Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
admin1221
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is beléptem a G20-as táborba. 3 éve is a pana egyik felsőkategóriás modelljét választottam csak LCD-be. Akkor sem bántam meg a választást, de a g20 valami egészen más. Fantasztikus képe van mind analóg,mind digitális adások tekintetében (a blueray filmekről ne is beszéljünk). Szerintem a távirányitó zseniális a panáknál (mindenem pana a dvd írótól a blueray-ig), KB 10 perc alatt "el lehet sajátítani" az írányítást, utána már csakár csukott szemmel is.

Cicergést abszolút nem hallok, csak ha a hátuljához hajolok, de az meg nem hiba.
Egyedül arra nem tudok rájönni , hogy -tekintve, hogy tecnisat technicrypt kártyát használok T-s DIGI kábelre- miért másznak el a csatornák, hosszabb kikapcsolás után. A kedvencekből úgyszintél elillanak az adók. Hiába kapcsoltam ki minden frissítést, már minden regionális (Finn, Svéd, Német) kiprószáltam, de hiába.
Ha valaki erre tudja a konkrét választ, azt szívesen venném. Egyébként úgy vagyok vele, hogy ha más nem, így használom, mert a beltéri képével össze sem lehet hasonlítani, akkora a javulás a saját tunerrel.
Örülök, hogy jó 3 heti várokozás után végre meglett a TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest