Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer DeathAdder

(#401) DroneZ^ válasza [oWn]f4te (#397) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

h sznob állat vagyol akko steelpad ss... ha nem akkor is:D az a kiralysagos pad, vagy most jön uj steelpad ami oan mint az ss csak sokkal szélesebb és alu, rendelj, azzal tudsz majd gizdulni, steelpad - SX [link]

[Szerkesztve]

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#402) Hunner válasza DroneZ^ (#400) üzenetére

Hunner
(kvázi-tag)

Enyémen is Copperhead Glide van :C

Addel neki a Mantis Controllod. Az pontjó az msie 3.0alá :R

[Szerkesztve]

LG Optimus 2x - Miui 2.3.23

(#403) CooLM@$TeR válasza Hunner (#396) üzenetére

CooLM@$TeR
(fanatikus tag)

Nem rossz ötlet. ;)

Razer DeathAdder
Razer eXact Mat egérpad + szilikonos csuklótámasz
Hyperglide For Razer DeathAdder (2x) /Pár nap múlva lesz csak kapható, de egységárnak a jelenlegi Hyperglide-okét vettem 1990 HUF/
Razer Tarantula Gaming Keyboard
Razer Barracuda Headset

Jelenlegi árakon Pixelnél ez bruttó 83844 HUF, ha helyesen számoltam.

Ennyi pénzért a minimum, hogy magától adják a cuccok a fejest. :DDD

Néztem még a Razer Barracuda 7.1 Soundcard-ot is, de több mint 40k-t az biztosan nem ér nekem jelenleg, viszont a füles az még belefér a keretbe. :))

[Szerkesztve]

(#404) [oWn]f4te válasza DroneZ^ (#401) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Steelpad SS? S annak hogyé mérik kilóját errefelé? Hiperglájd for MS3.0? Quake-el az úr?
:DD

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#405) Hunner válasza CooLM@$TeR (#403) üzenetére

Hunner
(kvázi-tag)

OMG! De ha ezeket tényleg mind megveszed akkor egy szép hosszú, nagyfelbontású képsorozatot várok minden egyes darabról, ide a Loguoutblogba :D

[Szerkesztve]

(#406) CooLM@$TeR válasza Hunner (#405) üzenetére

CooLM@$TeR
(fanatikus tag)

Biztos, hogy készítek majd egy fincsi képsorozatot. :DD

Pixel fórumán valaki azt vetette fel, hogy a hyperglideok tönkrevágják a szövet egérpadok kivételével az összeset . . . :D Ez mennyire irracionális? A srác állítása szerint az alumínium padokat is tönkreteszi . . omg . . . Bár én még soha nem használtam idáig hyperglideot, de a DA alá kelleni fog a nagy hasa miatt. Viszont nehezen hiszem el, hogy a hyperglide tönkre vághatná egy exact mat-ot. Mégis mit tudna az alumínium felülettel kezdeni?? Egyetlen sérülhetősége ennek az összekarcolás, de a hyperglide nem azért van alapvetően, hogy csússzon? Akkor meg??

Na vki válaszolhatna erre a felvetésre, előre köszi. :R

(#407) DroneZ^ válasza [oWn]f4te (#404) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

nem, cs, de aim masina vagyok, szal akárhova jo a config, minden pro ss-t használ, döleg ime3 alá, legalabbis az sk a nip és stb stb rengetegen ss-t használnak, ugy 90% ban.
vagy a qpad kezd mostanaban elterjedt lenni

[Szerkesztve]

(#408) DroneZ^ válasza CooLM@$TeR (#406) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

jokora marhaság, a hyperglide nagyon puha, alu-t soha sem fog elkoptatni:D:D:D

(#409) Tibiajax válasza DroneZ^ (#407) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na te aimmasina.. :DDD kis kocka vagy te :DDD , a müanyag steelpadok nekem hangosak + az alátéteket is eszik mint állat. Qpad szövetet a népnek, nekem teljesen bevált. (előtte s&k-m volt..)

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#410) DroneZ^ válasza Tibiajax (#409) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

mert te öreg vagy ehez... ss a jobb, sokkal jobban csuszik sokkal jobb, és sznoboknak rendkívül ajánlott:D

(#411) CooLM@$TeR válasza DroneZ^ (#408) üzenetére

CooLM@$TeR
(fanatikus tag)

Én is ezt mondtam a srácnak. :D

(#412) Hunner válasza CooLM@$TeR (#406) üzenetére

Hunner
(kvázi-tag)

Hyperglide van a Steelpad 4S-em felett (Először CH majd IME 4.0,IME 3.0, most DA) kb egy éve lehet meg és nem kopott el.(Se a pad se a glide-ok)
A srác a fórumon nagyon hozzáértő lehet :W

Lehet szövetpadja van és az a fajta aki mindenkit meg akar győzni hogy ami neki van az a ''th3 b3$t''. Tipikus viselkedésforma 16 éves kor alatt :D

SZERK: értelmetlen szövegek, érthetővé varázsolva :D

[Szerkesztve]

(#413) DroneZ^ válasza Hunner (#412) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

ezzel kire celzol? ram ugyan ne, mert mondtam a qpadot is...
raadasul everglide titan fnaticra pályázok ami sztem mind2nél jobb kell legyen... mert hozza a jo tulajdonsagot a műanyag padbol, és a szövetböl->
-halk és mégis csuszik de valamennyire azé süllyed - jobb apro mozdulatok
-viszont ha rágatni kell mint az örült, a szövet kicsit ''érezhetöbbé'' teszi a nagy rántásokat, és a csukodat is kiméli, és nem steppel az egér...
-jo kis dizajn
-oriasi

[Szerkesztve]

(#414) Hunner válasza DroneZ^ (#413) üzenetére

Hunner
(kvázi-tag)

Miután beírtam tudtam hogy kicsit magarda fogod venni, de abszolút nem rád gondoltam, hanem a srácra aki pixel.hu fórumán okoskodott :U
Amennyiben nem te voltál, fölösleges pörgetned az agyad :DD

[Szerkesztve]

(#415) CooLM@$TeR válasza DroneZ^ (#413) üzenetére

CooLM@$TeR
(fanatikus tag)

Nem rád célzott, hanem a pixel oldalán okoskodó srácra, akinek baromira nem volt igaza. :D

(#416) DroneZ^ válasza CooLM@$TeR (#415) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

igen, már olvastam én is, hihihi :))

(#417) ATI

ATI
(fanatikus tag)

titeket nem zavar, hogy kurva hangos kattintásnál a DA? Előtte MX 510 és 518-at használtam (meg sok más egeret is), azokhoz képest sokkal hangosabb...

Meg csúszkál is a kezemben, nemtudom biztosan megfogni játék közben...

Más problémám nincs vele. :D

[Szerkesztve]

(#418) Nortid válasza ATI (#417) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

sztem is hangos, de nekem nem csúszkál a kezemben... viszont ha benyomom a jobbgombot, nem tudok görgetni :DDD

ti tudtátok, hogy a qck csúszósabb, ha meleg? :DDD :DDD

[ Szerkesztve! ]

(#419) ATI

ATI
(fanatikus tag)

Hát sajna megválok a DA-tól. Egyszerűen képtelen vagyok megszokni a fogását. Kár érte...

(#420) DroneZ^ válasza ATI (#419) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

mikor uj volt, megszoktam pár ora alatt, aztan hosszutavon rossz lett... ugyanigy, nagyon jol tok vele rantani, csak egyszerüen kiesik a kezemböl..jött az mx518 ami eleg jo csak lomha. aztan jött az ime3 ami igazi aim gép, de nagy és ''bedermed rajta a kezem, ha valamit berántottam, onnantol nemtudtam többet mozditani rajta, rántásokra a legjobb egér, lehet ha máshogy fognám kényelmesebb lenne, mivel ez a legkényelmesebb egér amit valaha fogtam, jött az 1.1a, most ez van, lehetetlen vele pisztolyozni, viszont mindig ''aktiv'' rajta a kezem, bármikot eltom rántani... viszont túl könnyü, beremeg a kezem, ezért azzal meg hosszu egyenes rántást lehetetlen kivitelezni, de óriási szögben lehet vele rántogatni.. hát majd kiderül melyik a legjobb :))

[Szerkesztve]

(#421) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

mellesleg van uj firm: 1.21

(#422) ATI válasza DroneZ^ (#420) üzenetére

ATI
(fanatikus tag)

Nekem a maximális kényelmet a logitech forma adja, erre rá kellett jönnöm. Van nékem is ime 3.0-m, meg volt 1.1A-m is, azt eladtam. Nekem is túl könnyű az 1.1A és az ime 4.0. Én anno egy logitech mouseman wheel-lel kezdtem, ami - mint kiderült - eléggé meghatározó volt :D
[kép]
Hozzászoktam a nehéz egerekhez, és a mouseman formájához. Ezért is reménykedtem a DA-ben, mert nagyon hasonló a formája az ime 3.0-hoz és a logitech lomha egerihez. hát nem jött be. Már visszacsomagoltam a dobozába, de lehet játszogatok még vele. Pl dolgozni viszem magammal. Na ez egy jó ötlet ;)

