Tetszik a külseje a készüléknek. Mind a színe, az anyaga és a formája. Az Android 2.0 meg igencsak impozáns. Minden elismerésem a Motoroláé. Mindig szerettem a készülékeiket, bár az utóbbi években sajnos egyre jobban kiábrándító volt amit műveltek.
Az itt kialakult kisebb vitához hozzászólva: Teljesen felesleges ezen összeszólalkozni, hisz mindenki más elvárásokat állít 1 mobil elé. Vannak akik egyszerűbb kezelhetőségre vágynak és vannak akik imádják buherálni szoftveresen a kis játékszerűket. Ahán ember annyi szokás. A DivX utólag megoldható, de abban teljesen egyet értek, hogyha egy másik gyártó meg tudja oldani, hogy alapból legyen, akkor itt is el lehetne viselni, de helyette viszont IGO-t kapsz ami talán sokkal hasznosabb. Én személy véleményem egyébként az, hogy egy mobiltelefon nem multimédára való amíg az akkumulátorok nem érik el azt, hogy folyamatos használat esetén 2-3 naponként kelljen tölteni a készüléket. Amíg ez nem valósul meg addig én maradok annál, hogy külön készüléket használok zene- és rádió hallgatásra, mert azt jobban szeretem, hogyha a telefonom mindig üzemképes és gyorsan kényelmesen tudok rajta szöveges üzenetet írni ezért a qwerty nálam +pont. (1-2szer ráfanyalodtam, hogy rádiózzak telefonnal munka közben, de mindig megbántam mert lemerült a telefon és aztán már csak otthonról tudtam felhívni bárkit is) De persze azt aláírom, hogy vannak akik nem szeretnek 3-4 kütyüvel rohangálni és nekik fontos, hogy minden 1ben legyen.
[ Szerkesztve ]
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Vettél egy Milestone-t?

Persze vitázhatunk a konvertálásról, de értelme nincs túl sok.