Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

Üdv Emberek!

Hosszu idö utan ismet visszatertem (jo, tudom, ki nem szarja le, mindegy is..). ;]
    Nyaron nem nagyon volt idöm olvasgatni a forumot, aztan teljesen elhanyagoltam, ugyhogy ki is maradt kb 3k hsz.. :(

Sajnos akadt egy apro problemam a telefonnal, konkretan az, hogy vasarnap bedöglött az usb.. Volt esetleg masnak is ilyen gondja vele? Probalgattam mar mindent, masik töltö, gepröl, konnektorbol, kikapcsolva, bekapcsolva, egy labon allva, stb. de semmi.. :(
    A cumi resze a dolognak hogy ugye nem a gyari soft volt fönt. Na most kb 50% volt az akksiban meg, amikor kikapcsoltam, remelve, hogy eleg arra, hogy gyorsan wifin föltegyek ra valami ruu-t, aztan visszaalitsam alapra, viszont a bootloadert usb nelkül nem tudom visszazarni..
    Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Igazabol ebbe nem nagyon köthetnenek bele, mert hardvere hiba, köze nincs a fözött romhoz (honapok ota ez van fönt, szoval biztos nem gondolt egyet aztan usb brickelte magat csak ugy..), de szervizeseknel sosem lehet tudni..

(#31407) Sheepczx: Akksi nekem is detto es a hangszoronal en is hasonlot tapasztaltam..

Új hozzászólás Aktív témák