Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Rám is számíthattok késő délután, este fele.
Billzetről játszom én is, az autó iránytását szokni kell még. Nem tudom, hogy tegnap feltűnt-e vagy nem, de szinte az összes kanyarban, ami alkalmas volt driftre, drifteltem több kevesebb sikerrel. -
Dr. Romano
veterán
Egyébként ma is lesz "hivatalos" verseny egy jó kis Thunder Alley Event, de gondban vagyok az időzónával
Ez akkor szerintetek ma nálunk hány órakor lesz.
Egyébként jó lenne rajta részt venni (az első hely 7000RP és valami smart spin kit-et kap).
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #46 üzenetére
...sajnos...
mindenki billentyűről vezet?
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #44 üzenetére
ok,de előtte veszek egy szponzor girlt,aki megduplázza az rp pontokat
-
ABnormal
őstag
ma délután 3-tól 6-ig jön valaki?
-
4d
aktív tag
Én még csak E-III-nál tartok. Nagyon jó az új upgrade óta. Kár hogy ezen a szemcsés grafikán nem sikerült javítani. Nálatok is ilyen?
-
mazda626
addikt
Jó volt ez a kis játék!
-
mazda626
addikt
Gyertek, egy PH!-s emberkével már összefutottam.
-
Dr. Romano
veterán
Ne tudd meg szeptemberben még mennyire sz@r volt.... Sokkal lassabban futott mint most, tehát szépen lassan optimalizálgatják a kódot (remélem ez a mostani frissítés is tartogat valami újjat).
A HDR nálam is elég érdekes dolgokat szokott művelni, így inkább kikapcsolat a Motion Blur-al együtt (sajna a játékban a MotiunBlur szerintem elég gagyi, ezt még csiszolhatnák picikét a srácok...)
Sajna én is találkoztam ilyen bukó embernek csúfolt lényekkel
, akik ha már nem angolul vagy az ő nyelvükön szólalsz meg, akkor kickelnek.
Ilyenkor át kell menni egy másik szobába -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #31 üzenetére
Okok, írtam üzit lobbyban.
-
Dr. Romano
veterán
Nehézséget úgy tudsz váltani, hogy a segítségeket az Options/Game menüben kikapcsolod. Egyébként nincs nehézségi szint, mert azt az ellenfeleid döntik el
Érdekes a felbontást szabadon tudnodkéne változtatni
lehet valami bug...
Oké, ha látlak felveszlek havernak, majd jelölj vissza
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #29 üzenetére
Aha, így korrekt lett. Szerintem volt benne némi optimalizáció is. Nálatok nem művel érdekeset néha a HDR?
Világoskék lesz a kocsi egyszer-kétszer.
Rendben, első online kolbászolásnál elveszettnek éreztem magam.Beírtam a szobákba, hogy van-e itt magyar? Erre kickeltek, WTF, What the **** stb... jött.
-
mazda626
addikt
Jó kis játék, nehézséget lehet valahol állítani? Belőttem a felbontást 1280-ra, de már meg nem tudom változtani.
G@bi90MR néven futok a Level-R világában. -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #25 üzenetére
Hehe! Én is CI-es vagyok 16ezer valahány RP-vel, de most tervezek egy kis tuningot a Myato Wizz-emre
Egyébként D-ről C-re feljogosító tesztpálya szerintem brutál nehéz volt. Az autó amit arra adott nagyon csúszott össze-vissza.
Nekem 4-szer kellett vegyek "App. formot" mire meg tudtam csinálni, jó sok pénzem bánta
-
Dr. Romano
veterán
Vége felpörgött a kis topic!
Így van gyertek minnél többen, mert nagyon ütős kis játék.Aki sok RP-t (és ezzel együtt XP-t) akar szerezni, az menjen Thunder Alley futamokat. Olyan mint a Nascar legjobb esetben 30 körös és sok résztvevős és akár 3000-4000 RP is összejöhet egy ilyen futam alkalmával.
Tehát gyertek oda is!
-
mazda626
addikt
Kezdem megszokni az irányítást, így egész pofás a game.
Bár a menü még mindig káosz nekem.
-
4d
aktív tag
válasz
UnConnecteD #18 üzenetére
Hányas szintű vagy? Gyanítom h az esteken való részvételhez magasabb szint kell. Most updatel, kiváncsian várom a változtatásokat!
-
UnConnecteD
senior tag
holnap du. 3 es 6 kozott dupla XP / RP -t adnak
-
4d
aktív tag
E-II!
teebee06
van már valakinek ap-je? Az event-eken hogyan lehet részt venni? -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Töltöm a klienst, reggeltem az oldalon, a videk alapján nekem nagyon bejövős! Eszméletlenül hajaz a Street Legal sorozatra, az pedig máig egyik legnagyobb kedvencem! -
4d
aktív tag
válasz
UnConnecteD #13 üzenetére
Köszi a gyors segítséget! Már meg is vettem!!
Az ap zavart be, már kezdem érteni, választható h ap-vel vagy xp-vel fizetsz. A billentyűzetről még annyit h én az elején a billel nagyon béna voltam, de lehet h csak meg kellett volna szokni.
-
4d
aktív tag
Egy kicsit elakadtam. F-V vagyok, 5050 rp-vel. Innen hogyan tovább? Application form kell a szintlépéshez, de ahhoz meg ap kell! Egyébként nagyon szuper, a kicsit gyenge grafika ne riasszon el senkit. Szerintem kormány erősen ajánlott!!
Ja és a patch magától települ vagy le kell szedni valahonnan?
-
UnConnecteD
senior tag
D1-et akartam mondani
-
Krissz22
senior tag
Most töltöm, remélem nem fogok csalódni.
-
Dr. Romano
veterán
Ugye!
Gyertek mert egyre jobban fejlődik a játék. Szinte minden nap van valami esemény (RP-t AP-t autót, kiegészítőket stb.. lehet nyerni).
Az új patch-el már a játék sebessége is javult és én kaptam egy új verdát is + kékről piros lett a kocsim ().
De egyre jobb! Az NFS ProStreet ehhez képest sehol nincs! -
MC Pite
veterán
Szerintem is király!
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #4 üzenetére
C-II-s license-m van 160feletti odds-l, már jópár napja nem voltam fent, de sztem is jó a játék.
-
Dr. Romano
veterán
Kis javítás:
A játék "stílusa" MMORG (Massively Multiplayer Online Racig Game)
-
qdak
addikt
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
már szedem is
-
Dr. Romano
veterán
Üdv Mindenkinek!
Ez a játék egy teljesen ingyenes online autós játék, de ami a legfontosabb hogy a magyar Invictus cég munkája!
Összefoglalót nem írok mert azt már megtette egy Gamepodos cikk keretében Sh4rKy kolléga. Olvassátok figyelmesen.Légyszi minden új játékos (és aki még nincs a listán) írja meg priviben a játékban használt nicknevét, hogy fel tudjam írni a listára, köszi!
--------------------------------------------------------------------------------------
MaciG ventris kiegészítése:Kész a ventri szoba!
A xerver adatai:Hostname or IP : sly.hu
Port number: 3784
Passworld: slyventriAz (AB)^fan club jelszava „mehkaptar” a Project Torque szoba jelszava pedig „prohardver”
Aki esteleg nem tudná hogy kell beállítani az ITT megtalálja részletesen leírva. (Firefox-al nem biztos ,hogy megnyitja ,de IE-vel tuti )
A ventri INNEN tölthető le.
Ezzel a verzióval biztos működik, a többivel nem tudom, egyszer egyik haveromnak nem ment egy másikkal, hogy az mért volt nem tom, lehet ő volt a béna
Egyenlőre itt van Az (AB)-n belül, de hétvégén lesz neki egy teljesen különálló szoba is csinálva, ugyanezen a xerón.
Ha valaki nem ért valamit írjon PÜ-ben.
--------------------------------------------------------------------------------------
A JÁTÉK LETÖLTÉSE!!
PH-s tagok PT-s nickjei[ Módosította: Racecam ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest