- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sometimes: Success requires sacrifice 6NX3N-26LLE-K6Q4T
-
senki többet harmadszor (origines kódok)
Peggle Deluxe, Bejeweled 3, Bookworm Deluxe, Escape Rosecliff Island, and Feeding Frenzy 2 Deluxe: 3ZBÉ3-M756-SQXD-U3HAROM5-RTJT
Plants vs Zombies GOTY Edition, Peggle Nights, and Zuma's Revenge: BBIKSZIKSZ-9KETTOBL-CNPC-V6XL-J5ANEzzel az utolsó két kallódó kód is kiosztásra került.
-
regenmindenjobbvot
1) Peggle Deluxe, Bejeweled 3, Bookworm Deluxe, Escape Rosecliff Island, and Feeding Frenzy 2 Deluxe: *** atomeec felajánlása
2) Plants vs Zombies GOTY Edition, Peggle Nights, and Zuma's Revenge:*** atomeec felajánlásaEz a két tétel még benne maradt a zsákban. Ha valaki jatszana is veluk, ebben a porosodo topicban keretik jelezni, es holnap este a gep kisorsolja a nyertest.
-
Tovabbgordultt az elet, lemosta a ninja alapot a szinrol
. A megmaradt nyeremenyek a felajanlok beleegyezesevel szetosztasra kerultek a bluegift es az elobb emlitett Ninja topic kozott - utobbi puzzle-ok formajaban, merazjo.
Aki esetleg lusta hozza puzzle-t kesziteni, de van folos jateka, privatban at lehet kuldeni a kodot es megcsinalom en hozza a puzzlet.
Tovabbi szep napot mindenkinek!
-
Heavyrain
őstag
NYEREMÉNYJÁTÉK:
A rejtvény 3 részből áll. A második részben 19 képről kell megmondani,hogy melyik filmből vannak. (Tudom,hogy lehet csalni,de kérlek ne tegyétek,mert akkor értelmét veszti az egész játék!) A harmadik részben azt haszáljátok,aminek száma 26 ,különben nem fogjátok tudni megoldani.
Az első 3 megoldó választhat 1-1 játékot a teljes Kódfejtő ninja alapból. 1 hét múlva érkeznek a segítségek,ha addig nem oldanátok meg.
Sok szerencsét és jó játékot:aHR0cDovL3d3dy5pdHN0b29oYXJkLmNvbS9wdXp6bGUvY0dwWEhlbWE=
-
mepet
addikt
-
SRII
őstag
28 ?
-
mepet
addikt
Egyik sem talált eddig.
-
bullseye
addikt
107 vót már?
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Nem nyert.
Egy apró segítség:
3.1 feladat: csere arra, hogy melyik hányadik mássalhangzó! (b=1, c=2, ...)Végigszámoltam megint az egészet. 4 perc volt, mértem.
-
bullseye
addikt
42
-
mepet
addikt
Eddig nem talált! (sőt egyre "hidegebb")
-
Hunbeast87
senior tag
(#89) mepet:Az utolsó feladat utolsó része nem teljesem világos. De ha az amire gondolok, akkor nekem 553 jött ki.
Sejtem, hogy valahol valamit elrontottam, de legalább megpróbáltam.Persze a válaszüzenetet utólagosan csak így tudtam megoldani
-
tomsolo
addikt
-
eszement24
aktív tag
66
-
mepet
addikt
A kódfejtő ninja alap 15. feladványa
A feladat megfejtését erre a hozzászólásra válaszban kérem ebben a topicban leírni! Tehát NEM privát üzenet formájában, hanem itt, ebben a topicban válaszüzenetben (méghozzá erre a hozzászólásra)!!!
Kérlek értsétek meg, hogy a korrektség jegyében senkinek sem árulom el a megfejtést, továbbá én nem vagyok éjjel-nappal online, hogy az első megfejtőt várjam. Amint én észreveszem a helyes megfejtést ebben a topicban, szólok!
Privátokra nem válaszolok a rejtvénnyel kapcsolatban.
Az első helyes megfejtő választhat a könnyű feladvány nyeremények közül!
Tehát a feladat:
https://justpaste.it/ninjaA jelszó pedig: ninja magyarul
Apró segítség: a megfejtés egy egész szám.
-
Még mindig el a topic, barkinek aki igenyesebb rejtvenyt szeretne kesziteni, a Ninja Alap szivesen szponzoral jatekokat.
-
mepet
addikt
Az nyer, aki először beírja a megfejtést képező karakterláncot ide ebbe a topicba válaszként erre a hozzászólásra!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest