Hirdetés
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Üdv Emberek!
Hosszu idö utan ismet visszatertem (jo, tudom, ki nem szarja le, mindegy is..).
Nyaron nem nagyon volt idöm olvasgatni a forumot, aztan teljesen elhanyagoltam, ugyhogy ki is maradt kb 3k hsz..Sajnos akadt egy apro problemam a telefonnal, konkretan az, hogy vasarnap bedöglött az usb.. Volt esetleg masnak is ilyen gondja vele? Probalgattam mar mindent, masik töltö, gepröl, konnektorbol, kikapcsolva, bekapcsolva, egy labon allva, stb. de semmi..
A cumi resze a dolognak hogy ugye nem a gyari soft volt fönt. Na most kb 50% volt az akksiban meg, amikor kikapcsoltam, remelve, hogy eleg arra, hogy gyorsan wifin föltegyek ra valami ruu-t, aztan visszaalitsam alapra, viszont a bootloadert usb nelkül nem tudom visszazarni..
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?Igazabol ebbe nem nagyon köthetnenek bele, mert hardvere hiba, köze nincs a fözött romhoz (honapok ota ez van fönt, szoval biztos nem gondolt egyet aztan usb brickelte magat csak ugy..), de szervizeseknel sosem lehet tudni..
(#31407) Sheepczx: Akksi nekem is detto es a hangszoronal en is hasonlot tapasztaltam..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest