Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Már mindenki lázban égett. A március végi topikban pont ma vetette fel valaki, mikor is lesz a PH!-n cikk. Gyorsak voltatok! :)

VIGYORRRGAZMUS.....

(#2) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

A felsorolt pontok közül nem sokat fog teljesiteni az biztos :(
Am grat hó összefoglaló

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3) johntheface

johntheface
(lelkes újonc)

Szerintem nem lesz akkora durranás mint anno a 6600 GT vagy év elején a 8800 GT.
Technikailag alig van benne valami uj.

Hurry Mr Bubbles the Angels are waiting

(#4) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy német oldalon van teszt , a fogyasztást és az árat figyelembe véve nem igazán nagy durranás , játékra legalábbis .

Az élet kegyetlen .

(#5) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Véleményem... Am. maga a cikk jó.

(#6) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Azt hittem ez már a teszt, csodálkoztam is, hogy a 4. oldalnál vége. :DD Nem baj, várjuk a folytatást, csak így tovább! :C Amúgy grat, jó összefoglaló.

[ Szerkesztve ]

Hörcsög Powa'

(#7) Sundesz válasza cizoe (#5) üzenetére

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Ez jó, és van benne igazság sajnos... :K :(

Hörcsög Powa'

(#8) syckaloz

syckaloz
(fanatikus tag)

Így papír alapján jónak tűnik a kari. Ha az ára mondjuk 70e ről indulna, akkor lenne visítás a piacon :DD

[ Szerkesztve ]

(#9) jer1cho válasza syckaloz (#8) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van már ára. Nagykerben 105+ÁFA. a 280-as.

(#10) Neck

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy nézegettem ezt a cikket, meg a tesztet ami kering a neten (nem tom fake-e) kevés lesz...

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#11) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

huh , olyan gyorsan eltelt az idő ,hogy fel sem tünt hogy már mindjárt jönnek az újkártyák, papíron nem rossz :R

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#12) syckaloz válasza jer1cho (#9) üzenetére

syckaloz
(fanatikus tag)

Az legjobb esetben is kisker 140 áfával , vagy rosszúl számolok?

(#13) Peter13

Peter13
(tag)

Engem inkább a mérete érdekelne...a játék közbeni fogyasztása tényleg elég komoly (szerintem most az egész gélpem nem eszik annyit csúcson...:)), bár az szép hogy 2D-ben meg mozi alatt leveszi magát 35W-ra...szóval azt szeretném látni, hogy milyen hűtőszekrényt adnak majd hozzá :)
De komolyan: miért nem tették át egyből 55nm-re? Bele sem tudok gondolni mekkora "tepsi" egy processzor ez, nem lett volna mindegy az a ~15% méretcsökkenés...meg akkor a hozzáadott frigó mérete is kisebb lehetne.
A teljesítményt keveslő kollégákkal nem értek egyet, lehet (sőt tényleg) nem sok újítást tartalmaz, de van benne erő masszívan. Remélem csinálnak belőle egy 2/3-nyi középkategóriást 55 nm-en, ami fele ekkora lesz mint ez, normális hűtő elég neki, és a 160 stream proci még mindig elég durván teljesít majd...meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#14) joshua7 válasza jer1cho (#9) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Gondolom papíron vagy csókos havernak maximum. Azért várjuk meg, míg ténylegesen kapható lesz. Majd fölmegy az nettó 140-re is. :)

[ Szerkesztve ]

Semper Fi

(#15) Def26

Def26
(PH! kedvence)

Kicsit olyan "Nvidia ajánlásával" cikk.

Amugy mikor lesz rendes teszt? :U

Origin:attila4go

(#16) leviske válasza Peter13 (#13) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy a GT200 annyira variálható darab volna... :F Az nV fanok még annak is örülhetnek, hogy a GTX260 kijön. :)

Ha jól tudom (nem biztos), akkor 2009 Q1, Q2 környékén fog az nV válaszolni középkategóriás kártyával/GPU-val a RV770-esekre. :)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#17) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Korábban már írták, hogy a GTX280 140k köré várható idehaza, az NV PR embere szerint pedig a GTX260 európai ára 300 Euro körül lesz, ami úgy 80k forintban, szóval elvileg a HD3870 X2 körüli árszint és GF9800 GX2 körüli sebesség. Nem rossz, de AMD-s árak és teljesítmény ismerete nélkül nem sokat ér. Én majd az 55 nm-es 144-192 SP közötti modellekre leszek kíváncsi :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#18) gfefe

gfefe
(őstag)

na kiváncsi leszek.... kicsit űber brutálnak tűnik....na remélem az AMD odatesz vmit komolyat az asztalra :) ha a csúcskategóriában nem is de közép katban remélem...

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#19) SzlobiG válasza rudi (#17) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Mikor lesznek tesztek?:)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#20) rudi válasza leviske (#16) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért ne lenne variálható? A 24 számolós TCP elég szépen elkülönül, abból bármennyit össze tudhatnak csapni egy chipbe, és ugyanígy moduláris a továbbra is 64 bites memóriasávokkal felszerelt ROP blokkjuk.

[ Szerkesztve ]

(#21) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lenne rossz, csak az ára... :(

rudi: Márha lesznek mostanában olyanok... elvileg valami G92b jön majd 55nm-en. Az meg max 128SP...

[ Szerkesztve ]

(#22) szacsee válasza leviske (#16) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az is lehet ám, hogy a GT280 kell az RV770 ellen majd, főleg az X2-vel meggyűlik a baja. :)

Keldor: Zöldet kell venni..4870 X2-t :D

[ Szerkesztve ]

(#23) rudi válasza Keldor papa (#21) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ne viccelj már, tisztességes csúcskategóriás VGA-tól az a minimum hogy több mint 150k-ba kerül :DDD Természetesen, most sem a csúcsmodell lesz a nyerő, így van ez mindig.

(#24) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Teszt?

Anandon pl már kint van szóval NDA gondolom lejárt, PH!s GT200 teszt merrefele?

[ Szerkesztve ]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#25) jer1cho válasza syckaloz (#12) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha jól tudom (nem én néztem, hanem egy fórumtárs) 1 db volt bent (mert közben elvitték)egy XFX, annak ennyi volt a nagyker ára. Ami nagyjából annyit tesz, hogy:

105.000+20% nyereség átlagosan = 126.000+ÁFA

Azaz ennek a kisker ára kb. 151.200 Ft körül lehetett. Természetesen ez függ a bolttól, hogy hol mennyit raknak rá, de általában a boltok 15-20%-os hasznkulccsal dolgoznak.

Na, megnéztem. Szóval több volt, de már lefoglalták mindet.

[ Szerkesztve ]

(#26) bteebi válasza cizoe (#5) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Hát ez nagyon kemény volt :DD :DD :DD. Sajnos nem teljesen jogtalanul :(.

Nagyon kíváncsi leszek az ATI 48xx szériájára. Nem rossz a kártya teljesítménye, de a fogyasztása és leginkább az ára borzalmas :( :( :(. Kíváncsi leszek, hogy racionális alternatívája lesz-e a mai kártyáknak, SLI/CF rendszereknek, vagy az új Radeonoknak. Szerintem nem. Persze bencsmark fanoknak mege burzsuj gyerekeknek "must have" kategória :DDD.

Te is fiam, Bluetooth?

(#27) klambi

klambi
(őstag)

jah ÉN kérek elnézést...szal ez a válsz az AMDnek!

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#28) Dare2Live válasza Dare2Live (#24) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

btw kb +50% egy 9800GTXhez képest azaz 65K ból összerakható 8800GT SLI már lényegében veri. = 120+Kért aki megvesz annak grat! :C

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#29) tlac

tlac
(PH! nagyúr)

Vajon mikor jelennek azok a kisebb kártyák, amik szintén támogatják az új energiagazdálkodási módot?
(Jó lenne már lecserélni az inno 7600gst-m vmi hasonló alacsony fogyasztású (2D-ben) nvidia kártyára :) )

(#30) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Ebből is lesz középkategória? Mert ha igen, akkor valószínűleg megfelezik majd a teljesítményét, és akkor egy 8800GT szintet kapunk. Arra meg nem igazán érné meg lecserélnem a 9600Gt-met :D

---

(#31) leviske válasza rudi (#20) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor elnézést, hogy félrevezetem a népet. :DDD :R

De akkor sem hallottam a közeljövőben érkező középkategóriásokról. Csak 09Q1-2-ről olvastam. :( Ti tudtok normális G92 utódról? :F (Itt nem a G92b-ről beszélek :D )

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#32) Keldor papa válasza leviske (#31) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

G92 utód alatt mit értesz? Mert az a G92b lesz, azaz középkategória.

(#33) Myers válasza rudi (#23) üzenetére

Myers
(senior tag)

Azt nem értem, hogy 2,5 éve az emberek 160-ért kapkodták a 88GTX-et és nem sipákoltak.

Most meg 2,5 évvel később 150-ért kb 20%-os pénzromlás mellett nem akarják megvenni. :DDD

http://www.muszaj.hu/

(#34) craine12

craine12
(fanatikus tag)

Tényleg gyorsak voltatok, megyek is olvasni. Az előzetes eredmények alapján azonban sok jóra nem számítok, de majd a tesztből (mert gondolom hamarosan az is lesz) kiderül.

Már csak az a kérdés, hogy erről mit gondolnak majd a G80/G92-re épülő videokártyák tulajdonosai? - jól lecseréltem a GTS320-amat :D

[ Szerkesztve ]

No woman. No cry. No kidding.

(#35) joshua7 válasza tlac (#29) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Giga 8800gt pl. visszaveszi az órajeleket és szoftveresen a feszt is vissza lehet venni rajta. Vagy növelni. ;]

Semper Fi

(#36) tlac válasza joshua7 (#35) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

igen a giga-ról tudok, hogy némelyik kártyája tud ilyet, de gondolom ez is csak szoftveresen megy, meg a hatékonyságát nem ismerem

(#37) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Állítják, hogy a GT200 tervezése során fontolóra vették a DX 10.1 támogatásának implementálását, de miután konzultáltak a vezető játékfejlesztő cégekkel, elvetették az ötletet, mert azok úgy nyilatkoztak, hogy a DX10 kiterjesztése nem lényeges, ezért aztán inkább az architektúra sebességét csiszolták tovább.

Illetve mivel jelentősen meg kellene változtatni a jelenlegit, inkább a játékgyártóknak juttatott fejlesztési támogatás mellett döntöttek. :U

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#38) joshua7 válasza tlac (#36) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Mármint mi? Fesz szoftveres, óravisszavétel auto.

Semper Fi

(#39) Def26 válasza wwenigma (#37) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Szerintem ez van a doboz hátuljára is írva... :DDD

Origin:attila4go

(#40) Tonyo

Tonyo
(őstag)

Aki most vesz gépet annak érdemes várni ezekre a csodákra?Vagy érdemes beruházni egy 8800gtre?

[ Szerkesztve ]

Dura lex, sed lex...

(#41) SzlobiG válasza Tonyo (#40) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Az attól függ mennyibe fognak kerülni. Én már új gépbe 8800GT-t biztos nem vennék, de persze pénztárca függvénye a dolog.

(#42) Tonyo válasza SzlobiG (#41) üzenetére

Tonyo
(őstag)

tény!Nem mai darab de én most nem 90-100k ra gondoltam hanem 30-40. :U

[ Szerkesztve ]

Dura lex, sed lex...

(#43) Dare2Live válasza wwenigma (#37) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:C pontosan.

akár menynire nézem a teszteket egy 8800GT SLI kb azt tudja mint a GT280 csak nem 130K hanem 65Kból. Egy gx2 meg....

Hát nem tudom kinek fog ez kelleni ennyiért.

(#44) syckaloz válasza Tonyo (#40) üzenetére

syckaloz
(fanatikus tag)

szerintem semmiképpen ne vedd meg induló áron :)

(#45) Tonyo válasza syckaloz (#44) üzenetére

Tonyo
(őstag)

arra nem is gondoltam:)De tartok tőle ez később sem lesz 30 ezer ft mint most egy 8800Gt

Dura lex, sed lex...

(#46) SzlobiG válasza Tonyo (#42) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

30-40K-ért a 8800GT jelenesetbe jóválasztás lehet.

(#47) tlac válasza joshua7 (#38) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

na akkor már ez is vmi
fogyasztásban nem tudod mennyit jelent?

(#48) Tonyo válasza SzlobiG (#46) üzenetére

Tonyo
(őstag)

én is igy vélem azért egy darabig el lehet vele játszogatni ,egy E8400 társaságában,nem igaz?

Dura lex, sed lex...

(#49) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

http://prohardver.hu/dl/rev/2008-06/2248/picz/arch.png - 404es hiba, not found

True Success is Blonde

(#50) Sundesz válasza Tonyo (#40) üzenetére

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

8800 GT-re mindig érdemes. :)

Hörcsög Powa'

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.