zene lejátszónál is hang romlást észleltek,tehát minőségi előre lépés nem történt.Még mindig nem tudja senki,hogy ez e a végleges.De úgy tűnik hogy igen HiperX szerint nem lessz jobb.Ezeket az infókat I8910 user fórumról szedtem.Én is feltettem és ezek a hibák valóban igazak.Tehát ez ugyan az mint az arab és az orosz csak olaszul.

(#5040) laca71 válasza grippen53 (#5039) üzenetére

laca71
(kvázi-tag)

Szia !

A HyperX 2.0 romhoz nem lehet hozzá fűzni a magyar nyelvet úgy ahogy te csináltad ?

Laca

(#5041) Obolony válasza laca71 (#5040) üzenetére

Obolony
(senior tag)

kizárt

(#5042) Saint_ válasza Obolony (#5038) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

naneeemáááá :DDD

(#5043) Bdanyy válasza grippen53 (#5018) üzenetére

Bdanyy
(őstag)

Ez másik rommal mehet esetleg?

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#5044) Bdanyy

Bdanyy
(őstag)

Valahogy esetleg valami programmal hangtárcsázást be lehet állítani? Mert megszoktam az utóbbi x évben míg működött a headsetem hogy csak bemondom akit hívok és kész, aztán most vettem újat és látom itt nincsen ilyen.

(#5045) Quasi_modo válasza grippen53 (#5039) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Én is feltettem és ezek a hibák valóban igazak
Ha ezt most fel tudtad tenni, akkor nem lehet a végleges.
Másrészt pedig lesz, ha kérhetem...

(#5046) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtok valami s60 v5-ös programot (mármint egy i8910-re kéne) ami tud white és black listet kezelni?

(#5047) grippen53 válasza Bdanyy (#5043) üzenetére

grippen53
(lelkes újonc)

Igen lehetséges még a legújabb német romnál is ,itt is a lengyel rom cs-ét kell betallózni és tökéletes.Én azert cseréltem le a németet az olaszra mert ez valamivel frissebb.A másik pedig:Pc suit:gyári olaszt completten föltenni,ezután pedig a Flasing Tollal föltenni szintén a lengyel CS-ét és a globál 1-et.

[ Szerkesztve ]

(#5048) grippen53 válasza Quasi_modo (#5045) üzenetére

grippen53
(lelkes újonc)

Én már nem tudom mit gondoljak hiszen a külföldi fórumokon a tőlem okosabbak sem értik a Samu hozzáállását.Vagy nagyot fog szólni,vagy ennyire képesek.

(#5049) Quasi_modo válasza Rolly (#5046) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

A Handy Blacklist nem ilyen? (Most nincs fenn ezért nem tudom megnézni)

(#5050) Saint_ válasza Quasi_modo (#5045) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

van ott más helyesírási hiba issss... de ez is már helyesírás ellenőrző topic? no offense, csak kérdezem..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.