Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
Dolgozzanak csak az LG-vel. Nekem semmi bajom a Nexus-ommal. Szerintem az egyik, hanem a legszebb telefon. Sokan a csodájára járnak, öröm használni. Az LG-nek is jót tesz. Egyedül a szoftverfrissítésekkel van baj ennél a koreai gyártónál. Mással semmi. A készülékei szépek, az Optimus G is ütős, nekem sokkal jobban tetszenek az LG telefonok, mint a Samsungok, iPhone-ok, ...
Egyesegyedül csak egy dolog izgat ennél a telefonnál, mégpedig az, hogy nagyon melegszik. Az Optimus G kevésbé. Nem tudom, hogy mi lehet az oka. Pedig már alul van feszelve a SOC is. De ennyi baj legyen. Az összes többi dolog tökéletes! A hívás hangminősége meg mindent felülmúl. Nem bántam meg, hogy megvettem. Remélem minimum 2 évig hű társam lesz.
A Telenor-os Nexus 4-ekben is van független és függő is.
Csak nem tudom, hogy hozták össze. Ismerősé független, de sok helyen olvasom, hogy függő. Enyém független telefon, gyárilag, de a Voda sim-em nem szereti. Folyamatosan dobálja a hálózatot. T-vel és Telenorral tökéletes. Ha Pesten járok, kipróbálom majd az LTE hálózatot a T-simmel, hátha megy. Majd beszámolok.
A SIM-el lazán megy az LTE, ha egy haver S3 LTE telójába rakom.
Na, végezetül off-ba dobom, mert kicsit elkalandoztam.
djgeg Én utána érdeklődtem, mikor megvettem. Mivel nemzetközi LG gari van rá, itthon is javítják! Azért is vettem meg nyugodtan. Bár ez nem MM-ben, vagy szolgáltatónál vásárolt. Jah, 2 év a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest