- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
sing1ep1ayer #211 üzenetére
Nem vita kezdeményezés ként írom, de hidd el nem vagyok én sem elveszett ember az informatikában!
Jó néhány konfigurációt láttam, javítottam mind hardver, mind szoftveres tekintetben. Program fejlesztéseket csináltam mind windows, mind linux alatt. Általában a kollégáim hozzám hozzák javításra és beállításra a gépeiket, engem keresnek a klasszikus user error problémákkal. Szerintem így esetemben kizárható az user error!
Egyszerűen arról van szó, hogy az én laptopomra nincs gyártó által kiadott driver a mostani windows rendszerekre. Persze a 7-es leszedi a Microsoft által készítettet, de bugos a driver ezért van a túlmelegedés. Viszont csak azért az egyébként kifogástalan laptopot nem szeretném kidobni mert a hardver gyártó cégekenek ez az érdeke (amihez a Microsoft kőkeményen aszisztál!) és már a néhány éves eszközökhöz sem frissítik a szükséges meghajtó programokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest