Hi!
Akinek befagyna a firmware uodate, nyomja meg ilyen sorrendben a billentyűket: t, n, n, c, enter.
Ezt most találtam, nekem működött 
[ Szerkesztve! ]

Hi!
Akinek befagyna a firmware uodate, nyomja meg ilyen sorrendben a billentyűket: t, n, n, c, enter.
Ezt most találtam, nekem működött 
[ Szerkesztve! ]

Hihetetlen egyébként hogy mennyit lehet szórakozni hogy éppen hogyan jó fogni az egereket.. nekem most egy 3.0;1.1a(wmo);mx518 van és pl. jó-jó fogni az mx et de nekem nagyon hiányzik hogy a gyűrűs ujj az egeret oldalról fogja.. (mondjuk a kezem viszonylag nagyob így a 1.1a azért kicsi..). A DA-nak akkor olyan a fogása mint a 3.0-nak? bár akkor meg kérdés, hogy miért nem váltott DA ra az összes pro ha egyszer az optikája jobb a 3.0-énál.. (egyébként te most DA-t használsz?)
én 4x annyit szorakoztam vele, és legeslegvégül ms 1.1a és 3.0 közül fogok dönteni, máe évek ota megy az egérmustra nálam
da-t nem szeretem mert gödrös a gombja, kifárasztja a kezed, és kiesik a kezedböl jatek alatt, szal én csak a 2 ms-t ajánlom hosszu távra
[Szerkesztve]
Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

Üdvözlet urak!
Köszönöm a válaszokat, de sajnos ugyanúgy nem sikerült életre kelteni a rágcsálót.
oOU* :
Először felnyomtam a gyári cd-ről az 1.03 drivert és az 1.10es firmwaret, s kiválóan ment a mouse. Utána uninstalloztam az egészet, s felnyomtam az 1.05 drivert és az 1.21 firmwaret. Na itt halt meg az egész. Regeditben semmi sem volt az általad is bemásolt dolgok közül, így biztosan tökéletesen sikerült mindig az uninstallozás. Amióta meghalt az 1.21es firmware-el, azóta a 4db USB 2.0 port egyikén sem sikerül felismernie az egeret, a kurzor csak egyhelyben áll ( a szemétláda
).
Hiába szedek le mindent és rakom újra, a driver telepítés után, mikor a
''Searching for mouse . . Please Continue Anyway'' ( vagy hasonló )
setup ablak után megjelenik egy másik setup ablak nagy '' F A I L E D '' ( a másik szemétláda
) felirattal.
Saját vélemény:
Az USB-k valahogyan letiltották, ill. elutasították a firmware miatt a mouse-t, s egyáltalán nem hajlandóak felismmerni, kommunikálni vele. A rágcsálón lévő razer logó pedig egyáltalán nem világít, amióta behalt a cucc. / Előtte normálisan pulzált folyamatosan. /
Lehetséges megoldás:
1. Az egér 'resetelése', ha van ilyen egyáltalán. Erről tud valaki valamit?
2. Újra rakni winfost, hátha akkor nem genyóznak az USB-k.
3. Darabokra törni a földön. / Drága és nem túl célravezető megoldás. /
4. Megkérdezni a jelenlévő tisztelt publikumot, hátha valakinek lesz egy mentő ötlete.
PLS HELP! 
Köszönettel,
CooLM@$TeR

Nálam ezek a problémák nem jelentkeztek, a tipikus razer gombokat szertem, bár a legjobban a Boomslang-é tetszett eddig(oh azok a hatalmas gumi gombok..
).
Hosszú távon nekem is fárasztó, nálam viszont a kisújjam fáradt el. Jó lenne egy beméllyedés a kisújjnak a jobb oldalon. Formája meg inkább az ime4-re hasonlít mint a 3-ra nem?

Ha egyáltalán nem mozdul a mutató egyik usb-be dugva sem akkor az egeredet vissza kellene vinni és vagy megnézni más gépén mit produkál.. ha más gépen életre kel akkor win reinstall még belefér.. de szerintem nálad a probléma abban lesz, hogy az előző firmware felülírása közben behalt és így egy félkész firmware van (aka elbaxot bios up) fent ami van is meg nincs is, egy biztos, használhatatlanná vált az egered.. fizikálisan nem sérül, sztem javítható ha sikerül rá egy firmware-t rakni.. gariban meg cserélik.. de azért cumi..
nekem a régi boomslang jobban tetszett, a sima teljesen fekete... az jobban adta a ''denevér'' feelinget, kis szárnyas végü gombok, nagyon állat volt, és emléxem, fehér poros volt mindegyiken a gumirozott rész, mikor ujonnan bontottad, nekem volt 4
már 1 sincs, de nagy legendák voltak...

A Deathadder picit rövidebb, mint az ime 3.0. Fogásra szinte ugyanaz az élmény
csak - nekem - annyi a bajom vele, hogy az egér alja és oldala az a tipikus razer csúszos sima műanyagból készült. Ez a Copperheadnél nem volt gond, mert ott volt az a világító karima, amit én meg tudtam stabilan fogni. De a DA-nél fél óra után (s nyár van) úgy megizzad a tenyerem, hogy azt érzem bármikor kicsúszna a kezemből az egér
Na persze akinek nem izzad a tenyere, és nem fogja olyan bénán mint én annak bejöhet a DA.

Feltettem az Razer DeathAdder Driver 1.07 drivert ,de hibás ne tegyétek fel.
Ha jól látom, ki van vonva a forgalomból, nem érhető el Razer oldalán sem.
[Szerkesztve]
Asus P7P55D deluxe Core I5 750 Cpu SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5 8GB BlackDragon 1600hz Ram CTF 700-14CS Táp
Sziasztok!
Mik az általános tapasztalatok az egérrel kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszi.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Jól lehet vele rántani (ha nem esik ki a kezedből) , pontos, kézreáll ha jobbkezes vagy, gyűrűsujjat nehéz megszokni...
/ez nem a szubjektív véleményem, ilyesmiket olvastam.../
[ Szerkesztve! ]
Köszi a választ. 
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Ami fontos elfelejtettem: kell rá plusz teflon mert leér a hasa, bár ez szövet padon nem zavaró
[ Szerkesztve! ]
Üdv minden fórumtársnak!
Hnap, legkésőbb Szerdán érkezik meg a DeathAdder rágcsálóm...
Eddig csak ilyen 2-3 e Ft-os egérkéim voltak, amit bedugtam gépbe, ''oszt csá'' ment is mindenféle gond nélkül...
Na most vok gondban, mert ilyen egerem még nem volt, és nem szeretném galyra vágni, mint ahogyan olvastam a firmware-es dolgokról...
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki tud abban segíteni, pontosan hogyan, és mit is csináljak, az egér hosszú, és kényelmes élettartamának megőrzése érdekében?
Jah, és nincs egérpadom, miféle teflonbevonatot kellene alá tennem? Olvastam hogy a ''hasa'' leér és gyorsan kopik...
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat 
Üdv.: Etzel
Ezen a számon elérsz: 06/30-313-20-99 (Attila)

Üdv,
Szomorkodjunk együtt, az én Deathadderem is meghótt.
Elmondom, hogy történt, okuljatok belőle.
Az egér első használatakor a Vista tökéletesen felismerte USB-s egérként.
Feltelepítettem az 1.06-os drivert, majd frissítettem a firmwaret 1.21-re.
Két hétig tökéletesen működött, teljesen beleszerelmesedtem az egérbe 
Aztán bizonyos okok miatt (vLite-tal kísérletezgettem), újratelepítettem a Vistát (természetesen csináltam backupot a rendszerről előtte), a Vista ismét felismerte az egeret egyszerű USB-s egérként.
Ezután feltettem az 1.06-os drivert, amivel kb. fél percig működött, aztán az egéren villogó logó elsötétült, és azóta halott.
A backup-ból visszatett Vista sem ismeri fel.
Megy vissza, garanciás.
Fórumnyálazgatás után ezt találtam:
''USB Device Not Recognised
If you are receiving this message, then your Deathadder is broken. It's as simple as that. There are no fixes for this other than sending it back.
This has happened to countless users, including me, from what I can see.
Symptoms:
Wheel light glows but razer logo does not flash any more.
Computer does not start up when the mouse is plugged in.
When plugged into any computer, it says ''USB Device Not Recognised''
Causes:
When using drivers v1.05 and firmware 1.21:
DPI changes and Polling rate changes in the drivers
Changing profiles using the button on the underside of the mouse
Incorrect flashing of firmware (to a lesser degree - this often causes other problems)
The root cause of this appears to me that the memory inside the mouse has become corrupt when trying to change various settings. There is no ''reset'' button as such, so this cannot be solved from what I can see.
Just thought I would give make this information available, in case anybody else has this problem in the future. If anybody finds a fix for this, or develops one, I'll add it in here.''

[Szerkesztve]
Project Torque-ban vice néven körözök
tehát az 1.21-es firmware-el van vmi gond 
Olvastam máshol is, hogy aki ezt feltette, meghalt tőle az egérke 

Egy kis infó: http://razerblueprints.net/index.php?option=com_smf&Itemid=99&board=46.0

Uh, még több infó: 
[link]
Bár én nem emlékszem, hogy megnyomtam volna a profilváltó gombot...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Nos én azóta legariztattam a rágcsálót, az újhoz pedig csak a gyári cdről tettem fel a drivert és a firmware-t. Az 1.21 firmware-t nem ajánlom senkinek, bár volt olyan, akinek probléma nélkül felment. Sajnos elég sok embernél azonban kinyírja az egeret, s mivel nem tudod a szerencsétlent resetelni, ezért buktad. Az általad bemásolt infók teljesen helytállók:
Wheel light glows but razer logo does not flash any more.
When plugged into any computer, it says ''USB Device Not Recognised''
Ezeket sajnos én is a saját bőrömön tapasztalhattam meg. Nálam ráadásul nem is kellett profilt váltogatni meg ilyesmi, az 1.21 firmware magától elcseszte az egészet. Az 1.05 driverrel mindenféle állítgatással együtt sem volt bajom, de a firmware nagyon rizikós, azt tényleg nem ajánlom senkinek.
Hihetetlen, hogy képtelenek Razereknél normális szoftverek összekalapálására. Amúgy mindezek mellett tényleg csak szuperlatívuszokban beszélhetek az egérről. Vettem rá hyperglide-okat, és van hozzá egy Razer Mantis Speed Mat és egy Razer Armadillo kábel-tartó, hát mit ne mondjak, egy élmény vele a PC használat. Idáig 1.1A-t használtam már jópár éve, s a különbség valami eszméletlen. MX-eket is próbáltam már, de nekem azok nem álltak kézre, pedig nem csak 1-2 óráig volt szerencsém hozzájuk. DA-nál az első percben olyan érzésem volt, mintha már időtlen idők óta ezt használnám. A gyűrűsujj elhelyezése nálam nem volt probléma, ez nagyon egyéntől függő lehet.
Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a DeathAdder-t, én Counter-Strike 1.6-ban és StarCraft: BroodWar-ban teszteltem rengeteget, s tényleg nagyon sokat számít egy jó egér. Az egyetlen negatívum a szoftverek gyengesége, de remélhetőleg hamarosan kijön egy épkézláb driver és firmware páros, addig pedig én maradok a gyári cd-n lévő cuccok mellett.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Érdemes mellé venni egy Razer Mantis Speed Mat egérpadot és egy csomag Razer DeathAdder hyperglide-ot, ami 2 garnitúra teflontalpakat tartalmaz. Szövetpadon amúgy nem zavaró annyira a hasának a leérése, de már csak azért is érdemes rá rakni, mert annyi kell a LOD miatt, bár ebből a szempontból már jobb a helyzet, mint a rágcsáló megjelenésekor volt. Másrészt meg valami hihetetlenül jó a Mantis Speed Mat egérpad és DA hyperglide kombó. 
A padot azt sajna ejtenem kell, mert egyénileg méretreszabott pc asztalam van...
A hyperglide-ok milyen árban vannak rá.. 
Tehát a gyári cd-ről érdemes a drivert és firmwaret feltenni?
Vagy mehet az 1.06 os driver, és 1.10 es firmware? mert 1.21 gáz azt tudom, az 1.07es re is valaki írta hogy gáz.. akkor az 1.06 és 1.10 es firm jó combó lenne???
Választ köszi 

Bizony, ez egy elég nagy pad, nekem is csak most volt lehetőségem kihasználni, mert egyúttal egy új asztalba is beruháztam. 
Pixelben kapható DAhoz való hyperglide áfával együtt 2388 HUFért. Ez 2 garnitúra teflon talpat tartalmaz. Nem tudom, hogy milyen felületen használnád, ezt mindenképpen megírhatnád. A szövet kivételével mindegyik felülethez ( asztallap, műanyag, üveg, alumínium stb. ) muszáj glide, ugyanis szarrá fogja karcolni a hasát szegény rágcsálónak. Ráadásul ezek a felületek jobban 'eszik' a talpakat, mint a szövet, bár azért tartósak ezek a glideok. Ha vmi kisebb szövet padod van ( ami elfér az asztalodon ) , akkor a hasa miatt nem kellene rá glide, de a nagy LOD miatt így is ajánlott. 100 szónak is egy a vége: sztem szerezz be hozzá egy csomaggal, mert sok bosszúságot fog okozni, ha a LOD miatt magasabbra kell emelned az egeret, mint eddig tetted (ha alacsony sensed van, akkor főleg).
Szoftverek:
Igen, a driverekkel eddig nem volt problémám, így azokból felmehet az új, bár az 1.07est még nem próbáltam, s azzal másoknak már volt parájuk. Az 1.07es egy időre le is szedték az oldalukról, de azóta újra kint van. Elvileg jó kombónak tűnik az 1.06 és az 1.10es firmware, az 1.05 d + 1.10 firm nekem tökéletesen ment, az 1.06ot sajnos gyakorlatban már nem láttam, mert utána azonnal felraktam a fos firmware-t. 
Mindössze egy a bökkenő: bármilyen szoftvert akarsz frissíteni, a drivert és firmwaret is teljesen le kell pucolni a gépről, mert galibát okozhat, és sajnos Razer oldalán én csak az 1.07 és 1.21 szoftvereket találtam. Mivel csak itt néztem meg időhiány miatt, ezért lehet, hogy más oldalon megtalálod a régebbi verziókat, s ekkor pls linkeld ide őket, mert engem is érdekelne. 
CooLM@$TeR
[Szerkesztve]
Mit gondoltok, mindenképp értelmes és kötelező felrakni a gyári drivert külön xp alá az egérhez? Nem elég, ha egyszerüen fel van ismerve , beállítom a nekem jó sensity-t az xp-n belül és kész? Csak azért kérdezem, mert eddig nekem így volt, nem tudom, muszály lenne-e feltenni hozzá a drivert? Jobb lesz-e töle valamivel?
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek
Bükk bútorlapból csináltattam, ez tűnt a legjobb, legsimább felületnek 
Tehát a 2 garnitúra, napi 4 óra gameléssel kibír legalább fél évet ezen az asztalfelületen remélem
, 2500 pénz meg nem sok érte.
Az 1.07es drivert, és 1.21es firmware-t is csak Windows 2000/XP-re találltam, nekem meg ugyebár Vista van fent...
, meg azért sem tenném fel, mert állítólag a 2. generációs DA-hez tökéletes, de mivan akkor ha én pont első generációsat fogok ki, és behal
, na mind1.
Elvileg azt olvastam, mert letöltöttem az 1./05/0.6/0.7-es drivert, és az volt javításnak beleírva, hogy belerakták az 1.05 höz képest, az 1.06 ba még pluszba a Kóreai drivert, az 1.07 hez képest pedig még a Francia, és Canadai drivert, de az 1.05ben van a tapasz!
Ami gáz, hogy az 1.21es firmware-en kívül nem találtam mást ami Vistás lenne, sajna az 1.10es is XP-s
Szval nem tudom mi tévő legyek, megvárom az egeret, elméletileg már a hülye postásnak hoznia kellett volna, és megnézem milyen driver, ill firmware van a gyári cd-n.
A teljes pucolást hallottam, registriben is kitörölni mindent, gépet is restartolni előtte, utána.. szval macerás, azért sem szertném váltogatni össze-vissza.
Sajna a linkekre már nem emlészem, mert barangoltam mindenfelé, de ha beírod a google-be hogy Razer DeathAdder firmware for Windows XP/Vista, attól függ mind van, találni fog, onnantól meg sodródsz a linkek között 
Köszi a segítséget 
Tibiajax
Sztem akkor tedd fel a gyári drivert, ha valami nem úgy működik ahogyan kellene.
[Szerkesztve]
[link]
Itt itvannak a DA-hez driver és firmware a 15-20ig
Nem. Nekem teljesen jó így most, világéletemben (elözöleg mx300 volt) sima xp-driverrel használtam az egeret, és xp-n ill. játékon belül állitottam be az érzékenységet, ill. xp-n belül az egérgyorsitást kapcsoltam ki és kész. Nekem így jó volt, most is jó, csak mielőtt próbából ehhez az egérhez felraknék drivert, gondoltam, megkérdezem előtte tőletek, mit mondtok rá.

Ha ilyen komoly egeret vettél akkor már komolyanvehetnéd a szoftveres részt is
Pl a windows sensit mindenképp érdemes a 6.pöckön hagyni így lesz csak normális a mozgás, emellett a Razer drivert is felettéb érdemes felrakni mert ugye külön usb vezérlője van. Meg van még 1-2 beállítás amit érdemes betartani(mint pl win accelfix) de ezeket már többször leírtam a Razer topicokban(nemolyan rég is összefoglaltam vmeik topicban). Hangsúlyozom nem muszály, de ha már ilyen egeret vettél akkor érdemes adni az ilyenekre, pl a friss razer driver az minimum
[Szerkesztve]
Oksa, most akkor meg is lépem. A lemezen lévőt felrakom, mert a 7-essel hallottam h gáz van, azt nem igazán szeretném. Kiváncsi leszek, tapasztalok-e javulást. 
Nna, ennyi is volt. Semmivel nem lett jobb gaméban az egerem, semmiféle pozitiv változást nem észleltem, pedig végigprobáltam pár variáciot a driverben. Sőt, még rosszabb is lett / vagy szokatlan, végül is mindegy. Takarítottam lefele.
Így most megint jó.
Nem kell ez nekem.

Ahogy érzed.. viszont olyasmikre készülj fel hogy gyors rántásokat nem fog lekövetni az egered, a lift-off distance az több mint 1cm(ehez ugye FW-t kéne frissíteni), az egered ha jól emléxem akkor driver nélkül 400dpi-n és 125Hz-en megy, emelett az egér mozgása közel nem lineáris, erős pozitív vagy negatív gyorsulás van jelen.. Télleg nem értem miért nem használod a drivert, vagy akkor minek vettél ilyen egeret.. vagy ez csak ilyen ''nem csinálom azt amit mindenki más mert ettől különlegesnek érzem magam'' vagánykodás?
ilyet tapasztaltam már sok embernél
no offense! Ha szánnál egy kis időt a rendes beállításokra driverfrissítésre meg ilyesmire és adnál kis időt magadnak hogy hozzászokj, hidd el sokkal jobban járnál.. ha gondolod szívesen segítek bármiben, elég jól ismerek már minden ehez kapcsolódó dolgot, pár perc alatt össze lehetne dobni egy optimális konfigot ahol csak a sensivel kellene jáccanod amíg megtalálod a neked megfelelőt, aztán csak meg kell szokni a dolgot, de hidd el megérné.
Respect a hozzáállásodért.
Nem vagánykodás
komolyan.. Egyszerüen nekem alapból rossz emlékeim voltak, még a jó kis mx300-as egeremmel kapcsolatban. Ott is driver nélkül használtam, tökéletesnek éreztem, játék jól ment, csak xp-ben állitottam be a sensit meg a precision-pipát vettem ki, és a gaméban állítottam szintén senzin és viszlát. Gyak. pont ugyanugy, ahogy anno a ph!-n is megírták az mx300 és a g1 tesztjében is [link] Aztán egyszer ott is jött az ötlet, hogy felrakjam a setpointot meg a logi-drivert, hátha javit még vmit, de azok a kísérleteim is csufosan végzödtem, napokig probáltam eltaláni azt a beállítást/érzékenységet, amit azelőtt éreztem ill. amihez hozzászoktam, nem sikerült. Driver akkor is le, végleg, és utánna minden régi és jó volt.
Az mx300-am 4 derekas esztendő után kimúlt, és egy méltó utódot szerettem volna, és ebben találtam meg. És a fent leírtak miatt nem gondolkodtam eleve most is driverben, habár tudtam, hogy itt már azért komolyabb dologrol lesz szó, és hogy sajnos valszeg kelleni fog. Nagy örömömre azonban tökéletesen be tudtam állítani a mousét, sőt, első csé-s tesztje alatt gyak.elájultam tőle, mit tud, milyen vele lőni, mennyire precíz.
A mouse rate checker-ben megnéztem egyébként, 500hz-en megy alapbol (most is, h a drivert lekaptam), tehát nem 125-ön. Innenstől meg is nyugodtam, hogy mennyi dpi, azt nem tudtam, de mivel lényegesen finomabbnak, pontosabbnak éreztem az addig már-már pótolhatatlannak hitt mx300-asomhoz képest is, nem is érdekelt a dolog tovább.
Most mégis kiprobáltam a razer drivert, de mint mondtam, megint csak nem bírtam vele játszani ugy, ahogy eddig. Egyszerüen mintha megfogva lenne a célkereszt kis mozgásnál, ha beállitom a kis senzit, ha növelem túl gyors lesz, ha lejjebb veszem, meg megint nem jó. Probáltam csak a driverben állitani (0 és 10 között, ugye) ill, azt visszább és a winben, egyre rosszabb lett.
Éjféltájt feladtam, meguntam..
Nemtom, lehet még1x nekifutok, egy ujabb driverrel talán..
Hát nem tudom... és is feltettem a drivert, de szinte nem álítottam semmit, talán a sensin, és scrollon, de minimálisat, és (sztem) eltalálltam
így most fekxik nagyon.
Bf-ben szintén tökéletesen szerepelt, eddig míg 3x végighúztam az egeret, hogy megforduljon a vadászheli, most 1 nagy rántás és olyan manűvert csinált, hogy besz@rtam, behuggyoztam 
Iszonyat megtetszett, a fogása is tökéletes, nem zavaró, nem kell ide-oda rakosgatnom az újjamat hogy jó legye.. habár néha zavar a kisújjam, amit nem tudom miért, de felfelé tartok a levegőben, és néha elfárad
De nem kell semmi langyos dologra gondolni, nem úgy áll felfelé mint az angoloknak teázás közben

Lényegében meg vagyok elégedve vele nekem 8.9/10-ből 
Csak azért ''ennyi'' mert ragasztanom kellett az aljára, hogy ne érjen le a hasa, vmit kis cé-có a driver, és firmware-eknél, de egyébként Námbör Ván 
Hülye voltam, most dobtam ki 4 papírt az ablakon, most érkeztek meg a hyperglide-ok, de sztem ha így leragasztva használom, akkor az az életben nem fog elkopni 
Ebben a hónapban veszek hozzá sztem egy Razer Bundlet, megérdemli sztem, és ezt a szaros ragasztós módszert veszem is le a picsába, most sem szívesen tettem fel, de nem szeretném karcosan látni a dráááágasszzágot 
[Szerkesztve]
Elöször is: 
Másodszor: a driverről, beállításokrol sokat nem írtál, a jo fogás nem driverfüggő

Szóval, én is ezt tudom amugy elmondani, driverrel nem vagyok kibékülve, de majd meglátjuk. Nekem amugy nincs semmi az alján, szövetpadom van, nem is ér le az alja.
A driverről sokat én sem tudok írni, kb 3 napja vok DA tulaj
, én feltettem az 1.05b drivert, és hagytam a gyári 1.10es firmware-t rajta.. nekem Vista van feltelepítve, így nem sokat variálhattam a driverek közül, mikro betettem a gyári driver cd-t, azt írta ki, ha nem XP-t vagy 2000-et használok lépjek ki a telepítőből, és szedjem le a honlapon megtalálható Vistás drivereket.. mivel sok jót nem olvastam eddig, sem az 1.07 driverről, sem az 1.21es firm-ről így nem tettem fel őket.
Valamint sok helyen arról is olvastam, ill privátban is jelezték, hogy nekik szokatlan a fogás, volt aki el is adta emiatt, legfőképp a gyűrűs újjuk miatt, mert hogy azt is a jobbgombon tartották a nyagújjukkal egyetemben
biztos...
A beállítások pedig:
Sensitivity 8,5
Scroll speed 3 egység
Double click 2 egység
1000hz
1800dpi
A windowsban nem állítottam semmit, viszont én nem hasznáálok padot, hanem bútorlapom van, az viszont felsérti 
A fogása valóban nem driverfüggő.. csak saját megítélés 
[Szerkesztve]
Nos, miután leszedtem a drivert, a játék rosszabbul ment mint valaha.
Fogtam magam hát, és visszaraktam, 1000hz-et is benyomta, ludlegyenkövér alapon, és most ugy néz kis, fain. Pontos, elég jól is érzem a fejeket
Csoda se tudja, mi a titok nyitja, mindenesetre most marad.
Semmi szükség a driverre, nincs értelme túlbonyolitani, a driver 1 dologra jo. belövöd az egered amire akarod: pl nekem: 1800dpi/500hz volt. leszeded a drivert és igy döglik az egér, win xp csuszka 3.-ra és kész, csak a játékban állitgatsz utánna. alig használnak a profi játékosok drivert: pl archi, carn. már mx518 hoz sem használtak, olyan egérhez kell driver ami anélkül rosszul mozog!
látom görcsöltök itt az egerekkel rendesen
ha már sehogy sem megy. Mintha elfelejtettél volna egeret fogni akkor probáld ki a 450 DPI-t, én ugyanigy görcsölök most a G1-el, vagy tulrántok, vagy pedig közelében nincs, mert nem lineárisan mozog, legalábbis én így érzem. pedig a DA tökéletesen mozgott nekem. mindenesetre 400-dpivel tudtam a legjobban rántogatni: MS 3.0 , MX300... talán probáld ki azt a beállitást amit elöbb irtam.
[Szerkesztve]
Sziasztok!
Én régen anno egy msi 3.0-val kezdtem, nagyon szerettem, de sajna mint minden nem tartott örökké. Majd váltottam MSI 4.0-ra. Ez is elkurodott 1 év után, majd megint ilyet sikerült vennem. (hálég olcsón..) De mostanra elég beteges lett, ki-be kapcsolgat, ugrál, és elég gyengus az a 100Hz.... (nem is 125!). Szóval egy jó szar egér ez az 4.0. Egy előnye van, mégpedig a fogása, hihetetlen kényelmes, és hozzászoktam. Le akarom már cserélni, de még nem volt megfelelő egér. Azonban most megláttam ezt az új razert, és eléggé megtetszett. Lenne 2 kérdésem.
1, Van köztetek szegedi, akinél megnézhetném élőben, és megfoghatnám, hogy milyen/mennyiben különbözik az enyémtől...
2, Láttam, hogy a pixelben 10900+áfa, ennél olcsóbban hol lehetne beszerezni?
Köszi a válaszokat... 
LEMONS. Perfect for orangejuice.

Nah, mondom adj egy kis időt neki, megszokotd akkor király lesz
cs-t(ha 1.6ról vna szó) a -noforcemaccel paraméterrel indísd ez kiszedi a játék gyorsulását(launch options) + rakj fel accelfix-et az meg a windowsét szedi ki és akkor lineáris lesz az egér mozgása.
Közben eszembejutott h az egyik újabb(asszem 1.10es) fw-ben rakták viszza a default usb mintavételezést 125-re, korábbiakban 500Hz volt alapból. (windowsban meg maradjon középen a sensi és a pipa ki
)

Hát én ezzel nem értek 1et, ez nem túlbonyolítás ha tudod mit kell csinálni fél perc se míg belövöd. Mellesleg ha jól emléxem azért használ a razer saját HID drivert mert a windowsos nem kezeli megfelelően az egereiket(bár erről már jó rég olvastam, még a DB kijövetelekor). A windows sensit meg kizárólag a középső pöckön érdemes hagyni(6.) mert pl ha felfelé rakod akkor interpolál rendesen ami=gyorsulás. Elképzelhető azért h a DA megfelelően megy driver nélkül is de mivel nincs benne memo így nem menti el a beállításokat így szerintem új fw-vel visszaáll 125Hz-re az usb(bár ezt ki kéne próbálni) ami meg ugye rendesen csökkenti az elérhető perfect control értéket. Plussz még hozzá lehet tenni h az oldalsó gombokat sem tudod beprogramozni. Nekem pl cs-ben az oldalgombok fegyóeldobásra és voice-ra vannak állítva, sztem ez elég hasznos
Archi is DA-val jáccik? (már pár éve nem követem a cs scene-t)
Öhh..ha a windowsban középre rakom a csuszkámat, akkor nem birom szemmel követni a kurzort...
Az semmiképp nem jó nekem, iszonyat gyors. Most balról a 3-on van, igy jó, ehhez állitottam be driverben kb 8-as sensit.
Nem tudom, lehet hgy ez is gép/egyén függő, kinek melyik csuszkán a jó?...
mod. egyébként source-al jáccom. Oda is van vmi fincsi ötleted?
mod2. 
[Szerkesztve]

Ha az IE4.0 alakja neked tetszett akkor ebben sem fogsz csalódni! (nekem is van egy cs edition-os)
A 4.0 amúgy firmware-ből van 100Hz-re korlátozva így azt usb hack-el sem lehet növelni. Ez az egér amúgy már enyhén szólva sem jó játékra, a DA megváltás lesz hozzáképest

Hát az lenne az optimális ha ott középre raknád és a driverben vennéd le a senset annyira amennyire neked kell. Persze h ez is emberfüggő, de érdemes csak a driverben és a jáétkban állítani amíg jó nem lesz. Sajna a windows egérkezelése jól el van cseszve(dxinput), ezért kell ilyesmikhez folyamodni. Accelfixhez majd adok linket, vagy megtalálod a razerblueprints-en a downloads résznél.

technikai paraméterekben különbözik ez az egér a Krait-tól?
én azért akarok kraitot venni, mert qrvára nem hiányzik a nyóc gomb, bőven elég(néha még sok is) a három...
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)
Megtaláltam, este kiprobálom, köszi. Beállítom a win-senzit is ugy ahogy Te mondtad, kiváncsi leszek.

Nah akkor elvileg így jónak kéne lennie majd(+ a -noforcemaccel cs-ben), a megfelelő senset kell majd csak megtalálnod aztán szerintem jácc vele 2-3 napot ha törik ha szakad
Ha hozzászoktál szerintem nem akarsz majd visszaállni a régire

Egy új szenzora van ami technikailag sokkal jobb mint ami a Krait-ban van, emelett az alakja is kézbesimulóbb a legtöbb embernek(van azonban akinek a hagyományos razer forma jobban kézreáll). 1800dpi-s infra szenzor, csúcs paraméterekkel, jelenleg a legjobb optika.

én úgy tudom, hogy 1000dpi felett nincs az az emberi kéz ami kihasználja a teljesítményt.
te melyiket ajánlod jobban? mert én a krait mellet vagyok, azt szeretnék hamarosan venni, de ha alátámasztod ész érvekkel, lehet hallgatok rád és ezt veszem.
(árban ugyanaz majdnem, de engem akkor is nagyon zavar egy egéren a 20millió gomb!
)
tudnál esetleg pontos technikai paramétereket közzéteni a 2 egérről? nagyon fontos lenne, nem akarom elb@szni a vásárlást!
segítséged előre is köszi!

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Megtaláltam a Krait paramétereit, közzétenéd a Deathadderét?
Razer Krait:
-1200 APM*
-1600 DPI
-Gumiboritású extra nagy,nem csúszós gombok
-5.8 megapixels per second
-16 bit széles ''data path''
-40ips és 15g nyomon követés
-Teflon talpak
FreaK elmondta már nagyjából a lényeget, technikailag mindenféleképp jobb egeret kapsz, ill. fejlettebbet. Ha viszont mindenképp minimál gombszámú de jó minőségű egeret akarsz, akkor jó választás lehet. Bár szerintem a deathadder sem gáz, oldalt van 2 +gomb, ennyi.
A tetején lévő szerintem nincs ember akit zavarna.
Info itt, össze lehet öket hasonlítani spec alapján [link]
Teszt rahedli van fennt a neten mindkettőről.