Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer DeathAdder

(#1851) honda23 válasza Lmh (#1850) üzenetére

honda23
(tag)

Sajnos én mikrokapcsoló hibára gyanakszom.
Mert a double click probléma ritkán jön elő, viszont a 0 click az többször(rákattintok valamire és nem csinál semmit).
De még pár firmware-t kipróbálok, örülnék, ha szoftveres gond lenne.

nincsen lehetetlen, csak tehetetlen

(#1852) Lmh válasza honda23 (#1851) üzenetére

Lmh
(senior tag)

hmm, jah, mondjuk a nem-kattintás az már hardverre utal, azt el is felejtettem :S Akkor esélyes, hogy megnyekkent :P

bekilefelmegelátráideodaszétösszevissza! Könyörgöm! Tanuld meg használni!

(#1853) honda23

honda23
(tag)

Lenne még egy kérdésem a Razer DA-rel kapcsolatban.
Van a sima v2 és a v2 black edition. Mindegyik optikai vagy már a black edition az lézeres?
Mert ami nekem van, az v1-es 1800dpi még és infra szenzoros(optikai), a v2-esekre is infra szenzorost ír ki, csak nem tudom, hogy ezek optikaiak vagy lézeresek-e.
Mert cserélnék v2-re, ha lehet.

(#1854) Lmh válasza honda23 (#1853) üzenetére

Lmh
(senior tag)

na, ez az írásod kicsivel világosabb nekem, mint a privát.
v2 és a black sem lézeres az tuti. a v2 meg ez a black edition is infrared sensor, ami jól is van így, a lézer az ratyi sztem.
Nemtom milyen játékhoz kell, de szerintem az ég világon semmi értelme v1ről v2-re váltani, ha a v1-nek nincsen semmi baja. 3500 dpi a v2 és a black edition is, aminek szintén semmi értelme. pl normális fps játékokhoz 800dpi is elég. Tiszta parasztvakítás az egész. :Y

(#1855) honda23 válasza Lmh (#1854) üzenetére

honda23
(tag)

Mikrokapcsoló hiba miatt kellene váltanom, sajna.
Pedig az egér nagyon jó.

(#1856) Végzet

Végzet
(újonc)

Hello!

Első kérédésem az lenne,hogy Razer Mamba 2012 Elite vagy Razer Deathadder v2?

A második az,hogy a deathadder dpi-jét cske 4 fokozatba lehet állítnai,vagy bármit megadhatok dpi értéknek,amit én akarok?

A válszokat előre is köszönöm!

(#1857) Lmh válasza Végzet (#1856) üzenetére

Lmh
(senior tag)

mire kell? bár igazéból a mambat sehol nem tudom ajánlani. bár nicns túlzottan sok ellenérvem, mert nem ismerem, de totál felesleges prémium árú egér. Deathadder igazi vérbeli gamer egér.
4 fokozat állítható

(#1858) Végzet válasza Lmh (#1857) üzenetére

Végzet
(újonc)

Főként játékra (cod,dota),de csak azért gondoltam a Mambára,mert eddig G7-em volt,ami vezetéknélküli és megszoktam...Nem tudom hogy a gabalyodás mentes kábel mit jelent :)

Az viszont kicist rossz hogy csak 4 fokozat van... :F

[ Szerkesztve ]

(#1859) Lmh válasza Végzet (#1858) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Hát játékra én DA-t javaslom. De ha kurva sok pénzem lenne és nagyon tetszene külsőre, akkor kipróbálnám a mambát. Én nem bízok a vezeték nélküli egerekben, bár a mamba elég komoly egér. A gabalyodás mentes vezeték....hát hogy mondjam...nem gabalyodik össze :D
Kb semmi értelme :P Annyiban jó, hogy puhábban törik. De simán meg lehet oldani egy vezetékes egérnél, h egyáltalán ne zavarjon. Aki ennyit nem tud megoldani az.... Ha van pár tereptárgy az asztalodon akkor tudod ugy vezetni az egeret, h ne zavarjon.

[ Szerkesztve ]

(#1860) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

4 év alatt egyszer sem gabalyodott össze se a v1. se a v2-m. :K

Football More Than Just a Game ..

(#1861) RONEX

RONEX
(újonc)

Sziasztok, olvasgattam a görgőről szóló hozzászólásokat (hál' istennek nekem nincs nyikorgási gondom), de nem találkoztam a nálam felmerült problémával?! Nekem ugyan is a görgőm rendszeresen csinál olyat, hogy a ha lefele tekerem néha ugrik egyet felfele is, vagy fordítva. Ebből kifolyólag nem is használom játékokban mert megbízhatatlan. Egyszer szétszedtem, arra gyanakodva hogy valami kosz zavar be a görgő érzékelőjének, de nem volt a belsejében szinte semmi. És nem láttam benne semmi roncsolódást ami okozhatna ilyen hibát. Esetleg valakinek van valami ötlete a hiba orvoslására?

(#1862) Lmh válasza RONEX (#1861) üzenetére

Lmh
(senior tag)

ha tudsz angolul:
[link]

(#1863) RONEX válasza Lmh (#1862) üzenetére

RONEX
(újonc)

Köszi! Igazából már én is néztem ezzel kapcsolatos fórumokat. Nem voltam benne biztos, de ahogy ellenőriztem a legújabb firmware és driver van fent. Most azzal próbálkoztam hogy az érzékenységét csökkentettem így valamivel jobb lett, de nem 100%-os. Mikor megvettem akkor sem voltam teljesen elégedett a scrollal. Lehet veszek egy xai-t.

(#1864) Lmh válasza RONEX (#1863) üzenetére

Lmh
(senior tag)

garid lejárt? vagy sosem volt rá?

(#1865) moonguru

moonguru
(senior tag)

Sziasztok!

Mivel a Microsoftos Whel Mousem megadta magát én is szeretnék egy ilyet!

Razer DeathAdder egér V2 3500dpi 4,329 Ft :)

2 kérdésem van:

1.

Windows 8 64 bit alatt jól müködik ?

2.

Teflon csík magasítás kell e rá?

[ Szerkesztve ]

(#1866) Johnny001 válasza moonguru (#1865) üzenetére

Johnny001
(senior tag)

Hi!

1. Jól működik win 7-el, 8 még korai, de biztos azzal is jó

2. Nem

Én is Windows 7 64 bitessel használom, vettem még hozzá egy padot aztán kész. Más nem kell :))

Kicsit kevésnek tűnik az ára, azért jól nézd meg, ha annyi azonnal vegyed.

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

(#1867) Lmh válasza Johnny001 (#1866) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Gondolom használtan veszi, mondjuk arra meg fura ez a nem kerek ár.
Ha nem használtam veszed akkor nagyon gyanús.....Ez egy 13k+os egér manapság

[ Szerkesztve ]

(#1868) moonguru válasza Lmh (#1867) üzenetére

moonguru
(senior tag)

A rendelése rögzítése közben észrevettük, hogy a termékhez hibás ár lett rögzítve. A régi irreálisan alacsony ár hibás kód beazonosítás miatt került a termék mellé.
Sajnos e hiba miatt nem tudjuk a meghirdetett áron szállítani a terméket.
A tényleges ára: bruttó 19.195 HUF

Elnézést kérünk a hibánkért.

2. próbálkozás:

Razer Deathadder V2 egér 4,800 Ft 6,096 Ft 1 6,096 Ft

Ez már használt lenne! :)

DE lehet hogy ezt is elvitték!

(#1869) Lmh válasza moonguru (#1868) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Hát ennyi xD Ráadásul most nézem, hogy már 16k újonnan, nem is 13:P

(#1870) moonguru válasza Lmh (#1869) üzenetére

moonguru
(senior tag)

Tisztelt Megrendelő!

Sajnálattal tájékoztatom, hogy az Ön által megrendelt használt terméket korábban megrendelték,
így rendelését kizárólag a használt termék nélkül tudjuk teljesíteni.

Úgy látszik nem ilyen egerem lesz... :((

(#1871) nrth

nrth
(újonc)

Sziasztok, érdekelne a véleményetek (főként olyan embereké, akik v1-ről váltottak v2-re), hogy változott-e a v2 felső borításának anyaga? Gondolok itt pl az Imperator felső anyagára (letisztultabb, simább, kellemesebb tapintású). Szintén érdekelne az is, hogy masszívabb-e az új DA, vagy ugyanazokkal a gombos-görgős problémákkal van megáldva, mint az előd?

Volt v1-es DA-em, szerencsésnek mondhatom magam mert használtan szereztem be és még 1 évig bírta nálam hibátlanul. De aztán továbbadtam rajta és váltottam. Mostanában tört felszínre belőlem a régi "DA szerelem", de egyelőre félek érte pénzt kiadni, olvasva a sok negatív véleményt...

(#1872) Lmh válasza nrth (#1871) üzenetére

Lmh
(senior tag)

tök ugyanaz a borítás, a gombok, a görgő...minden!
mondjuk nem tudom milyen gombos-görgős problémára gondolsz, szerintem elég jó minőségű mind2

[ Szerkesztve ]

(#1873) nrth válasza Lmh (#1872) üzenetére

nrth
(újonc)

Dupla, vagy rosszabb esetben semmilyen klikk, görgőnél a szakaszos mozgás megszűnése... ilyesmi problémákra gondoltam.

(#1874) Lmh válasza nrth (#1873) üzenetére

Lmh
(senior tag)

én még nem találkoztam egyikkel sem, de tény, hogy ilyen hibák léteznek, olvastam pár ilyesmiről. viszont ez megtörténhet másik egérrel is. Mellesleg ezek garanciás hibák gondolom, uh sztem annyira nem para.

(#1875) honda23 válasza nrth (#1873) üzenetére

honda23
(tag)

V1-nél dupla klikkem volt, majd fw frissítés után elmúlt és lett helyette nulla klikk dupla klikkel felváltva, mikrokapcsoló összevissza működött.
V2-t vettem egy hónapja, eddig tökéletes, semmi baja, van nyúzva rendesen, napi 6-8 órát tuti használatban van.

[ Szerkesztve ]

(#1876) Lmh válasza honda23 (#1875) üzenetére

Lmh
(senior tag)

mondjuk 1 hónap nem idő...
nekem v2-mnek valami kábel gondja volt, vagy nemtom, mert kifagyaszotta az összes usb-t egy idő után az egér. Gariba cserélték.

(#1877) Lmh

Lmh
(senior tag)

Itt talán kreatív emberkék is vannak, lehet tudna valaki segíteni. Igazából piszkosul primitív a problémám :P
Szóval: van nekem egy razer deathadder egerem, amihez anno vettem egy csomag hyperglide-ot, mert már nagyon a hasán csúszott az egér a lapos gyári talpak miatt. Elkezdtem kicserélni a tappancsokat ( 3 ponton fekszik az egér ), de az egyik új glide-ról valahogy olyan bénán sikerült leszednem a tapadó-felületet védő felső fólia részt, hogy nem a talp és a fólia közé nyúltam hanem a kerámia és a tapadó rész közé, ami folyományaként sikeresen leszedtem a tapadó réteget a glide-ról és így nem tudtam felrakni az egérre.
Mielött idegrohamot kaptam volna, szerencsére 2 set van egy ilyen csomagban, ugyhogy a másik setből felhasználtam az egyik darabot.
( mellékszál, hogy utána 2 héten belül elromlott az egér és garanciába cseréltem, uh elveszett a jókis glide-al együtt az egér :P )
Na most az új egerem is elérkezett arra a pontra, hogy cseréljek glide-ot rajta. De a setből ugyebár 1 hiányzik :S
Gondoltam lecserélek a 3-ból 2-t, az alá amihez már elhasználtam az alkatrészt meg berakok valahogy valamit:P Na ez itt a kérdés, hogy hogyan és mit? valami egyszerű sufnituning megoldás kéne :P
Bár lehet 3/2 új glide-al is eléggé magas lesz az egér ahhoz, hogy normálisan csússzon...
Amúgy adtak a kis hyperglide csomagba egy sárga kartonlapocska szerű valamit, amiről fogalmam sincs, hogy micsoda :S Erről tud valaki esetleg valamit?

Előre is köszönöm :R :R

(#1878) Lmh

Lmh
(senior tag)

jobban megnéztem ezt a sárga lapot. A sárga karton rész az a fedője egy tapadós rétegnek. De hogy ez mire jó ez a tapadó matrica azt nem tudom, mivel csak az egyik oldala tapad :S:S a másik oldala csúszós felületű

(#1879) Lmh

Lmh
(senior tag)

megolva, tágytalan :C

(#1880) nrth válasza honda23 (#1875) üzenetére

nrth
(újonc)

A dupla klikk problémád évek múlva jelentkezett?
Azért meg kell vallani, kicsit szégyenletes dolog a Razertől ez a mikrokapcsolós probléma, mert az iskolákban/munkahelyeken előforduló 2-3ezer Ft-os egereknél nem jelentkezik ilyen gyakran mint a 15-18ezer Ft-os Deathaddernél... (tapasztalatból beszélek, évek óta informatikusként dolgozom). Igazából G400 és Deathadder között vacilálok (mindenképp optikait/infrát keresek), de egyre jobban húz a józan eszem a Logitech felé... Szerettem a DA-em annó, de nem adnék ki +7-8ezret azért, hogy aztán gariztathassam pár hónap elteltével.

(#1881) honda23 válasza nrth (#1880) üzenetére

honda23
(tag)

V1-es 1800dpi-s da-nál jelentkezett gari lejárta után fél évvel.
Vagyis másfél évig bírta, de állítólag a V2-es 3500dpi-s da-nál sokkal kevesebb a meghibásodás.
December végén vettem a v2-es da-t, itt van a szekrényemben a rossz v1-es da, úgyhogy meg tudom javítani, ha gari után problémám lenne.
Ami érdekes, hogy a v1-re egy év garit kaptam, most a v2-re kettő évet, ez is jelenthet valamit.
Dupla klikkre fw-t frissítettem, jó is volt kb egy hónapig, aztán vagy nem klikkelt, vagy dupla klikk volt, viszont a mikrokapcsolónak nem is volt hangja lenyomáskor...
A mostanival eddig minden rendben, napi nyolc óra használat mellett teszi a dolgát.
Szégyenteljes ez a mikrokapcsoló dolog, de ez az egér annyira a kezemhez nőtt, ha baj lesz vele, akkor is ugyanezt fogom választani.

(#1882) func93

func93
(lelkes újonc)

Hali! Olyan problémám lenne hogy a bal klikket ha egyszer lenyomom kettőnek veszi sokszor mi lehet a gond? iszonyat zavaró

HTC Desire HD - 32GB GoodRam

(#1883) nrth válasza func93 (#1882) üzenetére

nrth
(újonc)

A már sokszor említett mikrokapcsolós probléma lesz szerintem. Garis még az egér?

(#1884) func93

func93
(lelkes újonc)

sajna nem:/

(#1885) Lmh válasza func93 (#1884) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Akkor kezdhetsz szerelgetni :P Szétszerelni, ami eleve fail, mert le kell venned a tappancsokat és amúgy sem fog segíteni valoszinüleg a tisztítás, szóval nézhetsz új egér után. Szerintem. :(

(#1886) moonguru válasza Lmh (#1885) üzenetére

moonguru
(senior tag)

Azt a mikrokapcsolót ki is lehet cserélni... :)

(#1887) Lmh válasza moonguru (#1886) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Akkor hajrá ;) :C

(#1888) func93

func93
(lelkes újonc)

Üdv! Ahogy régebben irtam volt egy olyan gondom hogy 1clicket kettőnek vett nos az azota megoldodott viszont kijött egy ujabb problem erősebben kell megnyomni hogy kattoljon a bal click meglehet ezt valahogy csinaltatni? sajna gari lejart mar

(#1889) Lmh válasza func93 (#1888) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Megtennéd, hogy leírod, hogy az első probléma hogyan oldódott meg? Sokaknak segítene majd a továbbiakban szerintem.

(#1890) func93

func93
(lelkes újonc)

Hát ez vicces lesz mert igazából magam sem tudom ugye multkor irtam h a 2x kattos problem van felfrissitettem 1.40-re utana is csinalta, aztan vettem uj egeret és mondom csak megnézem még1x a DA-t erre mikor bekötöttem jo volt nos azota jo csak hogy vegye a kattolást erősen kell nyomni a ball gombot ( ami istentelen zavaro )

:R tudom sajnos ez nem nagy segitség de ennyit tudtam hozzá tenniu :F

(#1891) honda23 válasza func93 (#1890) üzenetére

honda23
(tag)

Így jártam én is, fw frissítés után megszűnt a dupla katt, lett helyette 0 katt...
Másik Da-t vettem.

(#1892) func93

func93
(lelkes újonc)

Én vissza tértem a wireless egeremhez:
Gigabyte ECO500-as, swtorhoz tökéletes
A DA-t fps-re hasznaltam de rég nem bf3-azok már:(

(#1893) Teclis1993

Teclis1993
(lelkes újonc)

Halli bocs hogy így ide pofátlankodom de azt nem tudom eldönteni hogy az egér az nem hagy ki soha mindig megy ha klickelek de ha már ki akarok jelölni vagy pl paint benn rajzolok köröket akkor csak negyed köröket rajzol meg nem jelöli ki az mikrókapcsoló vagy szoftver nincsen szemiféle softwer a gépen az egérhez csak bedugtam.

(#1894) func93

func93
(lelkes újonc)

Szerintem több az esély rá hogy mikrokapcsolo de rakd fel a szoftvert és lesd meg :R

(#1895) Teclis1993 válasza func93 (#1894) üzenetére

Teclis1993
(lelkes újonc)

Ha mikró kapcsol akkor kuka ?

(#1896) Lmh válasza Teclis1993 (#1895) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Volt itt aki azt mondta, hogy ki tudja cserélni...stb. De egy átlag felhsználónak szerintem jah :P

(#1897) LarZ

LarZ
(újonc)

Elég érdekes problémám lenne DeathAdder-rel kapcsolatban... Régebben is voltak ilyen nemű gondjaim, de általában magától megoldódtak. Játékon kívül, ha állítgatom az érzékenységet, akkor működik minden, tudom növelni/csökkenteni. Viszont, ha játékon belül vagyok, az a beállítás, ami meg van adva a driverben, nem működik, a játékon belüli érzékenység beállításokra nem reagál, ha leviszem tálcára, és állítgatom szintén játékon kívül az érzékenységet, nagyon minimális a változás játékban. Mire tippeltek? Mert ugyebár annak a beállításnak kéne érvényben lennie játékon belül is, amit a driverjében beállítottam.

(#1898) Johnny001 válasza LarZ (#1897) üzenetére

Johnny001
(senior tag)

Hi!

Én azt tapasztaltam, hogy a játék saját beállításai felülírják az eredeti beállításokat. Tehát játékhoz a játék menüjében kell állítani az érzékenységet.

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

(#1899) LarZ

LarZ
(újonc)

Alapjáraton azokat a beállításokat kéne használnia, amit beállítok a drivernél + azon még lehetne változtatni a játékban. De jelen esetben a beállítás sem ugyanaz + a játékban sem tudok rajta változtatni.

(#1900) Johnny001 válasza LarZ (#1899) üzenetére

Johnny001
(senior tag)

Hi!

Mondjuk én csak tankoztam, meg FEAR3-at toltam mostanában, mindkét játékban van állítási lehetőség és a szerint változik az egérmozgás sebessége (érzékenység). A többi beállítást, ha változtatom az egér saját programjával, felbontás, mintavételezés sebessége, akkor azok megjegyződnek játék alatt is.

Szerintem :))

Egy csomó mindent elállítgattam már, de a felbontás és a mintavételezés változtatása szinte észrevehetetlen számomra, egyedül az érzékenységet veszem észre.

[ Szerkesztve ]

(#1901) LarZ válasza Lmh (#1663) üzenetére

LarZ
(újonc)

Nekem is ilyen problémám van, rendes lenne tőled, ha leírnád, hogyan oldottad meg :)

(#1902) LarZ válasza Lmh (#1658) üzenetére

LarZ
(újonc)

Bocsi, erre gondoltam :D

(#1903) Lmh válasza LarZ (#1899) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Olvasva a problémádat nem tünt úgy, mintha ugyanaz lenne, mint amit belinkeltél, hogy nekem volt:P
De az a szögletesség cs1.6-ban volt csak nekem és így oldódott meg:
"C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 10 -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd -full

ha nem világos, részletezem.... ;)

(#1904) LarZ válasza Lmh (#1903) üzenetére

LarZ
(újonc)

Majdnem ugyanaz volt, csak kicsit másképp fogalmaztam :D Sikerült megoldani, köszi szépen!

[ Szerkesztve ]

(#1905) Lmh válasza LarZ (#1904) üzenetére

Lmh
(senior tag)

És ezzel?
Vagy nincs mit?:P

(#1906) Johnny001 válasza LarZ (#1904) üzenetére

Johnny001
(senior tag)

Hi!

Bocs, de ez most így hirtelen nem ugrott be :DD

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer DeathAdder
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.