(#423) -FreaK- válasza ATI (#422) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Ez a régi logitech design az egyik legjobban eltalált forma amit valaha láttam egérnél, elég csak ránézni(főleg élőben) és látni szinte tökéletesen belesimul a kézbe.Nagy kár hogy lecserélték a design-t. Van még egy megoldás ami jó lehet számodra:)
Razerblueprintsen van jópár kép moddolt egerekről, van köztük sok olyan ahol valaki egy régi egérbe beszerelte egy új egér szenzorát, pl Boomslangbe egy Diamondback belsejét.
Én is gondolkoztam rajta nagyon h a copperheadet átépítem a boomslang-embe:)

(#424) Gr3ddy válasza ATI (#422) üzenetére

Gr3ddy
(tag)

Ezt a rondaságot még nem is láttam nálad :DDD :D
Holnap hozd be.
Amúgy anno nekem a dual optikás tetszett formára.
De a DA nekem az etalon :R

win7 élményindex 7.3 :)

(#425) oOU* válasza -FreaK- (#423) üzenetére

oOU*
(újonc)

Ez kézmérettől is függ..
1 biztos, copperhead ment a szekrénybe a dobozába és többet nem veszem elő hacsak nem adom el.. DeathAdder egy kib@szottul brutálisan eltalált egérre sikeredett..
Copperhead előtt 2 logitech-et (mx700 és mx510) elkoptattam és most is mx510-el dolgozok de a DA-ről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni..
könnyű, pontos, gyors, kényelmes, olcsó.. :R

(#426) oOU*

oOU*
(újonc)

Ezt gondoltam elmesélem még az esetlegesen DeathAdder-ben gondolkodóknak :P :
10 perc játék után, úgy hogy kb. hasraütésre lőttem be az érzékenységet, hulla fáradtan, másnaposan sikerült vele jobban lőnöm mint a copperhead-el kipihenten és jó napomon.. :Y nem kaptam sokkot.. :DD
alapvetően nem hittem abban, hogy egy egér ennyit számíthat hiszen ez kéz-fej koordináció, ergo gyakorlás és adottság kérdése is.. tévedtem.. :R

[Szerkesztve]

(#427) -FreaK- válasza oOU* (#425) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Hát persze, nem csak kézmérettől, nincs olyan forma ami mindenki kezében jó lenne de talán ez a forma illene a legtöbb ember kezébe. Nálam is ment a szekrénybe a CH, épp tegnap adtam el. A kitűnő minőségű anyagokat ki ne hagyd ;)

(#428) Nortid válasza oOU* (#426) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

Nekem a Da előtt G5 volt, ami nekem sokkal kényelmesebb volt, de ezzel 3x jobban játszom, és nem néz az égre ha rántok egyet :DD
Szóval teljesen meg vagyok elégedve, bár néha kifárad a kezem, ami a G5-nél nem volt...

[ Szerkesztve! ]

(#429) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

hahahaha, nekem ime3 jöb be leginkább... DA nak a gödrei miatt ugy kifárad a kezem mint állat... már ideges vagyok tőle... meg kicsit nehéz is... de amugy minden rendben vele.

(#430) CooLM@$TeR

CooLM@$TeR
(fanatikus tag)

Nos most már én is egy DA boldog tulajdonosa vagyok, azonban van egy hatalmas problémám.

Először bedugtam a patkányt, a mellékelt cd-ről felnyomtam az 1.03as drivert és az 1.10es firmware-t. Majd' össze szartam magam, mert hihetetlenül bejött a cucc, én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a DAról.

Közben az én gépemen megszűnt a nethozzáférésem, mert költözködés közbejött, de persze előtte leszedtem az 1.05ös drivert és az 1.21es firmware-t. Na és itt jött a probléma, mert a driver az könnyedén felment, viszont az 1.21es firmware lefagyott install közben, és csak rebootnál jött vissza az egér. 2-3szori probálkozás után felment a firmware, s azonnal meghalt a cucc. Ugyanis kidobott az 1.21es firmware sikeres telepítése után egyolyan üzit, hogy

''Az USB eszköz felismerése nem sikerült, ezért nem fog megfelelően működni bla bla.''

Azóta uninstalloztam mindent, visszaraktam a régi progikat, de akkor is ugyanezt az üzit dobja ki, s közben még a setup befejezésekor kiír egy failed ablakot, de persze utána succesfully-nak minősíti a telepítést. ( haha :S ) Persze az egér meg sem mozdul.

Tehát megpróbáltam már csomószor mindenfajta driverrel, minden módon, még rendszert is állítottam vissza, de azóta soha nem ismeri fel az USB eszközt a rendszer, a driverek meg semmit sem segítenek, mert mindig failed lesz a telepítés.

Előre is köszönöm azoknak, akik átolvasták ezt a hosszú leírást, s ha BÁRKINEK BÁRMILYEN ötlete van, nagyon szépen köszönöm.

CooLM@$TeR

(#431) Nortid válasza CooLM@$TeR (#430) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

Én gariba vinném és beadnám a hülyét, hogy nem értek a firmware frissitéshez, azt sem tudom, mi az, egyszer csak baja volt :)
Persze miután megírtam a Razer support-nak!

[ Szerkesztve! ]

(#432) Macka

Macka
(PH! kedvence)

A deathadder jobb, mint a copperhead?

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#433) Nortid válasza Macka (#432) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

a copp lézeres, vagyis lomha
ha nem szoktál rántani és high sens-en játszol, és nem jön be a da formája, akkor copp

[ Szerkesztve! ]

(#434) Nortid válasza CooLM@$TeR (#430) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

Hát ezt nem hiszem el... PONTOSAN ugyanezt csinálja most nekem is, csak én az 1.06-os drivert tettem fel előtte! Most ott tart, hogy a firmeware progi nem válaszol, már vagy 10 perce így van! :O

[Szerkesztve]

[ Szerkesztve! ]

(#435) Macka válasza Nortid (#433) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Igazából állandóan Cod-ozok.

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#436) Nortid válasza Nortid (#434) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

Na emberek, megoldódott: majd negyed óra várakozás után kiírta hogy veriszori de ez nem jött össze, és hogy húzzam ki-be az egeret. Megcsináltam, és életrekelt, csak egy usb modult kellett a razer cd-röl újratenni, de azt a win megcsinálta maga. Ezért most itt vagyok 1.10-er firm-vel és 1.06-os driverrel, és messze kerülöm az 1.21-et! :(((

[ Szerkesztve! ]

(#437) oOU* válasza Nortid (#436) üzenetére

oOU*
(újonc)

Azt hiszem a razer honlapján is írták, hogy teljesen el kell távolítani a drivert(eket) és a registri-t is érdemes átfutni mielőtt nekiveselkedsz.. nálam cd elő sem került a dobozból hanem azonnal letöltöttem az 1.05-öt (én nem láttam 1.06-os hivatalost!) meg az 1.21-es firmware-t.. driver felrak, utána biztonsági restart aztán firmware felrak ami egy picit megijesztett engem is mert először telepítget aztán megáll és aztán lefut még egy bar.. majd közli egyszer húzd ki és be az egeret majd restart.. ehhez képest a copperhead firmware frissítése kész rémálom.. nem értem mi lehetett a probléma.. talán az előző drivert el kellett volna távolítani és aztán nekiesni a firmware frissítésnek..

(#438) oOU*

oOU*
(újonc)

Most nézem ma érkezett az 1.06.. szóval van hivatalos :)

(#439) oOU* válasza CooLM@$TeR (#430) üzenetére

oOU*
(újonc)

bekopizom neked a razer honlapjáról miket is kell kipucolni és ha így sem megy akkor próbáld meg gariban eljátszani a hülyét.. azt most nem tudom, hogy resetelni lehet e az egeret mert sem a leírás sem az egér nem jött velem melózni.. :DD

QUESTION
How do I uninstall the Razer DeathAdder drivers from my system?

ANSWER
Use the Add/Remove Uninstall function in the Control Panel to remove the Razer DeathAdder Drivers.

Then do the following.

1. Are you using an antivirus program such as Norton, if so please disable it for the install.

2. Check to see if there are any folders left behind. By default they will be in C:\Program Files\Razer\deathadder if so delete them.

3. Check for any registry keys that may have been left behind and delete them. It's normal if you are not able to find some or if not all of the below.
Go to Start\ Run\ type in ''regedit'' without the quotes. Locate the following keys and delete them. Please keep in mind that it is possible not all these keys are on your system.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu\Programs\Razer\DeathAdder

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\razertra.exe

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run andl lookfor DeathAdder entry .Delete if present

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{104FCE23-7E82-4dfe-8B03-BBCE76B59BFE}

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TerraTec Electronic GmbH\DeathAdder(TM) Mouse

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{EB1B8449-CD8F-485B-ADB6-02FBCFE180D3}

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{85C6CE1E-2A22-4C5A-A8A1-9DBFBEA81DE1}

Close the registry editor and restart the machine.

4. Download and install the latest drivers from our downloads section.

(#440) Nortid válasza oOU* (#437) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

van egetverő változás? lehet hogy megkockáztatnám, de én is majdnem pórul jártam... :((

szerk.: lehet hogy az volt a gond, hogy az 1.06-ot feltettem előtte? bár nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá... :F

[Szerkesztve]

[ Szerkesztve! ]

(#441) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
Mindenkinek kötelező megnézni, mindent tud amit a DA, és hát az alakja... és hát a kinézete... és hát végre nem golyós :D

[Szerkesztve]

(#442) Gr3ddy válasza DroneZ^ (#441) üzenetére

Gr3ddy
(tag)

Nekem ez a fajta soha nem tetszett.
Ki kellene ezt is próbálni, csak utána lehet véleményt nyilvánítani :)

win7 élményindex 7.3 :)

(#443) Nortid válasza DroneZ^ (#441) üzenetére

Nortid
(fanatikus tag)

erröl már közel egy hónapja lehet tudni, amikor először hallottam azt hittem, vicc :D

[ Szerkesztve! ]

(#444) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

én probáltam a sima boomslang-et, nagyon jó volt, 1ik egérhez sem hasonlit a fogása, szinte alulrol kell fogni, nagyon könnyen lehet mozgatni, csak azért pártoltam el töle mert golyós volt, viszont nekem kell 1 ilyen!

[Szerkesztve]

(#445) -FreaK- válasza DroneZ^ (#444) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Egyetértek!!!
Most tudtam csak meg hogy DA szenzor lesz benne, meg hogy titánium a burkolat.
Brutál. A Boomslang formája tényleg nagyon jól sikerült, nekem még mindíg itt lapul a fiókban egy, egyszerűen imádtam, csak sajna a golyós technika leáldozott.Erre jön ez.. ''csak'' 10e db-ot fognak belőle gyártani horror áron, de én annak ellenére gondolkozom a beszerzésén hogy a DA után megfogadtam h nem költök ilyesmire többet.

DroneZ: zavar ha én is beírom aláírásba az egeret?:)

Nortid: arról h lesz Boomslang CE már 2-3 éve lehet tudni, viszont a legelső konkrétumok asszem tavaly év vége felé jelentek meg ha jól emléxem egy interjúban.

[Szerkesztve]

(#446) DroneZ^ válasza -FreaK- (#445) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

írd, nekem 8, viszont nemtom h fogok én a 10e ből 1et szerezni, főleg ha nem kerül be az országba, ha te rendelsz valahonnan, küldj majd 1 PÜ-t és rendelj nekem is, mert én is rajongoja vagyok a formának.. remélem a pixel rendel majd, meg remélem ez is olyan limited edition lesz mint a plasma... (máig rohad a polcok alján)
Nyitottam neki témát: [link]
Blogomon is fennt van némi plusz infoval...

[Szerkesztve]

(#447) -FreaK- válasza DroneZ^ (#446) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Természetesen majd ha tudok valahonnan rendelni rögtön közzéteszem.Pontosabb megjelenési infót nem tudni? Érdekes h csak ősz, mert a Dreamhack 2007en nyáron lehet majd nyerni..ha jól vettem ki az infót akkor fizikailag is ottlesz az egér.

(#448) DroneZ^ válasza -FreaK- (#447) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

ez votl a DA val is, CPL en... rég kinntvolt...

(#449) cqr

cqr
(fanatikus tag)

Nem olvastam el a topicot teljes részletességgel, így megkérdezném hogy a ''pozitív gyorsulás''-t már kijavították-e. (a lod problémát már igen, azt olvastam.. : )
Egyébként nem tudja vki milyen népszerűségnek örvend a DA a profik körében -mondjuk csben- (én főleg ms3.0-át,1.1a-t látok képeken, olvasok fórumokon..) ?

(#450) DroneZ^ válasza cqr (#449) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

fnatic bol 2en is, archi és carn is DA-t használ, képeken is láttam. Teljesen kijavitották a gyorsulás problémát, semmi hiba nincs az optikájával. Azonban utolsó ESL-el archi már MX518-at használt, amit nem értek. Vagy értek, csak akkor minek játszott fél évet DA-val?

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer DeathAdder
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.