Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Probert75 #35398 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy ezek inkább szervizpontok (átvevőhelyként működik a debreceni is, nem?), nem pedig szervizek, mert tényleg nem feltétlen ők maguk szervizelnek. A szolnoki is gyanús nekem, ezért is szóltam eleve hozzá. Valószínűleg nem minden hibát kezelnek helyben. A szegedinél is nyíltan megmondta a srác, hogy kisebb dolgokat intéznek ha kapnak alkatrészt, de egyébként központi szervizbe, vagy Telemaxba küldik.
-
Probert75
addikt
válasz
Balázs1986 #35397 üzenetére
Ja, kereshet mindenki, csak nem igaz az összes szerviz.
Debreceniként nekem a DEKVA-t adja ki. Felhíva őket, mondják nem értik miért adja ki, hisz ők nem a telókkal foglalkoznak.
Debrecenből mindent a, nem minősítem milyen, Telemax-hoz küldenek, és nem a Váci útiba. -
JoseGee
tag
Valaki tudna javasolni Debrecenben olyan gsm szervizt, ahol kijelzőt cserélnek értelmes áron? Gari nincs szóval ezt a kört ne fussuk meg. Előre is köszi.
-
Probert75
addikt
válasz
dredjudge84 #29261 üzenetére
Debrecenből telefont az LG Központi szervizébe sehol nem küldenek. Voltam a debreceni LG szervizben és ott sem. Ők is a Telemaxhoz küldik. És ha a szolgáltatóhoz adomle, ők is. Szóval csak a személyes bevitel van, amit fentebb írtam miért nem játszik vagy a postázás saját költségen.
-
Probert75
addikt
válasz
-FreaK- #29221 üzenetére
"A készülék állapota:
A készülék bevizsgáláskor kiderült, hogy a készülékben nem a gyártó által elvégzett
szoftveres változás(ok), módosítás(ok) található(ak). Az illegális szoftveres beavatkozás miatt
a készülék javítását garanciában nem tudjuk vállani. A javítás várható költségéről, egy
előzetes bevizsgálást követően tudunk csak nyilatkozni, egy árajánlat formájában. Jelen
állapot megőrzése érdekében a készüléket zárómatricával láttuk el.
Garancia jogosultság:
Javítása csak fizetős keretek között oldható meg."
Szóval kerek-perec nem írták le, hogy ugrott a gari, hanem csak fizetős keretek között oldható meg. Ami számomra azt jelenti, hogy ezek után minden felmerülő hibát csak pénzért hajlandóak javítani. A gari jegyre annyit írtak egy pecsét és dátum kíséretében, hogy "Idegen SW".A debreceniek jól gondolják meg ezek után a szervizelést, mert innen a szolgáltatók és a Darabos utcai LG szerviz is a Telemaxhoz küldik a készüléket.
Nem tudom újra beadni ugyanazért, mert mivel már járt ott, automatikus csak pénzért szervizelik.
-
Probert75
addikt
Leadtam a telót kijelzőcserére a sárgulás miatt. Kíváncsi vagyok, hogy Debrecenben leadva mikorra lesz kész. Azt mondta az ügyintéző, hogy 10 nap, de lehet 30 is. Mondom neki, remélem nem lesz még 10 se, de csak mosolygott. Valaki említette, hogy a szoftverfrissítést nem kérte, csak a javítást és mégis frissítettek. Mondtam én is előre, hogy ne nyúljanak a szoftverhez, mert minden tökéletes, csak a kijelző nem. De az ügyintéző azt mondta, hogy munkaköri leírás vagy mi, hogy a szoftverfrissítéssel kezdik mindig a szervizt.
-
Csubika79
csendes tag
válasz
Shummo #15413 üzenetére
Szia!
Debrecenben jelenleg elég zavaros a márkaszervizesdi szerintem. Tavaly amikor problémám volt akkor felhívtam az LG-t és azt mondták,hogy a Darabos utcára vigyem (a samsungé is az) és onnan felküldik a központi szervizbe Pestre.
Elmentem a szervizbe. Ha jól emlékszem 4000 forintot kellett volna letenni letétbe. Ha megjavítják levonják, ha nem akkor pedig bebuktam. Az LG azt mondta 35e a javítás mindennel együtt, ők pedig 55e vagy 60-et mondtak. Mondom mi a fa? Azt mondták a szervizben,h ők a telemaxhoz (vagy valami ilyesmi amit itt a fórumon nem csípnek nem emlékszem már a nevére) küldik. Felhívtam az LG-t, hogy ez mégis, hogy van és azt mondták kérdés nélkül, hogy inkább küldjem fel postán Pestre, kicserélik az alkatrészt és visszaküldik ingyenes postaköltséggel.
Szóval nekem ez a tapasztalatom ezzel a szervizzel. -
fmfizikus
tag
Srácok , én továbbra is szívok a térerő problémával. Már a második független telefont hoztam el a boltból, és ugyanazt műveli. Az egyik pillanatban max térerő, utána leesik egy pálcikára majd visszaugrik. A kolléganőm T-s G3-ja és az enyém egymás mellett . Övé tökéletes fullos hálózat, enyém 1-2 pálcika. Kártyát cserélünk . Természetesen az én kártyám az Ő telefonjába csillagos ötös. Az övé az enyémbe ejti a jelet. Kártyát már cseréltem a szolgáltatónál. A telefon ami nálam szar volt, Vodkafonos kártyával szuper. És nem tudjuk megfejteni.
A két nálam hibásan működő telefonon az egyiken a legújabb független szoftververzió, a másikon a V10g Eur. Megjegyzem nekem ezzel sokkal smoothabb, mint az V10i- vel.
Nyilván nem az egész nem zavarna, ha mindenkié a kolléganőmé is így viselkedne, és ha nem lenne köpedelem a hangminőség. Beszélünk és eltűnök, illetve pattan egyet-egyet közben. Bevittem a helyi szervizbe, és nála is csinálta.
Ötlet?Kellene nekem egy debreceni G3-as kolléga és a tapasztalatai. Olyan aki független telefont használ T-mobilos kártyával .
Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest