Csapd le, ne vacillálj...

Sok sikert a patkányhoz
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek
Csapd le, ne vacillálj...

Sok sikert a patkányhoz
gyűrűs ujjal nekem is voltak ám problémáim föleg MS 3.0 után, told kicsit feljebb, h kb az ujjad bal széle picit érjen a jobb gomboldalához, de még azért oldalrol szoritsad az egeret, abban a pózban egész kellemes

[Szerkesztve]
Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

Van már új DA driver(1.05): [link]
Javították a középső gomb problémáját, valamint támogatja a Vistát.

DeathAdder alá Mantis Speed-et vagy Steelpad S&S-t vegyek?
Sürgős! 
LG Optimus 2x - Miui 2.3.23

Attól függ mit szeretsz jobban, textil vagy műanyag padot?A Mantis lassabb és jóval hamarabb elkopik mint az S&S. Én próbáltam mindkettőt és nekem egyértelműen az S&S teccik jobban. Az újabbak meg ha jóltudom már a megnövelt kopásállóságú példányok.
Viszont az egyik ismerősömnek meg pont a Mantis jött be jobban, ezért is cseréltünk padot.

Köszi a választ.
Eddig Steelpad 4S-em volt (aluminium pad) szoval nem nagyon vágom melyik a jobb. Bememegyek pixelbe aztán rácigálom majd rajtuk kicsit az egerenytűt 
[Szerkesztve]
még hogy a mantis hamarabb elkopik mint az SS 

Mantis Speed lett végül 
Ha majd elkopik,használom takarónak 
[link]
Azért méretkülönbség odavág 
[Szerkesztve]

[link] Egyébként, lennének ilyen kockák, akik két padot használnak?
vagy csak a méretkülönbséget akarja szemléltetni?.. 

Nekem is mantis speed padom van de már eléggé koszos. Mivel lehet ezt takarítani? Csak nem kéne bele tenni a mosogépbe 
Esetleg sima vanish+viz kombinácioval áztassam le egy lavorban vagy nem tom 

Lolmár. Persze hogy a méretkülönbség a lényeg a képen 

Hát sztem sokkal hamarabb lévén az textil.. nekem az s&s két év alatt nem kopott el úgy hogy azt érezni lehetett volna a surlódásában, a mantis speed-et viszont már úgy vettem két hónaposan hogy látszott rajta a kopás, ráadásul könnyen koszolódik amit nehéz kiszedni belőle. Viszont ha jobban belegondolsz tök logikus h egy viszonylag kemény műanyag sokkal ellenállóbb mint egy textil felület
A mantis tisztítására szerintem a megfelelő módszer a langyos vízbe való beáztatás.
az max kosz, használni kellett volna hyperglide-ot, mantis control hyperglideal szinte soha sem kopik el, főleg ha vigyázol rá... nekem elkopott 2 év alatt pont az ss, max 2,5 és már tapad mint a fene, szélén csusztatva az egeret, könnyen megérzed, hogy mennyire elkopott a közepe... nekem tiszta sima

Folyamatosan teflon talpu egérrel volt használva és ne mcsak kosz volt rajta hanem látszott a ''rostok'' szálasodása. Tudom milyen ha elkopik egy műanyag pad, régen a 4d-m sz*rrá, kopott,de az s&s sokkal tovább bírta. De mondom nem logikus h sokkal ellenállób egy műanyag felület egy textillel szemben? Kiv vagyok hogy fog kinézni a Mantisod 1év múlva
Azért 2-2,5év egy paddal már szép teljesítmény, de ha jól sejtem a Mantist még nem hajtottad ennyit.
valami akkor sem stimmel, nekem az mx szép domboru teflonja egyáltalán nem koptatta a mantisomat... ha kopásbírót akarsz, akkor steelpad 4S.

4s mennyire csúszós/tapadós?
nemsok padot próbáltam, qckhoz vagy s&shez tudnád viszonyítani?(ok, a qck azért nem u.a. kategória)
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

a 4S aluminium pad, ezért serceg, de jól csúszik. A legnagyobb hátránya hogy eszméletlen könnyen koszolódik akár napi szinten is pucolni kell, mert ''bezsirosodik'' és onnatól kezdve rém szarul csúszik. Ellenben ha valakinek van ideje foglalkozni vele akkor nagyon hálás pad.
qck-hez tudom hasonlítani : Kb 1,5x olyan csúszós tiszta állapotban

Uraim megvettem én is az egeret 
Iszonyat pontos, jó fogású egérke ez 
Halálosztó 
win7 élményindex 7.3 :)

Üdv a klubban! 
Sikerült megkarcolni az IceMat 2.0 alját a patkány alatt szállítás közben, így sajna látszik rajta egy csík, de az egér működését nem befolyásolja.
Mivel az IceMat egy speciálisan kiképzett plexi lap, nem kopik el, viszont a skatez-et zabálja rendesen. Kb. 3 naponta át kell törölnöm, ezen felül nagyon hálás dög a DeathAdder alatt 
Szövetpadokat is próbáltam, de azokkal valahogy nem volt az igazi.
♂

Az Icemat nem plexi hanem edzett üveg, a felület kiképzése sem túl speciális, ha jól emléxem rá akkor homokfúvott. Viszont a skatezt azt télleg rohadtul zabálja
vegyetek everglide titan fnatic edition-t, mindenkinek tetszeni fog...

a mantisom még sokáig ki fog tartani 
speed?

persze múltkor tőlem akartad megvenni 
nekem controlom volt, de azért cserélnék veled, 2 Controlom van

Van 1db eladó, vagy te vagy a hazai forgalmazó, vagy tudsz egy boltot ahol kapni, vagy mi? 
szlovakiabol + paypal... németbül is lehetséges...

És mennyibe fája ha pl nekem kellene egy ilyen? 
10k 

Akkor marad a Mantis Speed 
[Szerkesztve]
nekem is köne, ha adok érte 1 controlt, zsirt, bennevagy?
[Szerkesztve]

Bocs hogy ki kell ábrándítsalak, de azért vettem speedet mert a control nem jött be 
Sry...

Ha már egérpadok:
[link]
Kiváncsi vagyok mikor lesz pixelbe és mennyiért 
ezeket már rég láttam, az üveget nem ajánlom, de vannak icemat fanok mindenfele, 1 probat megér... az alu viszont nagyon sukár, talán olyan lesz a kövi padom.. csak tulságosan csuszik, ez a baj. ha irdatlannagyot akarok rántani, tapados padon jobban sikerül...

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Deathaddernek ugyanolyan vékony kábele van, mint Diamondbacknek?Mert ha igen, akkor kiváncsi lennék hogy meddig bírná. Nálam a DB kábele 10 hónap után megadta magát...

Egyforma mindegyiknek a madzagja, nekem is megvan még mindegyik (nem válnék meg tőlük).
A lényeg hogy a lanos szüttyőbe ne gyűrd bele az egér madzagját, mert anno nekem is ezért szállt el amit helyettesítettem egy logi (1k) madzagjával. 

Nektek sem lehet görgetni akkor amikor a jobb gomb le van nyomva? 
[ Szerkesztve! ]

Érezhetően nehezebb görgetni vele, de én tudtam 

hello, nekem is Deathadderem van, és sajnos egy elég sajátos problémám 
VAlamiért olyan mintha az egér alja nem lenne sima és az optika lukától előrébb lévő rész surlódna, így néha elég körülményes mozgatni, főleg hogy elég rendesen fel is szedi a koszt stb
Kép: [link]
Általában azért nem várom meg hogy ennyire koszos legyen 

Mivel a gyári talpak túl vékonyak, ezért az egér közepe surlódik.
A probléma abszolút nem egyedi, különböző megoldások vannak:
1.) Szövetpadon használod, akkor nem tud kopni
2.) Arra a részre ami surlódik, teszel teflonszalagot/celluxot de figyelsz hogy sose kopjon el tulzottan, és mindig potlod
3.) Veszel az egér alá plusz csúszkákat (Ez egyelőre körülményes, mert a Hyperglide még nem hozott M.O-ra, a Corepad pedig még csak a Nagyker fázisnál tart...)
[Szerkesztve]
4) Hyperglide for razer, és azt tolod rá a talpakra, hiaba DB/CH ra valo, tökéletes lesz DA ra is
pixel.hu-n nézd meg
[Szerkesztve]

Simán cask ragasszam rá a vett talpakat a mostanit vagy a mostani helyére rakjam be?

A Pixel szerint napokon belül érkezik hozzájuk konkrétan DA-re való hyperglide.
(#395) CooLM@$TeR válasza CooLM@$TeR (#394) üzenetére

Amúgy július elején veszek egy DA-t a hozzá való hyperglide-al, s kinéztem mellé egy Razer eXact Mat egérpadot + szilikonos csuklótámaszt. Ennek a padnak ráadásul mindkét oldalát ki tudnám használni. Vélemény?
Ja és beszerzek egy Razer Tarantula billt is, mert a mostani noname már tropára ment. 

Akkor vegyél még mellé egy Razer Barracuda headsetet is pls 
Azért mielőtt megveszed az exactmat-ot vess egy pillantást a Mantisokra is 
[Szerkesztve]

Sziasztok. I behold the sanctity of fragging. A kérdésem a következő: szerintetek MS IME 3.0 alá milyen egérpad a királyságos? Meg hogyé' van hozzá hiperglájd? Valakinek ebből esetleg fölös mennyiség?
A választ már előre is köszönöm.
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

azért próbáld kielőtte a billt, pl a nem hülyéknél, mert szvsz nem túl halk/jo, kicsit a geniusra emlékeztet. 

SZUBJEKTIV 
siman csak raragaszotd, ha helyére rakod, semmivel sem lesz magasabb a talp, ugyanugy karinstolni fog, nekem is ugy van, tökéletesen csuszik, sztem nem is veszed eszre ha másat rax, akár rakhatnál mx518 teflont is ha jo sulypontokra rakod..