- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
admin1221
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is beléptem a G20-as táborba. 3 éve is a pana egyik felsőkategóriás modelljét választottam csak LCD-be. Akkor sem bántam meg a választást, de a g20 valami egészen más. Fantasztikus képe van mind analóg,mind digitális adások tekintetében (a blueray filmekről ne is beszéljünk). Szerintem a távirányitó zseniális a panáknál (mindenem pana a dvd írótól a blueray-ig), KB 10 perc alatt "el lehet sajátítani" az írányítást, utána már csakár csukott szemmel is.

Cicergést abszolút nem hallok, csak ha a hátuljához hajolok, de az meg nem hiba.
Egyedül arra nem tudok rájönni , hogy -tekintve, hogy tecnisat technicrypt kártyát használok T-s DIGI kábelre- miért másznak el a csatornák, hosszabb kikapcsolás után. A kedvencekből úgyszintél elillanak az adók. Hiába kapcsoltam ki minden frissítést, már minden regionális (Finn, Svéd, Német) kiprószáltam, de hiába.
Ha valaki erre tudja a konkrét választ, azt szívesen venném. Egyébként úgy vagyok vele, hogy ha más nem, így használom, mert a beltéri képével össze sem lehet hasonlítani, akkora a javulás a saját tunerrel.
Örülök, hogy jó 3 heti várokozás után végre meglett a TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő