- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalfoldi
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Japánban összerakott, full extrás Fujitsu Lifebook E736 cuccot. (Core i76600U, 32GB, IGZO dp. stb.) Mivel nincs még erről kicsomagolós videó, ezért csináltam egyet, sőt egy gyorsított változatot is, amit bedobtam a közösbe.
A videó alatt összeszedtem mindent információt a konfigurációról, amit így egyben sehol nem lehet elérni. Remélem, hasznát veszitek!
Van ám itt egy piaci rés! A fenti gép vagy egy egyedi igény szerinti összeállítás csak akkor érhető el, ha ...
1) ... a vásárló annyira informált, hogy ismeri a Fujitsu konfigurálhatóságát. Tehát nem csak abból indul ki, amit a shopban lát. (Ezt a lehetőséget azonban csak kevesen ismerik.) Csak egy gyengébb konfiguráció látható pár helyen, amit a nagykereskedő hasra ütve (vagyis a versenyképességet feltételezve) összerakott és azt minden kisker átvett - pont azt, amelyik a cikkben is szerepel.
2) ... a kereskedő is ismeri a konfigurálhatóságot és akár felárért hajlandó a vevőt tájékoztatni és persze kiszolgálni, plusz 2-3 hét szállítási idő. (Ezt a hajlandóságot kell összemérni a raktárról azonnal osztható kommersz gépeken lévő gyors profittal.)
Ezt csak tapasztalatként írtam. Bennfentes hír, akit érint: Ha le tudsz mondani a világítós billentyűzetről, akkor kérhetsz pöcökegeret is ehhez a családhoz: E736, E746, E756.
Előzmény: 8 évig használtam egy Fujitsu-Siemens Lifebook S6410-est szintén maximális kiépítésben. És még mindig nem megy nyugdíjba.
Még egy nem apróság. Szerény tapasztalatom szerint egy új gép beszerzése előtt először a saját célokat kell tisztázni, csak utána érdemes összehasonlítani a gyártókat. Remélem, hasznos voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalati elit notebookok közül elsőként a Fujitsu megoldása került a piacra, és tesztlaborunkba is.
- Futás, futópályák
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- PlayStation 4
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest