- Házimozi belépő szinten
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadan
tag
T-Mobile-nál előrendelhető:
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=438063 -
Crucio
aktív tag
Jöhecc-mehecc, de olyan cikkíró, mint egy mobilarénás sosem lehecc
-
[DE2JAY]
senior tag
Grat! Jó cikk lett! A fotók viszont elszomorítottak
SGS2 powa!
-
RaveForce
veterán
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…)
én itt meghaltam
EZ KELL!!
-
laceeeboy
tag
Telefonról vagyok, nem olvastam a cikket, de hogy mostanában sz@rják kifele a csúcsmobilokat
...
-
tildy
nagyúr
Húh a kameraképek a régi dézis időket idézik. Nem volt piszkos a lencse véletlen?
-
bok92
addikt
Nagyszerű telefon,és minőségi teszt!
-
huntermati
aktív tag
Jó nagy telefon az biztos
-
xlife11
senior tag
Kedvenc topikom lesz
A telefon nem rossz, de irgalmatlan nagy, és a kamera is elég tré lett.
-
csakstddfor.
tag
ez a folyówiz isten szöveg Bog..
-
plus44
veterán
FolyóWiz?! Megvettetek!
-
Wave86
tag
A teszt bevezetőjéhez: kicsit úgy érzem, hogy a bevezetést a Big Bang-tól kezdi, nem kellett volna ennyire visszamenni. A másik, hogy nem kellett volna egy Samsung termék esetében az Apple termékkel rögtön összevetni, és kicsit a Samsungra becsmérlő hangnemet kihozni (ezt lehet hogy csak én érzem, de azt határozottan).
Ami meglepett az a microSIM, erről nem tudtam.
A többi rendben van, korrekt. -
ssppiikkee
tag
Részletes írás lett, nekem bejön a telefon, a kisebb újítások, pedig egyáltalán nem rosszak! Mondjuk nekem ilyenem nem lesz egy jódarabig
-
btudos
nagyúr
Ez a gesztus alapú vezérlés nagy királyság lehet, ebbe nagyon beletalált a Samsung. Bár messze nem vagyok a márka hódolója, de ha ezek a feature-ök esetleg egy kisebb (Snapdragon S4-es?
) készülékben megjelennének, esetleg egy normális anyaghasználat mellett, már mennék is megvenni, pedig még csak nem is Androidot használok
ricshard444: drága a xenon vaku és a trendekkel ellentétben nem lehet zseblámpát varázsolni belőle, csak villogni tudna, így rendes zseblámpának kéne mellé egy LED is, így extra drága lenne az egész bekerülési költsége, egy szimpla (esetleg dupla) LED-hez képest... (HTC Mozart-on xenon villanó van, nem rossz, de telefonnal amúgy sem lehet igazán jókat fotózni éjszaka)
-
sajtee
őstag
Kiráály.
-
sif85
tag
Valami efféle konklúzióra számítottam!
Köszönjük a gyorsaságot!
-
Dexar007
veterán
Vajon Mo-n mennyi lesz az ára ?
-
Einstvan
aktív tag
És rögtön az elején a csillagos egekig fényezitek az applet. ...
-
bigmasterg
addikt
Nocsak, ez is Wolfson DAC-ot kapott ?
Lehet tudni pontos típusszámot ?
Remélem erre is lesz Voodoo Sound, ha igen, akkor jó esélye van, hogy leváltsa az sgs-emet. -
Grat a teszthez szokás szerint igényes mindenre kitérő.Szerintem ezt most kihagyom SII-vel megvagyok,de nemlett rossz készülék.Amit irigyelek az a: Nagyobb felbontás,nagyobb kijelző(mert 4.3n gépelgetni nem valami kényelmes) és a jobb DAC
Amit kifelejtettem: Jólenne végre egy Xeon vaku mert este nemtudok normális képet lőni...Satioval röhögve lekaptam este bármit
-
Na nezzuk mit tud az ellenseg... 4.8" xd jogogynem 10" os telefon lol
-
Prof01
veterán
Remek teszt! Már vártam, köszi!
-
bigmasterg
addikt
Pontos release volt.
Azt hiszem lesz itt még pár komment.De irány olvasni.
-
HardRic
addikt
A felbontás nem 960x1280, hanem 720x1280. Az első oldalon meg a 30-ára vonatkozó embargó nem inkább 29? Egyébként nagyon jó teszt, mobilport ismét elbújhat.
-
tildy
nagyúr
A cikkben harmincadika éjfél van, vagy én néztem le valamit?
Ahh, lassú vagyok.
Jó kis telónak igérkezik amúgy.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
TheBomberman #9 üzenetére
Épp mennek fel a szerverre, pici türelmet
-
RaveForce
veterán
egyébként sajnálom, h reggel utazok samsung workshopra, úgyérzem szerda este amikor hazaérek neméppen 10-20 kommentet kell visszaolvasnom...auuu
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Én az Xperia U-t írom és most iszom a második pohár Riojámat, úgyhogy biztos kameraképes vagyok. Bog meg valószínű suttogásra kényszerülne a feltételezhetően alvó menyasszonya miatt, úgyhogy nem sanszos a dolog.
TheBomberman: Nem, még szerkesztjük a cikket. Mindjárt jó lesz az is.
-
desigo
senior tag
Rég várt teszt
Éjjeli olvasnivaló megvan legalább. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Mert közben a Samsung megváltoztatta május 29-re, meg is van velük beszélve, hogy kirakjuk, velük azért nyilván nem szívesen pereskednénk. Egyébként Bog még most is írja az anyagot, meg töltöget fel képeket, de a lényeg, hogy már olvasható a cucc.
Szerk: Közben látom, hogy a cikkben még május 30 volt. Napok óta írjuk (azaz Bog), bennemaradt, máris javítjuk, köszi!
-
szentkuti11
addikt
Bog, ideje lenne fizetni
-
Pantal
senior tag
Azt írjátok a titoktartás május 30-án éjfélkor jár le..de még csak 29-e van!
-
RaveForce
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest