Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
Ha a fórumról megyek egy [RE:]-s topicra, akkor nem tudom megnézni a cikket.
-
bzoley
veterán
Nem lehet ezt a mobil nézetet valahogy kikapcsolhatóvá/letilthóvá tenni? Mióta beüzemeltétek, csak a nyűg van vele. Töredékét nem látom a normál oldal információinak, ami mellesleg eddig teljesen megfelelt.
Külön gratuláció annak, akik kitalálta, hogy a teljes verzió gomb a lap aljára kerüljön, így adott esetben sok tíz postot kell végigtekerni, hogy normálisan lássam az oldalt. És ezt megtenni szinte minden második oldalnál nem túl felemelő. -
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy a http://m.mobilarena.hu/temak/kedvencek.html nem jön be, hibát ír. Tegnap este még jó volt. -
gomsadi#
tag
Azert folyamatosan latjatok el a mobil oldalt funkciokkal... A forumban lehet vegre lapozni: en koszonom. Kerdesem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy a privat uzeneteknel is tervezitek ezt bevezetni vagy ott toroljek inkabb egy-egy szalban?
-
danih
veterán
Istenes.
Már csak a blogout és PÜ-k jelzése (bár lehet hogy van csak én vagyok vak) hiányzik - de az nagyon -
Weißturul
senior tag
Kis helyzetjelentés:
-PC-n minden tökéletes ()
-A fórumon nem lehet ugrani az oldalak között (a következő 50HSZ-es blokkra és a végére se)
-A keresés még (mindig) nem aktív
-A profilok nevére kattintva egy üres oldal jön be (normálban az adatokat, HSZ-ek számát és a többi nyűgöt adja ki)Egyenlőre ennyi
-
Badb0y
addikt
Királyság
-
Néhány tesztkép Mango-s WP7-en a fórumról. Van hsz, válasz, kép, topiklista. Szerintem jó. Egyetlen hibát látok, hogy az adott téma 1. hsz-e és a menü összeér.
-
gomsadi#
tag
Fiuk! Nekem tetszik a mobil oldal, esetleg egy itt szoltam hozza valami lenyilo menuben jo lenne. De ami erdekel, a forumban, hogy lapozok oldalt? Gondolom azert nem talaltam, mert meg nincs, de ilyen lesz?
-
gaben88
őstag
WP7, NoDo - A nagy oszlopos elrendelés nagyon rosszul jelenik meg!
BB9780 - Egy fokkal jobb, de a négy oszlopos elrendezés itt sem szerencsés...A képeken direkt van rajta a hsz-ek száma?
-
adorjant
őstag
WebOS 2.1 alatt (Palm Pré2) is megy szépen,egyedül a többsoros aláírásokkal gyűlik meg a baja
Mert azoknak a nagy része eltűnik.
-
doncortio
senior tag
Úgy nézek én ki akinek lenne miért bosszút állnia?
(Bár az a pár ban
Hát így jártatok, én csak jószándékkal utaltam volna egy kis koffeint
De azért egy kedvencek menüpont meg az itt szóltam hozzá azért benne lesz a mobil verzióban? Ajánlom, hogy a hirdetés flashalapú legyen, mert azt a telóm nem jeleníti meg
Amúgy a top free-hez én is hozzátettem már négy letöltéssel
-
TazLeacher
nagyúr
Na, én most prábltam. A fórumot mentettem a kedvencek közé, az működik is, de akármire (PH, Gampoed..stb) kattintok, errort dob. A fórum működik rendesen, de ennek így nem sok értelme van addig, amíg nem személyre szóló. Nem látom a privijeimet, nem látom az "itt szóltam hozzá" és "kedvencek" részt. Egyébként tetszetős, elég gyors, de így még nagyon hiányos...
-
válasz
doncortio #158 üzenetére
bocs, de öngyilkosság volna megadni a szerkesztőség koordinátáit publikusan, nem csak te jönnél a segítő csomaggal, hanem öt kitiltott user is örök bosszút állni stb.
hirdetés lesz a mobil verzión is, illetve a teljes funkcionalitás azért ott nem lesz elérhető, hogy mást ne mondjak, a fórumban is csak egy hasáb lesz mindig, pedig ott a két szélső hasáb elég hasznos.
fórum rész még under construction.
-
sid87
senior tag
Bocsi ha már valaki betette, de gondoltam ezt jó megosztani:
-
Воланд
titán
Az itt szóltam hozzá és a kedvencek lista elérhető lesz?
-
doncortio
senior tag
Látom beletettétek a fórumozást
Amúgy gépen is használni fogom, mert nekem átlátható
És nincs hirdetés
Írtam egy HSz-t, de nem kaptam választ
-
Blyan
félisten
Látom hegesztődik a mobiloldal, mert nem volt elérhető vagy 20 percig.
-
Tim82
félisten
WebOS (1.4.5) gyári böngészője sajnos csak a címlapot hajlandó megjeleníteni egy Palm Pixi Plus-on. Ha bármilyen hivatkozásra rákattintok (cikk, témához kapcsolódó fórum stb.), azt már nem tölti be. (Nem mintha azt várnám, hogy egy bizonytalan sorsú kis mobil OS-re is optimalizáljátok, csak jeleztem, hogy tudjatok róla.
)
Mindenesetre majd megnézem egy iPhone 2G-n és egy Nokia E51-en is. Az iPhone-t akár fel is tudom ajánlani kölcsönbe tesztcélokra.
-
válasz
DeFranco #144 üzenetére
szori... tényleg iszonyúan nyomasztó egy olyan böngészőre fejleszteni, ami ad hoc jelleggel felülír olyan dolgokat, amit te direkt lefektetsz. gyakorlatilag tervezhetetlen. ettől függetlenül azért meg szoktuk célozni, hogy legalább használható legyen (ilyen az IE6 desktopon is), de nem szivatjuk magunkat azzal, hogy heteket ölünk bele a nem standard böngészővel való kompatibilitásba (és közben a sok hack végül oda vezet, hogy bugosan viselkedik szabványos böngészők alatt is).
-
válasz
DeFranco #137 üzenetére
opera mini nem lesz támogatva. teljesen szabványos dolgokat csinálunk, de az opera mini belenyúl a mi css-ünkbe, átrendez dolgokat, tömörít, okoskodik. ezt mi nem tudjuk, és őszintén szólva nem is akarjuk kivédeni. megcsináljuk jól android, ios és wp7 platformokra, csekkoljuk a badát és a symbiant is, de itt vége a dalnak. személy szerint is piszkosul rühellem az opera minit. (de nem szeretnék kommentvihart kiváltani ezzel)
-
vlevi
nagyúr
válasz
Zolinho1026 #57 üzenetére
Androidon, Opera Minivel nekem is hasonló
320x480 felbontáson.Viszont a gyári böngészővel tökéletesnek néz ki.
-
dqdb
nagyúr
Ezt a megoldást javasolnám én is, a mobile IE8 várhatóan hamar kihal, a Mangóval érkező mobile IE9 pedig már most korrekt, és a jövőben sok apró szívástól menthet meg benneteket.
Egy javaslat: ahogyan elnézem a screenshotokat, a mai közép- és felsőkategóriás mobiloknál leggyakoribb 480 pixel széles kijelzőknél csak a keresés gomb nem fér ki, és kerül új sorba. Ha szöveg helyett egy nagyító ikon kerülne a gombra, akkor szemre pont elférne egy sorban a menü.
-
atom87
aktív tag
Örülök a mobil verziónak. Nokia E52 + Opera alatt jól jelenik meg.
Emlékszem annak idején, talán pont egy korábbi PH! blog bejegyzés fórumában páran felvettették ezt az ötletet és csúnyán le lettek k*rvázva érte, hogy minek az. Erre tessék.
-
petipetya
nagyúr
Még egy észrevétel androidon. A "ROVATOK" gombon a lefelé nyílra bökve nem történik semmi, ehelyett pár mm-el balrább a "rovatok" feliratra kell nyomni egyet, hogy megjelenjen a lista.
-
kerelo
aktív tag
Köszönjük a munkát és a fejlesztést
Ha lehet egy szerény javaslat.Jó lenne ha a hardver aprón létrejöhetnének a következő változtatások. '.Hirdetés feladásnál ne lehessen az összes várost megjelölni,max 2-3 várost. 2.Jó lenne ha több város lehetőség szerepelne a listában,mint helymeghatározás. 3.Pl a PC házak hirdetésénél elég kevés márka szerepel szűrés szerint.Nagy gyártók is hiányoznak mint pl Aerocool, Revoltec, Fractal Desing...köszi előre is.
-
Sonja
nagyúr
Honeycomb-os tabletre mikor várható?
Sajna a mostani verziót le se engedi szedni a Market.
-
petipetya
nagyúr
Nagyon ígéretes a mobilra optimalizált oldal.
Androidon (Desire S, Dolphin Mini) hirtelen azt vettem észre, hogy egy tesztnél a legördülőben rákattintok a "3. technikai részletek" linkre, de az nem töltődik be. Persze kijavítjátok, tudom.
Köszönöm a munkátokat, örömmel használom majd, ha készen lesz.
-
DeFranco
nagyúr
Kicsit off, de csak nálam bugosodik meg néha ez az új kis piros "új hsz" jelző? Van hogy nem jelzi, ha jött valamelyik topciba hsz.
-
Blyan
félisten
WP7 Mango RTM-mel (7720) tökéletesen néz ki, minden a helyén, illetve protrait nézetben a keresés gomb a summa aláé került, de nem gáz a tördelés.
-
blex
senior tag
lőttem néhány screenshotot nodós omniával
[link] -
Akkor legalább most megtudtuk, hogy a Mango ezen a téren is jobb. Köszi mindkettőtöknek.
-
rgeorge
addikt
WP7 NoDo IE-ben kicsit bugos a tördelés. A négy kiemelt cikk egymás mellett látszik álló módban is, így olvashatatlan a cím és a szöveg is (desktop és mobile nézetben is). Fekvőben jobb a helyzet a kicsivel több hely miatt.
Mondjuk PC-n is érdekes ez a rész, mert ha kicsi az ablak szélessége, akkor annyi cikk látszik, amennyi kifér (IE9, Chrome, Firefox). -
föccer
nagyúr
Végre valami friss hír. Nyami nyami. Igaz mobilról sosem netezek, így a debug-ban részt nem tudok venni, de legalább a lelkileg mellettetek vagyok
üdv, föccer
-
Itt van pár darab a fontosabb területekről (Mango béta emulátor, de telefonon is pont ilyen).
A tördelés szerintem rendben van a menüben (hacsak a keresést nem akartátok máshová tenni) és a cikkekben is, bár én jobban szeretem a sorkizárt bekezdéseket. a képeknél van pici gond, azok abban a méretben nyílnak meg, ahogyan a nem mobil verzióban, ahogy látom.
-
Leírom, miket tapasztaltam.
A fenti Szumma, tesztek, hírek működik, a Rovatok szépen megjelennek és kattinthatóak.
A fórum nem megy (üres oldalt hoz be), de azt írtátok is.
A többi oldal linkje (MA, Logout) nem mutat sehová.
Ja, a Keresés nem csinál semmit.
A cikkek jól láthatóak, a képek kattinthatóak, a legördülő listák jól működnek.
A megosztásra visszatöltődik az adott oldal.Első release-nek szerintem ez nagyon jó. A lényeg - a cikkek, rovatok - jól működik. Az a nem bugos arra vonatkozott, hogy az ismert hibák/hiányok mellett nem találtam újabbat.
-
Kobak77
aktív tag
E52-ről gyári böngészővel (7.3.1.26) tökéletes, Opera Minivel szélesebbre törik, mint a kijelző, szóval vízszintesen is kell görgetni
.
ui: vmi statisztika nem lesz majd publikus, hogy milyen OS alól hányan nézik az oldalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sokat tűztünk ki magunknak a nyárra, sajnos megcsúsztunk szinte mindennel, de azért lassan jönnek az eredmények.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest