Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Pistiboy88

aktív tag

válasz djgeg #10556 üzenetére

Dolgozzanak csak az LG-vel. Nekem semmi bajom a Nexus-ommal. Szerintem az egyik, hanem a legszebb telefon. Sokan a csodájára járnak, öröm használni. Az LG-nek is jót tesz. Egyedül a szoftverfrissítésekkel van baj ennél a koreai gyártónál. Mással semmi. A készülékei szépek, az Optimus G is ütős, nekem sokkal jobban tetszenek az LG telefonok, mint a Samsungok, iPhone-ok, ...

Egyesegyedül csak egy dolog izgat ennél a telefonnál, mégpedig az, hogy nagyon melegszik. Az Optimus G kevésbé. Nem tudom, hogy mi lehet az oka. Pedig már alul van feszelve a SOC is. De ennyi baj legyen. Az összes többi dolog tökéletes! A hívás hangminősége meg mindent felülmúl. Nem bántam meg, hogy megvettem. Remélem minimum 2 évig hű társam lesz. :)

A Telenor-os Nexus 4-ekben is van független és függő is. :D Csak nem tudom, hogy hozták össze. Ismerősé független, de sok helyen olvasom, hogy függő. Enyém független telefon, gyárilag, de a Voda sim-em nem szereti. Folyamatosan dobálja a hálózatot. T-vel és Telenorral tökéletes. Ha Pesten járok, kipróbálom majd az LTE hálózatot a T-simmel, hátha megy. Majd beszámolok. :) A SIM-el lazán megy az LTE, ha egy haver S3 LTE telójába rakom.

Na, végezetül off-ba dobom, mert kicsit elkalandoztam. :)

djgeg Én utána érdeklődtem, mikor megvettem. Mivel nemzetközi LG gari van rá, itthon is javítják! Azért is vettem meg nyugodtan. Bár ez nem MM-ben, vagy szolgáltatónál vásárolt. Jah, 2 év a gari.

Új hozzászólás Aktív témák