Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zzola

    félisten

    válasz -Maci- #2037 üzenetére

    Ma reggel, nyitás után bementem a pécsi fő (Rákóczi úti) trémobilba. Elmondtam az eladónak, hogy több E52-n vagyok túl, tehát vannak fenntartásaim, vásárlás előtt szeretném megnézni a készüléket. Hozta is a leányzó a készüléket, előttem bontotta ki a dobozt.
    Döbbenet ült az arcomra, tapiztam, forgattam, néztem, de egy fikarcnyi hibát sem véltem felfedezni rajta. Tökéletes illeszkedés mindenhol nem kotyog, nem lötyög, nem áll el sehol sem. Meglepetésemre az árlistában lévő 64900- helyett 63990- forintért adták.
    Műszak után-mondom belehelyezem az akkumulátort, felkészülök a formázásra-kiszedtem a memóriakártyát belőle, meglepetés ért, mert 2 GB-os figyel benne, igaz-csak "Made in Taiwan" felirat van rajta, Nokia nincsen. A tré weboldalán 1 GB-os memóriakártyát írnak hozzá...
    Szoftról nem tudok nyilatkozni, reggelig töltöm, de észrevettem két apróságot. A magyar nyelvű leírás eltér a gyári dobozban levőtől, illetve a gyári töltőn fekete a tépőzár, ezen meg fehér.

    Egyszóval meg vagyok elégedve a minőséggel, ilyen Nokiára vágytam, ami minőségi! Egyedül a trémobil szitázás nem tetszik az előlapon, de ennyit hajlandó vagyok elviselni a jobb összeszerelésért cserébe...:)

    Javasolni-sőt, ajánlani tudom, hogy ott vegyétek meg a készüléket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák