Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat veletek HTC szervíz ügyben, mert nem sok hozzászólás érkezett a témában.Szóval májusban szétrázódott a hangszóró a telefonban (motor csomagtartójában pattogott kicsit aztán nyár végére egy sávban megállt a touchscreen... Míg szervízben volt, egy ősrégi nokia valamivel közdöttem, de az is űrtechnikának tűnt szegény beteg Hősömhöz képest.
Persze főzött rom volt rajta, uh először jött a para, hogy nézik-e vagy nem, de gondoltam, ha belenéznek úgyis elhajtanak, mondván a rom módosítva lett, akkor amiatt ment tönkre... persze ezért látaltnaban kiutalnék egy nobel díjat, ha valaki tudná bizonyítani, de ismerjük a hazai szervízek hozzáállását.
Szóval nekiálltam, először volt nandroid restore, de ha komolyabban utánanéz, akkor látja,h elérhető a szervíz menü bekapcsoláskor. Aztán utánaolvastam neten, és megtudtam, h mindössze annyit igényel a dolog, hogy flashelem az eredeti HTC-s 2.73 rommal, ami letölthető a htc oldaláról. Persze, hogy ne legyen egyszerű,azt hozzá kell tennem, hogy a kijelzőnek az a része lett érzéketlen ahol a PIN kódom 4 számjegyéből 3 volt...
Ezután felkerestem a szervízt (bp. Szent László tér 20) és remegve vártam, h mibe kötnek bele... ÉS semmi!
Be sem kapcsolták, nem nézték,h leejtettem, beázot-e, mondták,hogy 3 napon belül cserélnek mindent, nekem azért tartott tovább, mert rendeltem rá előlapot (ez az ezüst csík már nagyon ramarty állapotban volt). (10e huf, ha vki cserén gondolkodik, ez a bruttó ár+munkadíj összesen, csak ezt elfelejtették közölni, nekem ugyanis a hölgy az 5700 as nettó árat mondta be...
Ami negatív, hogy nem lehet őket elérni csak személyesen, én pedig nem fővárosi lévén nem akartam sokpénzért felmenni csak, h megmondják, nincs kész. Nem veszik fel a telefont, emailre sem válaszolnak, csak értesítenek,ha kész. Nekem 12 napot vett igénybe.
Ha kell vkinek privátban tudok küldeni mobilszámot, amiről írtak,h kész a telefon,azon nagy nehezen utol tudtam érni őket.
Összességében meg voltam elégedve, és azóta hibátlanul megy a telefon.Kérdésem az lenne, hogy tudtok-e vmilyen jó tokot a Hero-hoz, mert az valószínűleg olcsóbb,mint évente új előlapot venni
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 64GB gyári független gyári 100% akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128 Gb (asztroszürke) kártyafüggetlen hajszál karcmentes újszerű állapot
- Olcsóbb!! Hibás Samsung,Iphone,Honor,Huawei,Xiaomi,Lg telefonok
- IPhone 13 gyári független Product Red új 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest