- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Üdv Emberek!
Hosszu idö utan ismet visszatertem (jo, tudom, ki nem szarja le, mindegy is..).
Nyaron nem nagyon volt idöm olvasgatni a forumot, aztan teljesen elhanyagoltam, ugyhogy ki is maradt kb 3k hsz..Sajnos akadt egy apro problemam a telefonnal, konkretan az, hogy vasarnap bedöglött az usb.. Volt esetleg masnak is ilyen gondja vele? Probalgattam mar mindent, masik töltö, gepröl, konnektorbol, kikapcsolva, bekapcsolva, egy labon allva, stb. de semmi..
A cumi resze a dolognak hogy ugye nem a gyari soft volt fönt. Na most kb 50% volt az akksiban meg, amikor kikapcsoltam, remelve, hogy eleg arra, hogy gyorsan wifin föltegyek ra valami ruu-t, aztan visszaalitsam alapra, viszont a bootloadert usb nelkül nem tudom visszazarni..
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?Igazabol ebbe nem nagyon köthetnenek bele, mert hardvere hiba, köze nincs a fözött romhoz (honapok ota ez van fönt, szoval biztos nem gondolt egyet aztan usb brickelte magat csak ugy..), de szervizeseknel sosem lehet tudni..
(#31407) Sheepczx: Akksi nekem is detto es a hangszoronal en is hasonlot tapasztaltam..
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest