jo kis vga lesz ez
gyorsan menjetek megvenni az utolso 88gt-ket, mert aztan egy ideig nem lesz semmi amit erdemes (ha csak amd nem)
![;]](/dl/s/v1.gif)

jo kis vga lesz ez
gyorsan menjetek megvenni az utolso 88gt-ket, mert aztan egy ideig nem lesz semmi amit erdemes (ha csak amd nem)
![;]](/dl/s/v1.gif)

Semper Fi

Mikorra várható magyarországon?
Mátyással együtt az igazság is meghalt
Oda írtam, hogy nem a G92b-re gondolok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ugy értettem az utódot, hogy méltó utód... pl, hogy GT200 szintje 50k-ért...
Vagy nV oldalon a 8800GT-vel meg is szűnt a "középárú fenegyerek" kora?
Mert ha igen, akkor még jobban tudom jelen pillanatban sajnálni az nV-t, mint eddig. 
Nagyon sok fan-t fognak elveszteni...szerintem. 
(#40) Tonyo: az RV770-es ATi-kat érdemes megvárni... már csak az árak alakulása miatt is. 
(#55) Neoteric : A DX10.1 hiánya vissza fog húzni... én már inkább AMD karit vennék, bár én amugy is... 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
és akkor mennyit tudna a gts slibe?
mer most van 1.. lehet később érdemes lenne beruházni még1re?
mert mostha vennék egy modernebbet kb 1 év múlva(nagy valszegséggel közép-felsőkategoriát), akkor az többe kerülne mintha vennék még egy gts-t, amivel akk jobban ellenék mint egy gt280al?
nemtom érthető e 
szal 88gts sli vs gt280 vs leendő közép-felső kateg.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

de az sem lesz 30-40 ezer..ebben biztos vagyok,annál többet meg nem áldoznék vgra...
[ Szerkesztve ]
Dura lex, sed lex...

lehet hogy visszavonom amit irtam
link
crysisban 3x gyorsabb mint a 88gt (neha negyszer)

[ Szerkesztve ]
egyre kevesebb a (jó) játék PC-n, úgyhogy nincs értelme új videokártyát venni, ilyet meg főleg, áramzabáló foskazán...
(#59) Keldor papa válasza Alvin_ti4200 (#58) üzenetére
Már nem azért, de PS3-on sincs nagy gameáradat... jó GTA 4 és MGS 4 kivétel, de több nincs.
[ Szerkesztve ]

1.4 milliárd tranzisztor nem tévedhet
![;]](/dl/s/v1.gif)
Mit gondolsz, az NV miért áll a négyből már legalább két és fél lábbal a GPGPU területen? Egész tanulásgos a Beyond3D-s elemzés, hogy ez a GT200 már egy GPGPU, amivel mellékesen játszani is lehet és nem pedig fordítva
Mezei játékos meg tökéletesen elvan a maga kis 40k alatti 8800GT-jével és E2000-es procijával mert több fölösleges, legfeljebb nem végtelenszer csillióban fog játszani, hanem mondjuk 720p környékén.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
(#62) Alvin_ti4200 válasza Keldor papa (#59) üzenetére
PS3-ra idáig legalább 5 játék jelent meg idén, ami számomra kötelező (jövő héten jön a hatodik - BF Bad Company), PC-n egyet sem tudok mondani, talán a Rainbow Six Vegas 2, de az meg multiplatformos...előbb nézz körül és számolj
megfogalmaztad a mondanivalómat
A B3D-s elemzést meg vacsora után feltétlenül megnézem!
(#64) Keldor papa válasza Alvin_ti4200 (#62) üzenetére
Jó BF: Bad Company, akkor három.
De több nincs, lehet velem van a baj, mert a többi már nem jön be. PC-re év végén jönnek majd jobb címek. Igaz, hogy 2007-ben a fele csalódás volt, de idén is van 2-3 nagyon ígéretes cím. Vegas 2 nekem nem jött be.
Hát ez a kártya...
Az Anandteches cikket átfutva nem egy nagy durranás, sőt...
Sok esetben még a 8800GT SLI is leveri, ami 60K
Fogyasztásra meg idle-ben nem 25W jön ki, hanem 50
GTX280 SLI 51.5W-tal fogyasztott többet a sima GTX280-nál. Terhelve viszont csak laza 200W-tal 
[ Szerkesztve ]
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
"Én majd az 55 nm-es 144-192 SP közötti modellekre leszek kíváncsi"
Hat igen, egy 768MB RAM, 384bit bus, 24 ROP, 64 TF/TU es 192 SP (8x24) ar/teljesitmeny/meretben/fogyasztas tekinteteben nem lenne rossz 
Persze ehez tudni kene a 4850-es adatait/eredmenyeit/arat is 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Remélem, ebből is lesz egy 8800GT-hez hasonló változat majd később. Akkor arra majd lehet hogy vevő leszek. De addig is, Rudi szavaival élve elleszek a kis 8800GT-mmel...

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
(#68) TomBoy1986 válasza TomBoy1986 (#65) üzenetére
Még egy LOL: [link]
"OCZ ProXStream 1000W (did not work with GTX 280 SLI)"

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
(#69) Keldor papa válasza TomBoy1986 (#68) üzenetére
Nem elég neki?
És ez még csak 2db nem 3...
egyébként szerintem a 12V ág fogyott el.

Teljessen elvagyok ajulva micsoda szuper dolgok vannak... n -vidia megint nagyot alkotott total hasra vagyok esve a cucctol
de most komolyan ennyit sikerult kiizadniuk magukbol???
Lassan akkora lesz a mag hogy nem a kartyara rakjak a magot hanem a magra a kartyat 
Igazat megvalva nemvagyok N-vidia parti de azert sokkal tobbre szamitottam.
[ Szerkesztve ]
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Úgytűnik nem mind1 milyen tápot vesznek SLI alá.
Kíváncsi leszek az 500-as Enermaxom, hogy fogja elvinni a GTX280-at.
#73: Remélem, igaz 100W-al többet eszik mint a GT-m. 
[ Szerkesztve ]
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Huhh nah ez az a kártya amit nem szabad megvenni..
Ha kijön a jóval kevesebb kraftot igénylő változat a kutyának sem fog kelleni.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
(#73) TomBoy1986 válasza Keldor papa (#69) üzenetére
És akkor ezután lehet papolni a frankó fogyasztásokról 
SzlobiG:
500-as Enermax?
Eggyel talán megbirkózik 
[ Szerkesztve ]

Sztem pedig van egy pár...:
Burnout Paradise, Devil May Cry 4, Gran Turismo 5 Prologue, Condemned 2, Dark Sector, GTA IV, Dragon Ball Z: Burst Limit, MGS 4, Haze....és ezek csak a 2008ban megjelentek... 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Akkor X360-ról meg ne is beszéljünk mennyi game van rá.
Lassan már ott tartunk, hogy nem is kell majd CPU, a GPU úgyis kiszámol mindent
Nem hinném, hogy nagy forgalmat hoznának ezek a kártyák.. túl drágák ahhoz.Viszont a 4850-esek is most jelennek meg, ha jól tudom, azok kelendőbbek lehetnek (tudom hogy nem egy kategória)

Bizony. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
ezek a karik tudják a PCI-e 2.0?
mert ha igen akkor "csak" egyet kell bekötni még mert 150wot tud leadni a PCIe 2.0 a csatin keresztül
majd télen lekapcsolom a fűtést és bekötöm ezt vizhűtésre
teljesen jol melegítene...xd
majd ha fagy ho lesz nagy veszek ilyen karitxdxd
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

Nem rossz VGA. De szerintem manapság még bőven elég egy 8800 GTS (G92)...
Majd ha karácsony után 50e-ért utánunk vágják a 280-ast, akkor talán elgondolkodom rajta... 

na ne bassz..
Eddig ha heggesztett fater akkor pörgött ki a villanyóra, de ezekután nem a Heggesztőtrafótol kell félni hanem hogy egy GTX-et futtat a trafó..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
hát igen msotanában egy 8800gts nagyon jó vétel lett 50k környékén
ezt nem fogják utánad dobni 50ért majd a kisebb csíkszélességű utódját 1,5 év mulva lehet 
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

2900XT-nél is ez volt gondoljunk csak vissza.

Érdekes...
Kíváncsi vagyok az ellentábor, mit alkotott. Majd utána alkotok véleményt 
A cikkért természetesen köszönet 
[ Szerkesztve ]

A cikkben volt róla szó, hogy pár hónap és fizikai támogatás is lesz a G80+ driverekben, ami az Aegia felvásárlásából ered. Kérdés az, hogy vajon az eddigi Aegia PPU-t támogató játékok innentől a G80-ast is elismerik fizikai társkártyának? Vagyis a Cell Factor, Ghost Recon AW, Joint Task Force stb. játékok is automatikusan kihasználják?
Cf550W + E6600 @ 2,4 + 4GB 800MHz Kingston 5-5-5-18 + Asus P5B Deluxe + 2 x 320GB + 1TB +SB Xtreme +Nec18x + GF250GTS 1 GB Twint Frozr

"Én majd az 55 nm-es 144-192 SP közötti modellekre leszek kíváncsi"
Ez se mostanaban fog megtortenni, szerintem "back to school" szezonra kijonnek felezett memoriaju GTX260-nal, memory leakkel fuszerezve 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Azért a HD2900XT ennyit nem fogyasztott...
Ő inkább csak hangos volt... 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

nem értelek benneteket, ez az első csúcskari amivel találkozni szoktatok? Mindig is kb ennyi volt az ára "csúcskari"nak. A másik fele meg az hogy kíváncsi lehetsz az ATI-ra de azt meg is kell várni ,meg annak még az árát se tudod pontosan( ennek se amúgy) és jár a szád...
komolyan mondom mint az idióták : Nekem úgyis azlesz az jobb bibibú
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
'majd „reménykedjünk”, hogy a játékipar abba az irányba tart, ahol a mi architektúránk optimálisan működik'
Reménykedjünk mi? Toldjuk meg egy kis (nagy) pénzmagggal a fejlesztést, és máris kevésbé kell a sors kezére bízni a dolgokat. Azért ez LOL...

Egy jó hacker nem kéri le a napot!
Az a kép a Penrynnel nagyon ütős...
Egyébként jó cikk, csak tudnám, hogy tudsz ennyi mindent
...úgy lököd a szakkifejezéseket...hát gratula...
DOMy
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Ugyanezt már valaki feldobta Ati bol is 
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

ez a purevideo hd gyorsitás tényleg ér valamit tehát a p4 2.0ghz procin is fog akadás nélkül menni a 1080p-s video? átveszi ez a proci szerepét?
up!
Igen, de ez nem újdonság, már régeben van Purevideo és aztán jött a Purevideo HD is, ami a minőséget, kihasználtságot javította.
PH semleges
Igen. De az 1080p-s videot egy HD2400/3450 vagy egy 8400 GS is gond nélkül lejátsza egymagos processzor mellett.
Hörcsög Powa'
hát erre kiváncsi vagyok, én most vettem nemrég 8800GT 35Kért és csak kb 1év múlva szerettem volna lecserélni....várom a teszteket
bár nem hinném hogy az öszi játékok nem mennének el 1280X1024ben a 8800GT/GTS, 9600GT, 9800GTX vgakon közel max grafikán....jövö tavasszal bisztos nem de most őszre nincs félnivalónk...szerintem, vélemény?
EVIL IS BACK!
Egyetértek, ma mindenre elég egy 8800 GT és szerintem egy évig még biztosan így is marad 1280x1024-es felbontásban. Nem is nagyon tudok olyan közelgő játékról, ami annyira ütne grafikailag, hogy indokolt lenne erősebb VGA. Persze láttuk már, hogy ronda is lehet lassú, avagy pocsékul optimalizált. Én a HD 2600 XT-mel bőven elvagyok mindennel legalább mediumon és 1280-ban, igaz látványjavítok nélkül. Szóval ne aggódj, nem volt rossz vétel az a 8800 GT 35K-ért.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
Szerintem várni kéne még az ítélettel az újabb driverek mejelenéséig, az ilyen korai tesztek félrevezetőek lehetnek.
Ezzel együtt azt gondolom, hogy ez a GPU egy szörgyszülött,
a 6800-7800 váltás jut róla eszembe, mennyi ideig ki lehetett még húzni egy 6600GT-vel a 7800 széria megjelenése után, ergó akinek G92-es van a gépében, még egy évig nyugottan alhat (hacsak nem HD-ben játszik, akkor viszont usgyi, venni még egyet, amíg kapni
)
Ha tovább boncolgatjuk a Gef7 sztorit, azt is láthatjuk, mennyire megzuhantak a végére DX9- ben, mennyivel tovább ki lehette bírni egy X1950-nel.
És az élsimításról akkor már ne is beszéljünk...
Vagy arról, hogy ha a G80 igazából nem is nyerő DX10-ben, akkor 2xG92 sem lesz az 
[ Szerkesztve ]
''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''
nehogymár fél évig, vagy 1 évig ne legyen jó egy közép-felső kateges vga..
1évig még tuti jó lesz.. ha nem is mindent max grafon de 80-90%ban vinni fogja
érdekes lenne hacsak mindig az aktuális csúcs kártyákkal menne a dolog..
vagy én vok túl naív?
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Ez a karesz egy áramzabáló. LOL. 

"nem értelek benneteket, ez az első csúcskari amivel találkozni szoktatok?"
Ezt a mondatot kérném magyarul is
. (Bár végülis érthető, hogy mire gondolsz, e attól függetlenül nyelvtanilag helytelen.)
"Mindig is kb ennyi volt az ára "csúcskari"nak."
Ez a mondat se teljesen helyes, de már azért alakul
. Amúgy szerintem nem. Ez a 150k(+) egy videokártya ára dolog viszonylag újkeletű, és nagyon hülye szokás. Az természetes, hogy a "high end"-et, az új technikát meg kell fizetni, és sohase a csúcstermékeknek lesz a legjobb az ár/érték mutatója, de (amire utalni is próbáltam, bár látszólag nem jött le)
"A másik fele meg az hogy kíváncsi lehetsz az ATI-ra de azt meg is kell várni"
Elvileg már az is lesz nemsokára, szóval nem kell olyan nagyon sokat várni
.
"meg annak még az árát se tudod pontosan( ennek se amúgy) és jár a szád..."
Pontosan szerintem te se tudod, és neked is jár a szád
. Amúgy meg Google (is) a barátod
. A Radeonok áráról (ami persze egyelőre még nem fix, de elég sok helyen mondják ugyanazt, szóval valószínűleg van alapja):
HD4870: 350$
HD4850: 270$
HD4870X2: 450-550$ (?)
GTX280: 600$
Szóval a GTX280 valószínűleg nem kicsit lesz drágább a HD4870-nél. Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, akkor kb. 600/350=1,71 - vagyis elvben alig 71%-kal drágább, az viszont szinte kizárt, hogy annyival gyorsabb is legyen /persze majd várjuk meg a teszteket, az a biztos
/, és hogyha relatíve többel drágább, mint amennyivel gyorsabb, akkor racionálisan nem éri meg, ugye? 
És akkor ne is beszéljünk az SLI/CF rendszerekről, amikkel most nagyon erős kofigokat lehet építeni. Egy 9600GT SLI kijön 55k-ból, egy 8800GT SLI kb. 65-70k-ból, és egy 3870 CF/X2 is kb. 60-70k-ból. Akkor meg miről beszélünk?
Valószínűleg nem teljesen ment át az, amit írtam (legalábbis nekem erősen úgy tűnik).
"komolyan mondom mint az idióták : Nekem úgyis azlesz az jobb bibibú"
Gondolom ez nem rám vonatkozott, mert én ilyet k....ra nem írtam... de javíts ki, ha tévedek
.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?