Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    válasz zzola #2032 üzenetére

    Tudom, hogy nem mérv adó, de az itteni hozzászólásokból valahogy nekem is az jött le, hogy a trémobilos készülékekkel kevesebb a hiba. Persze alátámasztani ezt nem tudom, meg a tököm se emlékszik kinek melyik hozzászólása volt.... Konkrét újra indulós, lefagyós, meghalós hibára (mint szegény enddav és ppress esetében) pedig egyre emlékszem trémobilos készülékkel. Az a kolléga vissza vitte és egy hang nélkül kicserélték neki újra, ami aztán jó is volt.
    Szóval érdekes lesz majd, hogy mit mondasz, mert Te lesz az első, akinek ezzel kapcsolatban konkrét tapasztalata lesz. :))
    Ja igen. Az általam eddig tapizott E52-k egyikénél sem állt el vagy lötyögött a hátlap. Pedig kerestem :) Engem egyedül az előlap illesztése zavar, de nem a miatt a 0.0001mm holtjáték miatt, hanem azért, hogy e miatt nem porosodik-e a kijelző és az előlap között. Ez zavarna, a nagyítóval észrevehető mozgás nem, mert tökéletes telefon nincs. Direkt.
    A szoftverrel kapcsolatban is van egy gondolatom, a trések megnyugtatására. Bár Rokker úrnak ezt már kifejtettem, azért elmondom itt is:
    Téma volt, hogy oké, a független telefonokra lesz friss soft, de a trénél még legalább 1 hónap, mire ez megjelenik. Na most ez igaz, de szerintem csak félig! Azért gondolom ezt, mert ha valaki a tré honlapján kikeresi a szoftverfrissítés menüpontot, akkor egy kattintással a nokia.com-on találja magát. Tehát a trémobil is úgy van vele, hogy nyugodtan lehet otthon frissíteni. Valóvban, én frissítettem már a 6300-át és minden trés hülyeség benne maradt (logok, animációk, minden szar)! Viszont ha valakinek az E52-jén a szoftver egyedileg szar (tehát egyedi hibát produkál), azt egy firrsítés nem oldja meg! Ahhoz cserélni kell a teljes szoftvert és cserélni ugye csak a régire fogják tudni, amég nincs meg nekik az új szoft. trés változata.

    Gondolom én.... :DD :DD

    [ Szerkesztve ]

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák